0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

من مدیر دو تالار کودک  و آشپزی بودم هر چند در تالار آشپزی فعالیت نداشتم از قبل به شما هم گفته بودم که من در این تالار نمیتوانم فعالیت داشته باشم ولی در تالار کودک فعالیت میکردم هر چند کم ؛ ولی با لطفی که به بنده داشتید بدون اطلاع قبلی مدیریت تالار کودک را هم از من گرفتید و بعد از اون بمن پیام دادید که مدیریت هر دو را از من گرفتید .

امیدوارم مدیر جدید در کارهایش موفق باشد و همچنین  شما

و ممنونم از لطفی که به بنده داشتید

با تشکر

عجب!

من چندین پست تایید نشده اون طرفها دارم. حالا کی می خواد تاییدشون کنه؟!

با سلام خدمت این دوست عزیز

فکر نمیکنم این موضوع به جنابعالی ارتباطی داشته باشد روی صحبت ایشان به مدیریت انجمن ها بودو ایشان فکر نمیکنم وکیل وصی خواسته باشند که جنابعالی اظهار فضل می نمایید هر موقع که روی سخن با شما بود شما فضل ادب بفرمایید.

با تشکر

شنبه 1 اسفند 1394  11:25 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar khodaeem1 farshon mhzahraee ria1365
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

محضر مبارک جناب مدیر ارشد انجمنها

با سلام و عرض ادب نکته ای بود که میخواستم جهت استحضار جنابعالی برسانم در خصوص مدیریت انجمنها و رصد فعالیت دوستان کاربر در تالار ها با توجه به فرمایش جنابعالی تصمیم جمعی و به عبارتی شورایی می باشد و این فرایند طبق روالی صورت میگیرد .نکته ای که سرکار خانم مهرگان 59  در خصوص تصمیم عزل مدیریت خودشان اشاره نمودند به جهت شخصی بودن مدیریت تالار نیست چون مدیریت ملکی شخصی نمیباشد که مختص به یک نفر باشد چون گر اینگونه بود مدیریت در کشورهم باید اینگونه بود و هیچ مدیری عوض نمیشد ولی ایشان به جهت عدم هماهنگی با ایشان در خصوص عزل مدیریت  کمی گلایه داشتند که اخلاق حرفه ای حکم می نمود که با ایشان در خصوص آمادگی یا عدم آمادگی فعالیت در تالار تحت مدیریت نظر خواهی میشد تا اگر ایشان حاضر به فعالیت نبودند حکم جمعی نظر بر عزل مدیریت ایشان می بود

مع الوصف امیدوارم مدیر جدید در این کسوت از ایشان ساعی تر باشد و دوستان را در رساندن اهداف عالیه فرهنگی سایت موفق نماید.

در پایان توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال خواهنم

شنبه 1 اسفند 1394  12:08 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar khodaeem1 farshon ravabet_rasekhoon ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

من مدیر دو تالار کودک  و آشپزی بودم هر چند در تالار آشپزی فعالیت نداشتم از قبل به شما هم گفته بودم که من در این تالار نمیتوانم فعالیت داشته باشم ولی در تالار کودک فعالیت میکردم هر چند کم ؛ ولی با لطفی که به بنده داشتید بدون اطلاع قبلی مدیریت تالار کودک را هم از من گرفتید و بعد از اون بمن پیام دادید که مدیریت هر دو را از من گرفتید .

با تشکر

عجب!

فکر نمیکنم این موضوع به جنابعالی ارتباطی داشته باشد روی صحبت ایشان به مدیریت انجمن ها بودو ایشان فکر نمیکنم وکیل وصی خواسته باشند که جنابعالی اظهار فضل می نمایید هر موقع که روی سخن با شما بود شما فضل ادب بفرمایید.

