نقل قول mehrad90
با سلام و روز بخیر
نکته ای قابل ذکر به مدیر محترم ارشد انجمن ها
ببین برادر گرامی من قصد پاسخگویی به این مطلب را نداشتم ولی وقتی جانبداری جنابعالی از این آقا را دیدم بر آن شدم تا پاسخ دهم من فکر میکنم اونقدر از آداب و معاشرت اجتماعی و فهم و درک برخوردار باشم که رعایت اخلاق و همدلی و همیاری و همکاری و متانت و صبوری در مسئولیت را متوجه باشم و مطمئناً اونقدر پاسخ ها را مطالعه کردم که متوجه پاسخ هایم باشم ولی علت جانبداری شما را از ایشان متوجه نشدم. و ایشان هم انفجار ادب را برای خودشان نگه دارند.چون اگر جانبداری از ایشان نبود دوستان مدیرانجمن مبادرت به حذف پست اولیه مدیر محترم mehgan59 نمیکردند.مع الوصف از همین جا استعفای خودم را از کلیه تالارهای تحت مدیریتم اعلام میکنم امیدوارم همه زحمت کشان سایت و موسسه فرهنگی راسخون در پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر موفق و موید باشند.
یا علی و خدانگهدار
با سلام و عرض ادب:
باز هم از شما بردار عزیز تشکر و قدردانی می نمایم امیدوارم شما مدیر با تجربه راسخونی باز هم در پاسخگویی عجله نکرده باشید.
قضاوت و جانبداری را از اقای زهرایی را به دوستان می سپارم( نه شما پسر عموی بنده هستید نه ایشان پسر خاله بنده هستند که بخواهم طرفداری نمایم) قاعدتا هرکجا حرف حقی باشد باید گفته شود جناب زهرایی به عنوان یک کاربر تنها از یک مدیر باسابقه ، فقط یک سوالی پرسیدند( همین)
شما بردار عزیزکه مدیر باسابقه و با تجربه راسخون هستید از من بهتر می دانید که نحوه ی برخورد با یک کاربر جدیدالورد باید به چه نحوی باشددر حالی که جناب زهرایی هنوز یک سال هم نشده است که در راسخون فعالیت می نماید قاعدتا ما از مدیران چشم یاری بیشتر داریم
من پستی را که شما قائل هستید حذف کردم را برمی گردانم (خواهشا پست مذکور را دوستان و شما در صفحه (page769/) مشاهده بفرمایید. )تا واقعیت بیشتر آشکار شود که پست خاصی نبوده که شما اینقدر در مورد آن موضع میگیرید .به اطلاع شما بزرگوار هم برسانم اولین پست ایشان نبود که غیر فعال گردید.بلکه دومین پست ایشان بود (ایشان دو تا پست بیشتر نزدند)در حقیقت بحث اصلی (که جرا مدیریت را گرفته اید) را فراموش کردید و به مبحث دیگری پرداختید که این جای تعجب است چون مدیر بزرگوار (mehrgan59) پست اول را که زدند کاربر (mhzahraee) سوالی را پرسیدند بعد مدیر محترمmehrgan59خیلی محترمانه پاسخ دادند که:(من متوجه منظورتون نشدم و طرف صحبت من شما نبودید) چون واقعا کاربر اطلاعی از کم و کیف انجمن نداشت . این بحث احتیاجی به دفاع نداشته است تا بحث به اینجا بکشد. علت اینکه این پست هم غیر فعال گردید به دلیل این بود که دلخوری و ناراختی بعدی صورت نگیرد .
هیج اشکالی ندارد انفجار ادب را هم من هم جناب زهرایی برای خودمان نگه میداریم اگر این مورد هم جانبداری تلقی نشود.
دوست عزیز :در این مجموعه چیزی به نام استعفا وجود ندارد چون راسخون متعلق به همه ی عزیرانی است که در حال فعالیت هستند اگر کاربری هم به عنوان مدیر در حال فعالیت می باشد فقط زحمت او نسبت به دیگران چشم گیر تر می باشد چون با درخواست خودش قبول زحمت نموده و ماهم تشکر ویژه از این عزیزان داریم و اگر به هر دلیلی هم نتواند فعالیت نماید باز هم تشکر می نماییم و منتظریم در صورت برگشت به انجمن راسخون کما فی السابق در خدمت آن عزیز بزرگوارباشیم .
نکته ی دیگر اینکه من از نکات و یاد آوری دوستان نه اینکه ناراخت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم .در تایید حرف شما این نکته یادم آمد که من به عنوان مدیر یا مسئول یا رئیس یا معلم یا .... وقتی در یک مجموعه ای فرهنگی وظیفه ای را به من واگذارمی نمایندد با هر عنوانی که باشد باید ببینم ادامه دادن من یا عقب کشیدن من واقعا به چه دلیلی می باشد و به قول شما برادر بزگوار و ظیفه ایجاب می نماید با کما ل صبوری و متانت بیشتر و با غلبه بر احساسات و عجله نکردن در مسیر پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر عج گام برداریم لذا در این محموعه فرهنگی ما مدیران و مسئولین و کاربران با تجربه نباید بخاطر برخوردهای دیگر کاربران چه به حق چه ناحق دست از وظیفه بکشیم نباید به خاطر اینکه فلان عزیز فلان حرف را زد عقب بکشم نباید به لحالظ اینکه فلان برخورد را از فلان کاربر دیدم ریسمان به آسمان ببندم و از وطیفه خودم کنار بکشم اگر برای خدا و برای حجت روی زمینش گام بر میدارم اگر بقول رهبر عزیزمان باید به ایستیم نباید در این مسیر کوتاهی نمایم . یادم نرود امام حسین هم از دینش دفاع کرد نه با قلم نه با مال نه با زبان بلکه با تمام هستیش با گذشتن از خون بهترین عزیزانش یادم نرود برای فرهنگ سازی این مملکت خون هزاران شهید ریخته شده است یادم نرود که هنورهم شهدا حرم به من یاد یادآوری می نمایندکه شما با قلمتان و با نفستان دفاع کنید و ما با جانمان از دین از مکتب دفاع می نماییم سنگر سنگر است فرقی ندارد در کدام قسمت مشغول هستیم مهم این است که عقب نکشیم .
و قس علی هذا.....
با تشکر از شما و همه ی همراهان راسخونی