پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج آقا.
وقت بخیر.
حاج آقا اگه امکانش هست : ۵ قانون برای افزایش عمر زندگی عاطفی
خیلی ممنون
با سلام و عرض وادب:
همراه و همکار گرامی با سپاس از زحمات شایسته شما مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام و عرض ادب:
سابق اینگونه بود که در تایپک هایی که پست های آن به صورت غیرفعال ارسال می شد، وقتی کاربری پستی ارسال می کرد پیغامی برای وی نمایش داده می شد که پست ارسالی شما پس از تایید مدیر نمایش داده خواهد شد.
ولی هم اکنون دیگر چنین موردی وجود ندارد. لطفا بررسی فرماییید.
هم چنین صندوق پیامتان بررسی شود.
ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر از یادآوری خوبتون در راستای مطلبی که بیان فرمودید.این موضوع به خاطر اهمیت آن در حال پیگیری می باشد..
سلام/ ظهرتون بخیر
بله. الان پیغام نمایش داده می شود.
در ضمن اگر امکان داشت در لینک های چرخشی قرار بگیره : مسابقه ی دسـ ــت خـط بـرتـر (جایزه + امتیاز)
هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله
rss
سلام و عرض ادب من میخوام برای سایتم از rss مثلا قسمت اخبار سیاسی شما استفاده کنم. سایت های دیگه مثل شهر خبر خودشون rss میدن اما در سایت شما پیدا نکردم. خیلی فوری نیاز دارم. لطفا کمکم کنین.(توی وردپرس میخوام توی ساید بار یه قطعه کد html بزارم که مثل شهرخبر نشون بده rss رو )
سلام
لینک برترین ها لطفا!
مدیر و همراه گرامی مورد درخواستی شما در برترینها بارگذاری گردید.
کاربر گرامی با تشکر از زحمات شایسته شمابزرگوار..امکانی که فرمودید در حال حاضر در سایت راسخون امکان پذیر نیست درخواست شما را دیگر کاربران هم بارها تاکید نموده اند . متاسفانه این امکان به جهت امنیتی حتی در اختیار مسئول ارشد انجمن ها نیست.
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
سلام و عرض ادب
صبحتون بخیر
به نوبه ی خودم، پیشاپیش فرا رسیدن عید غدیر رو خدمت شما و همه ی دوستان عزیز راسخونی تبریک عرض می کنم.
لطفا امتیازات دور سوم جشنواره تابستانه به برگزیدگان گرامی تقدیم شود: لینک
ممنونم
با سلام و عرش ادب:
دوست و همراه گرامی با تشکر و قدر دانی از زحمات شایسته شما بزرگوار،امتیازات درخواستی شما امروز اهدا می گردد
این خبر
تعداد کاربران اینترنت و وایمکس کشور
در لینک برترین ها قرار گرفته!
اگر امکان داره بفرمایید منظورتون چی بوده از گذاشتن این خبر؟
گردشی لطفا
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دوست عزیز مطلب شما در برترین ها بارگذاری گردید.تا جای که اطلاع دارم این آمار مربوط به سال های قبل می باشد..
نقل قول ravabet_rasekhoon نقل قول ehsan007060 سلام این خبر تعداد کاربران اینترنت و وایمکس کشور در لینک برترین ها قرار گرفته! اگر امکان داره بفرمایید منظورتون چی بوده از گذاشتن این خبر؟ با سلام و عرض ادب: دوست عزیز مطلب شما در برترین ها بارگذاری گردید.تا جای که اطلاع دارم این آمار مربوط به سال های قبل می باشد.. با تشکر
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول ehsan007060
سلام.
سوال بنده این بود که با آمار 5 سال قبل الان باید چیکار کنیم؟؟
سلام و درود بر شما
لینک زیر لطفا در صورت صلاحدید در چرخشی یا ...
اسامی برندگان «مسابقه علوی»
باسلام:
صبحتون بخیر!
نتایج مسابقه ی دسـ ــت خـط بـرتـر 4 (دست خط علوی)