با تشکر

با سلام و عرض ادب و احترام:

مدیر بزرگوار و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما و همه ی مدیران بزرگوار راسخونی .از اینکه دوباره شما را درجمع  دوستان انجمن می بینیم موجب خوشحالی ما گردید. به اطلاع شما بزرگوار می رسانم که جواب هر دو کاربر مذکور را در تاپیک های فوق داده شد.لذا کاربر مذکور اطلاع چندانی از کم و کیف انجمن نداشته لذا سوال ایشان از مدیر گرامی بدلیل این بوده که فکر میکردند مدیران می توانند پست ها را تایید نمایند .( یاد آوری می نمایم ما به کرار اشاره کردیم که دوستان عزیز پاسخ هایی که مربوط به مسئولین است را اجازه بدهند تا خودشان پاسخگو باشند.)که این مورد هم پاسخ نبوده بلکه سوالی را که نمی دانستند از مدیر گرامی  پرسیده اند .لذا اگر در بعضی مواقع دوستان پاسخی یا سوالی را ارائه می نمایند این موارد نباید موجب ناراحتی و نگرانی دوستان گردد.

با تشکر

شنبه 1 اسفند 1394  12:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mehrad90 farshon borkhar nazaninfatemeh mhzahraee ria1365
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

با تشکر

عجب!

با تشکر

مدیر بزرگوار و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما و همه ی مدیران بزرگوار راسخونی .از اینکه دوباره شما را درجمع  دوستان انجمن می بینیم موجب خوشحالی ما گردید. به اطلاع شما بزرگوار می رسانم که جواب هر دو کاربر مذکور را در تاپیک های فوق داده شد.لذا کاربر مذکور اطلاع چندانی از کم و کیف انجمن نداشته لذا سوال ایشان از مدیر گرامی بدلیل این بوده که فکر میکردند مدیران می توانند پست ها را تایید نمایند .( یاد آوری می نمایم ما به کرار اشاره کردیم که دوستان عزیز پاسخ هایی که مربوط به مسئولین است را اجازه بدهند تا خودشان پاسخگو باشند.)که این مورد هم پاسخ نبوده بلکه سوالی را که نمی دانستند از مدیر گرامی  پرسیده اند .لذا اگر در بعضی مواقع دوستان پاسخی یا سوالی را ارائه می نمایند این موارد نباید موجب ناراحتی و نگرانی دوستان گردد.

با تشکر

ولی خب دوستان لطف کردند و یک پستی را که پاسخ سرکار خانم مهرگان 59 رو بود را حذف نمودند

ضمناً خود شاهد هستین بنده اگر فرصت کافی داشته باشم تمام قد در خدمت شما هستم و باعث افتخار بنده می باشد که سهمی کوچک در این خصوص داشته باشم

شنبه 1 اسفند 1394  12:28 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh farshon mhzahraee ria1365
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام و عرض ادب.

حاج آقا داشتم تو راهرو انجمن میرفتم گفتم یه سلام و خسته نباشید خدمتتون داشته باشم.

حاج آقا مدافعان حرم به جایی نرسید؟ما فراموش نمیکنیم ها !

تشکر.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 1 اسفند 1394  12:59 PM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mhzahraee khodaeem1 rasekhoon_m
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

با تشکر

عجب!

با تشکر

علیک سلام

انفجار ادب!

مبارک راسخون باشه!

شنبه 1 اسفند 1394  8:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

محضر مبارک جناب مدیر ارشد انجمنها

با سلام و عرض ادب نکته ای بود که میخواستم جهت استحضار جنابعالی برسانم در خصوص مدیریت انجمنها و رصد فعالیت دوستان کاربر در تالار ها با توجه به فرمایش جنابعالی تصمیم جمعی و به عبارتی شورایی می باشد و این فرایند طبق روالی صورت میگیرد .نکته ای که سرکار خانم مهرگان 59  در خصوص تصمیم عزل مدیریت خودشان اشاره نمودند به جهت شخصی بودن مدیریت تالار نیست چون مدیریت ملکی شخصی نمیباشد که مختص به یک نفر باشد چون گر اینگونه بود مدیریت در کشورهم باید اینگونه بود و هیچ مدیری عوض نمیشد ولی ایشان به جهت عدم هماهنگی با ایشان در خصوص عزل مدیریت  کمی گلایه داشتند که اخلاق حرفه ای حکم می نمود که با ایشان در خصوص آمادگی یا عدم آمادگی فعالیت در تالار تحت مدیریت نظر خواهی میشد تا اگر ایشان حاضر به فعالیت نبودند حکم جمعی نظر بر عزل مدیریت ایشان می بود

مع الوصف امیدوارم مدیر جدید در این کسوت از ایشان ساعی تر باشد و دوستان را در رساندن اهداف عالیه فرهنگی سایت موفق نماید.

