پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج آقا.
اگه امکانش هست.تشکراگر در حال حاضر روحیه خوبی ندارید، بخوانید
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب.
در صورت امکان یکی از این لینک ها ی زیر رو در برترین ها یا لینک چرخشی قرار بدین.
با تشکر از زحمات مسئول محترم انجمن های راسخوان.
چرا شیعیان با وجود امام مهدی (ع) آنقدر مشکلات دارند؟
مدیر و همراه راسخونی موارد درخواستی شما در لینک چرخشی وبرترین ها بارگذاری گردید.
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
لطفا"درصورت امکان لینک زیررودرلینکهای چرخشی قراردهید.باتشکر:
“ویژه برنامه های طنز” تابستان و ماه رمضان
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
سلام.کاش ی اتاق گتگوی آنلاین پایین سایت درست میکردید
ی سوال دیگه هم داشتم اینه که واسه ماه مبارک رمضان برنامه ی ویژه ای دارید یا نه؟
دوست و همراه راسخونی واقعا این درخواست شما طنز جالبی بود .از اینکه گاهی اوقات با ارسال اینگونه مطالب موجبات خرسندی دوستان را فراهم می کنید تشکر و قد دانی می نماییم جناب اشرفی عزیز امروز هشتم خردادماه 95 است و مطلب ارسالی شما 11 خرداد 93 می باشد.
کاربرگرامی و همراه راسخونی درحال حاضر امکانات گفتگوی آنلاین به صورت حرفه ای وجود ندارد بلکه اتاق چت راسخون در انجمن در این لینک می باشد (http://rasekhoon.net/forum/thread/1066735/page1) دوستان راسخونی بیشتر در این تاپیک با هم گفتگو می کنند.
هراه راسخونی برای ماه مبارک رمضان قاعدتا برنامه داریم از شما و همه ی همراهان راسخونی خواهشمندیم اگر پیشنهاد یا برنامه ای برای اجرا در ماه مبارک رمضان دارید برای ما ارسال نمایید تا بررسی گردد.
با سلام و احترام
ممنون میشم مطلب راهکارهای اُنس کودکان با حضرت ولیّ عصر (عج) را در لینک چرخشی یا برترین ها قرار دهید .
تشکر .
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
سلام و عرض ادب
Salma57 هستم
یه سوال از واحد محترم برنامه ریزی یا همون واحد فنی!
چرا تا تقّی به توقی میخوره منو مسدود میکنن!
بی زحمت جوابشون رو با رسم شکل توضیح بدین. مثل رسم شکل در مورد صوت و ویدئو!
مدیر و همکار گرامی کاربر ی شما فعال گردید.درصورتی که پاسخ و علت مسدود شدن را واحد فنی اعلام نمایند به صورت ویدئو کنفرانس به نمایش خواهد گذاشته شد.
تشکر از لطف شما و واحد فنی.
بابت درست کردن گزینه نقل قول هم بی نهایت ازشون تشکر کنید.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نمی دونم مشکل فنیه که پس ازتاییدپستی درسطح بیرونی پست که فعالش میکنم اماپس ازواردشدن به زیرمنوی همون پست می بینم باوجوداینکه پست روفعال کردم اماغیرفعال است وبایدمجددفعال کنم یعنی دوباربایدیه پست روفعال کنم،میشه به عموفنی اطلاع دهید؟باتشکروامتنان
حاج آقا
باسلام مجدد
درضمن قبلا"برداشتن لینک دریک متن بصورت کلی بوداماالان خیلی سخت شده وجزء به جزء کلمات بایستی لینکش برداشته بشه ،اگه بشه این روهم به عموفنی جان منعکس نماییدمزیدامتنان است.