در پایان توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال خواهنم

دوست عزیز و همکار گرامی تمام پیام های عمومی که برای دوستان مدیر ارسال میگردد حکایت ازمشارکت بیشتر مدیران برحسب وظیفه و مسئولیتی است که خودشان قبول زحمت نموده اند . به فرض اینکه پیام هم بدست شما نرسیده باشد . تصمیم شورایی و جمعی دوستان با توجه به درخواست های مکرر مدیران تالارهای دیگر ( از عدم مشارکت و عدم فعالیت بعضی مدیران عزیز  در تالارهای تحت مدیریت )حاکی از این بود که چرا مسئول انجمن ها بعد از گذشت 3 ماه هنوز هم اصرار  دارند مدیران با تجربه در مدیریت خودشان باقی بمانند  .درحالی که خود ماهم کاملا به این امر واقف بودیم که مشکلات شخصی به هر دلیلی می تواند دلیل عدم فعالیت دوستان باشد .لذا منتظر ماندیم که در سه ماهه سوم مشارکت و فعالیت خود را بروزرسانی نمایند . جهت اثبات این مطلب بهتر است این اخطار غیر مستقیم ما را در این تاپیک(http://rasekhoon.net/forum/thread/1090676/page1/)  در صورتی که شما و سرکار خانم مهرگان 59 مشاهده نفرموده اید یکبار دیگر ملاحضه بفرمایید . لذا در سه ماهه سوم نه تنها  شما و سرکار خانم مهرگان 59  بلکه تعداد 9 نفر از مدیران عزیز که به دلایل متفاوت نتوانستند فعالیت نمایند  مدیریت آنها به صورت موقتی گرفته شد باز هم می توانید این مورد را هم در این تاپیک مشاهده بفرمایید(http://rasekhoon.net/forum/thread/1119845/page1/)که از عزیزان مدیر هم تشکر کرده ایم لذا گرفتن مدیریت به دلایلی که عرض کردم بوده است در صورتی که عزیزانیکه تمایل به همکاری داشته باشند حتما از تجربه شایسته آنها در کنار عزیزان جدید استفاده می نماییم .ناگفته نماند که در این بین هم خیلی از کاربران عزیز در خواست های مکرر جهت مدیر شدن میدادند که ما باز هم به حرمت دوستان صبر میکردیم که باعث ناراحتی عزیزی نشویم لذا جمعا 6 ماه تالارهای تحت مدیریت این عزیزان بدون مدیر بوده که تبعا بعد از این مدت باید تصمیم جدیدی اتخاذ می گردید..شایان ذکر است انجمن راسخون همیشه منتظر مدیران و کاربران قدیم و جدید و با تجربه بوده و خواهد بود و همانطور که اشاره کردم چنانچه عزیزی توان مدیریت و فعالیت در تالاری را داشته باشد .کما فی السابق دستان همیاری و همکاری  شما را در این مجموعه می ستاییم.

با تشکر از لطف شما به انجمن راسخون

شنبه 1 اسفند 1394  8:37 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

با تشکر

عجب!

با تشکر

علیک سلام

انفجار ادب!

مبارک راسخون باشه!

با سلام و عرض ادب:

همراه گرامی و کاربر عزیز وظیفه ما در قبال مدیران و کاربران  راهنمایی و تذکر و هدایت دوستان در  نوع بیانات و اظهارات و پیشنهادات و رعایت اخلاق و همدلی و همیاری و همکاری و متانت و صبوری در مسئولیت های واگذار شده می باشد .همانطور که مشاهده فرمودید در پست های قبلی علت سوال شما از مدیر مذکور را بیان نمودیم که قاعدتا مدیر گرامی اگر پاسخ های ما را بیشتر مطالعه میکردند  در پاسخ عجله نمی کردند لذا از صبر و متانت شما برادر بزرگوار تشکر و قدر دانی  می نمایم

با سپاس

شنبه 1 اسفند 1394  8:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mhzahraee salma57 rasekhoon_m khodaeem1
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام و عرض ادب:

همراه گرامی و کاربر عزیز وظیفه ما در قبال مدیران و کاربران  راهنمایی و تذکر و هدایت دوستان در  نوع بیانات و اظهارات و پیشنهادات و رعایت اخلاق و همدلی و همیاری و همکاری و متانت و صبوری در مسئولیت های واگذار شده می باشد .همانطور که مشاهده فرمودید در پست های قبلی علت سوال شما از مدیر مذکور را بیان نمودیم که قاعدتا مدیر گرامی اگر پاسخ های ما را بیشتر مطالعه میکردند  در پاسخ عجله نمی کردند لذا از صبر و متانت شما برادر بزرگوار تشکر و قدر دانی  می نمایم

با سپاس

سلام

واقعیتش اینه که بنده خودم قبلاً در اینجور موارد زیاد صبر و حوصله نشون نمی دادم و زود می رنجیدم. ولی در همین محیط راسخون صبر و متانت را از دوستان بزرگواری _چه از مدیران و چه از کاربران راسخون_ یاد گرفتم.

به اون بزرگوار هم که از روی ناراحتی یک چیزی نوشته بودند زیاد خرده نمی گیرم ولی خوب است پستهایی که بنوعی حاوی توهین یا کلمات ناپسند هستند بنوعی ویرایش یا حذف شوند. فقط پیشنهاده، شما بهتر صلاح کار خودتون را می دونید.

ممنون از لطف و ادب و صبرتون

موفق باشید

شنبه 1 اسفند 1394  10:04 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh khodaeem1 ria1365
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

با سلام مجدد

در صورت صلاحدید در برترینها بگذارید:

رأی تان را فقط دهید به من

سپاس فراوان

شنبه 1 اسفند 1394  10:05 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh khodaeem1
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrad90

نقل قول mhzahraee

نقل قول mehrgan59

با سلام

با تشکر

عجب!

با تشکر

علیک سلام

انفجار ادب!

مبارک راسخون باشه!

با سلام و عرض ادب:

با سپاس

با سلام و روز بخیر

نکته ای قابل ذکر به مدیر محترم ارشد انجمن ها

ببین برادر گرامی من قصد پاسخگویی به این مطلب را نداشتم ولی وقتی جانبداری جنابعالی  از این آقا  را دیدم بر آن شدم تا پاسخ دهم من فکر میکنم اونقدر از آداب و معاشرت اجتماعی و فهم و درک برخوردار باشم که رعایت اخلاق و همدلی و همیاری  و همکاری و متانت و صبوری در مسئولیت را متوجه باشم و مطمئناً اونقدر پاسخ ها را مطالعه کردم که متوجه پاسخ هایم باشم ولی علت جانبداری شما را از ایشان متوجه نشدم. و ایشان هم انفجار ادب را برای خودشان نگه دارند.چون اگر جانبداری از ایشان نبود دوستان مدیرانجمن مبادرت به حذف پست اولیه مدیر محترم mehgan59 نمیکردند.مع الوصف از همین جا استعفای خودم را از کلیه تالارهای تحت مدیریتم اعلام میکنم امیدوارم همه زحمت کشان سایت و موسسه فرهنگی راسخون در پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر موفق و موید باشند.

یا علی و خدانگهدار

یک شنبه 2 اسفند 1394  8:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mhzahraee nazaninfatemeh rasekhoon_m
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

۱۰ مورد از زیباترین تزئینات معماری دنیا 

با تشکر فراوان از زحماتتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
یک شنبه 2 اسفند 1394  9:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

با سلام و روز بخیر

ببین برادر گرامی من قصد پاسخگویی به این مطلب را نداشتم ولی وقتی جانبداری جنابعالی  از این آقا  را دیدم بر آن شدم تا پاسخ دهم من فکر میکنم اونقدر از آداب و معاشرت اجتماعی و فهم و درک برخوردار باشم که رعایت اخلاق و همدلی و همیاری  و همکاری و متانت و صبوری در مسئولیت را متوجه باشم و مطمئناً اونقدر پاسخ ها را مطالعه کردم که متوجه پاسخ هایم باشم ولی علت جانبداری شما را از ایشان متوجه نشدم. و ایشان هم انفجار ادب را برای خودشان نگه دارند.چون اگر جانبداری از ایشان نبود دوستان مدیرانجمن مبادرت به حذف پست اولیه مدیر محترم mehgan59 نمیکردند.مع الوصف از همین جا استعفای خودم را از کلیه تالارهای تحت مدیریتم اعلام میکنم امیدوارم همه زحمت کشان سایت و موسسه فرهنگی راسخون در پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر موفق و موید باشند.

یا علی و خدانگهدار

با سلام و عرض ادب:

باز هم از شما بردار عزیز تشکر و قدردانی می نمایم امیدوارم شما مدیر با تجربه راسخونی باز هم در پاسخگویی عجله نکرده باشید.

قضاوت و جانبداری را از اقای زهرایی را به دوستان می سپارم( نه شما پسر عموی بنده هستید نه ایشان پسر خاله بنده هستند  که بخواهم طرفداری نمایم) قاعدتا هرکجا حرف حقی باشد باید گفته شود جناب زهرایی به عنوان یک کاربر تنها از یک مدیر باسابقه ، فقط  یک سوالی پرسیدند( همین)

شما بردار عزیزکه مدیر باسابقه و با تجربه  راسخون هستید از من بهتر می دانید که نحوه ی برخورد با یک کاربر جدیدالورد باید به چه نحوی باشددر حالی که  جناب زهرایی هنوز یک سال هم نشده است که در راسخون فعالیت می نماید قاعدتا ما از مدیران چشم یاری بیشتر داریم

من پستی را که شما قائل هستید حذف کردم را برمی گردانم (خواهشا پست مذکور را دوستان و شما در  صفحه (page769/) مشاهده بفرمایید. )تا واقعیت بیشتر آشکار شود که پست خاصی نبوده که شما اینقدر در مورد آن موضع میگیرید .به اطلاع شما بزرگوار هم برسانم  اولین پست ایشان نبود که غیر فعال گردید.بلکه دومین پست ایشان بود (ایشان دو تا پست بیشتر نزدند)در حقیقت بحث اصلی (که جرا مدیریت را گرفته اید) را فراموش کردید و به مبحث دیگری پرداختید که این جای تعجب است چون  مدیر بزرگوار (mehrgan59) پست اول را که زدند کاربر (mhzahraee) سوالی را پرسیدند بعد مدیر محترمmehrgan59خیلی محترمانه پاسخ دادند که:(من متوجه منظورتون نشدم  و طرف صحبت من شما نبودید) چون واقعا کاربر اطلاعی از کم و کیف انجمن نداشت . این بحث احتیاجی به دفاع نداشته است تا بحث به اینجا بکشد. علت اینکه این پست هم غیر فعال گردید به دلیل این بود که دلخوری و ناراختی بعدی صورت نگیرد .

هیج اشکالی ندارد انفجار ادب را هم من هم جناب زهرایی برای خودمان نگه میداریم  اگر این مورد هم جانبداری تلقی نشود.

دوست عزیز :در این مجموعه چیزی به نام استعفا وجود ندارد چون راسخون متعلق به همه ی عزیرانی است که در حال فعالیت هستند اگر کاربری هم به عنوان مدیر در حال فعالیت می باشد فقط زحمت او نسبت به دیگران چشم گیر تر می باشد چون با درخواست خودش قبول زحمت نموده و ماهم تشکر ویژه از این عزیزان داریم و اگر به هر دلیلی هم نتواند فعالیت نماید باز هم تشکر می نماییم و منتظریم در صورت برگشت به انجمن راسخون کما فی السابق در خدمت آن عزیز بزرگوارباشیم .

نکته ی دیگر اینکه  من از نکات و یاد آوری دوستان نه اینکه ناراخت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم .در تایید حرف شما  این نکته یادم آمد که  من به عنوان مدیر یا  مسئول یا رئیس یا معلم یا .... وقتی در یک مجموعه ای فرهنگی وظیفه ای را به من واگذارمی نمایندد با هر عنوانی که باشد باید ببینم ادامه دادن من یا عقب کشیدن من واقعا به چه دلیلی می باشد  و به قول شما برادر بزگوار و ظیفه ایجاب می نماید با کما ل صبوری و متانت بیشتر و با غلبه بر احساسات و عجله نکردن در مسیر پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر عج گام برداریم لذا در این محموعه فرهنگی ما مدیران و مسئولین و کاربران با تجربه نباید بخاطر برخوردهای دیگر کاربران چه به حق چه ناحق دست از وظیفه بکشیم نباید به خاطر اینکه فلان عزیز فلان حرف را زد عقب بکشم نباید به لحالظ اینکه فلان برخورد را از فلان کاربر دیدم ریسمان به آسمان ببندم و از وطیفه خودم کنار بکشم اگر برای خدا و برای حجت روی زمینش گام بر میدارم اگر بقول رهبر عزیزمان باید به ایستیم نباید در این مسیر کوتاهی نمایم . یادم نرود امام حسین هم از دینش دفاع کرد نه با قلم نه با مال نه با زبان بلکه با تمام هستیش با گذشتن از خون بهترین عزیزانش یادم نرود برای فرهنگ سازی این مملکت خون هزاران شهید ریخته شده است یادم نرود که هنورهم شهدا حرم به من یاد یادآوری می نمایندکه شما با قلمتان و با نفستان دفاع کنید و ما با جانمان از دین از مکتب دفاع می نماییم سنگر سنگر است فرقی ندارد در کدام قسمت مشغول هستیم مهم این است که عقب نکشیم .

و قس علی هذا.....

با تشکر از شما و همه ی همراهان راسخونی

یک شنبه 2 اسفند 1394  10:58 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 khodaeem1 rasekhoon_m ria1365
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول mehrad90

با سلام و روز بخیر

یا علی و خدانگهدار

با سلام و عرض ادب:

باز هم از شما بردار عزیز تشکر و قدردانی می نمایم امیدوارم شما مدیر با تجربه راسخونی باز هم در پاسخگویی عجله نکرده باشید.

قضاوت و جانبداری را از اقای زهرایی را به دوستان می سپارم( نه شما پسر عموی بنده هستید نه ایشان پسر خاله بنده هستند  که بخواهم طرفداری نمایم) قاعدتا هرکجا حرف حقی باشد باید گفته شود جناب زهرایی به عنوان یک کاربر تنها از یک مدیر باسابقه ، فقط  یک سوالی پرسیدند( همین)

شما بردار عزیزکه مدیر باسابقه و با تجربه  راسخون هستید از من بهتر می دانید که نحوه ی برخورد با یک کاربر جدیدالورد باید به چه نحوی باشددر حالی که  جناب زهرایی هنوز یک سال هم نشده است که در راسخون فعالیت می نماید قاعدتا ما از مدیران چشم یاری بیشتر داریم

من پستی را که شما قائل هستید حذف کردم را برمی گردانم (خواهشا پست مذکور را دوستان و شما در  صفحه (page769/) مشاهده بفرمایید. )تا واقعیت بیشتر آشکار شود که پست خاصی نبوده که شما اینقدر در مورد آن موضع میگیرید .به اطلاع شما بزرگوار هم برسانم  اولین پست ایشان نبود که غیر فعال گردید.بلکه دومین پست ایشان بود (ایشان دو تا پست بیشتر نزدند)در حقیقت بحث اصلی (که جرا مدیریت را گرفته اید) را فراموش کردید و به مبحث دیگری پرداختید که این جای تعجب است چون  مدیر بزرگوار (mehrgan59) پست اول را که زدند کاربر (mhzahraee) سوالی را پرسیدند بعد مدیر محترمmehrgan59خیلی محترمانه پاسخ دادند که:(من متوجه منظورتون نشدم  و طرف صحبت من شما نبودید) چون واقعا کاربر اطلاعی از کم و کیف انجمن نداشت . این بحث احتیاجی به دفاع نداشته است تا بحث به اینجا بکشد. علت اینکه این پست هم غیر فعال گردید به دلیل این بود که دلخوری و ناراختی بعدی صورت نگیرد .

هیج اشکالی ندارد انفجار ادب را هم من هم جناب زهرایی برای خودمان نگه میداریم  اگر این مورد هم جانبداری تلقی نشود.

دوست عزیز :در این مجموعه چیزی به نام استعفا وجود ندارد چون راسخون متعلق به همه ی عزیرانی است که در حال فعالیت هستند اگر کاربری هم به عنوان مدیر در حال فعالیت می باشد فقط زحمت او نسبت به دیگران چشم گیر تر می باشد چون با درخواست خودش قبول زحمت نموده و ماهم تشکر ویژه از این عزیزان داریم و اگر به هر دلیلی هم نتواند فعالیت نماید باز هم تشکر می نماییم و منتظریم در صورت برگشت به انجمن راسخون کما فی السابق در خدمت آن عزیز بزرگوارباشیم .

نکته ی دیگر اینکه  من از نکات و یاد آوری دوستان نه اینکه ناراخت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم .در تایید حرف شما  این نکته یادم آمد که  من به عنوان مدیر یا  مسئول یا رئیس یا معلم یا .... وقتی در یک مجموعه ای فرهنگی وظیفه ای را به من واگذارمی نمایندد با هر عنوانی که باشد باید ببینم ادامه دادن من یا عقب کشیدن من واقعا به چه دلیلی می باشد  و به قول شما برادر بزگوار و ظیفه ایجاب می نماید با کما ل صبوری و متانت بیشتر و با غلبه بر احساسات و عجله نکردن در مسیر پیشبرد اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه منویات مقام عظمای ولایت و ظل عنایات حق تعالی و حضرت ولی عصر عج گام برداریم لذا در این محموعه فرهنگی ما مدیران و مسئولین و کاربران با تجربه نباید بخاطر برخوردهای دیگر کاربران چه به حق چه ناحق دست از وظیفه بکشیم نباید به خاطر اینکه فلان عزیز فلان حرف را زد عقب بکشم نباید به لحالظ اینکه فلان برخورد را از فلان کاربر دیدم ریسمان به آسمان ببندم و از وطیفه خودم کنار بکشم اگر برای خدا و برای حجت روی زمینش گام بر میدارم اگر بقول رهبر عزیزمان باید به ایستیم نباید در این مسیر کوتاهی نمایم . یادم نرود امام حسین هم از دینش دفاع کرد نه با قلم نه با مال نه با زبان بلکه با تمام هستیش با گذشتن از خون بهترین عزیزانش یادم نرود برای فرهنگ سازی این مملکت خون هزاران شهید ریخته شده است یادم نرود که هنورهم شهدا حرم به من یاد یادآوری می نمایندکه شما با قلمتان و با نفستان دفاع کنید و ما با جانمان از دین از مکتب دفاع می نماییم سنگر سنگر است فرقی ندارد در کدام قسمت مشغول هستیم مهم این است که عقب نکشیم .

و قس علی هذا.....

با تشکر از شما و همه ی همراهان راسخونی

جناب مدیر با سلام

آقا بگذریم من نمیدونم چرا به جنابعالی اینقدر بر میخوره من روی سخنم با اون آقاست حالا چرا به شما بر میخوره  و موضع میگیرید الله اعلم .چون بنده تا موضوعی را مطرح میکنم شاهنامه ای نوشته میشه در پاسخ به بنده ولی بازم اگر به شما اساعه ادب شد بازم اونقدر سعه صدر دارم که در حضور پرشور عزیزان راسخونی با رشادت کامل عذرخواهی نمایم بازم تکرار میکنم اگر به شما یا سایر کاربران بی احترامی شد شما به بزرگی خودت ما را عفو کن اخوی.

یا علی خدا یار و نگهدار شما باشد.

یک شنبه 2 اسفند 1394  11:39 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon khodaeem1 rasekhoon_m
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

فقط جسارتا حاج آقا این صفحه ای که شما گفتید من پیدا نمیکنم( من پستی را که شما قائل هستید حذف کردم را برمی گردانم (خواهشا پست مذکور را دوستان و شما در  صفحه (page769/) مشاهده بفرمایید. )

یک شنبه 2 اسفند 1394  11:57 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon khodaeem1 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها