نقل قول ria1365
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ria1365
سلام
اولا از اقای مننظمی ااتماس دعا داریم برای کاربران هم دعا فرمایند
یک اننقاد داشتم بنظرم بهتره وقتی یکی از مسولان محترم راسخون سفر میروند بسلامتی از دیگر مسولان مثلا اقای کیانی در صورت امکان جوابگوی بچه ها باشند یا یکی از کاربران که اکثرا در سایته و مورد اعتماد عزیزان ارشد سایته به پاسخگویی بجای اون مسول عزیز بپردازه البته این پیشنهاد ممکن اصلا بگین اجرایی نیست یا وظایف مشخصه و ...
موفق باشید
با سلام و احترام
قطعاً در حال حاضر هم همینگونه است. اگر غیر از این است لینک سوال را اعلام کنید تا پاسخگویی شود.
سلام و احترام متقابل
خدمت شما چندتا پست بالاتر از پست فعلی
http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2340532/
من احساس میکنم با بچه هایی که به هر دلیل تو جلسه نبودن البته مطمنن با هماهنگی بوده یطوری رفتار میشه انگار خودشان نیامدند ،اگر لطف کنید فایل مصوبات و گزارش جلسرو بزارین من و بعضیها هم که نبودیم استفاده کنیم بهرحال ماهم در این سایت فعالیت داریم. حداقل بعنوان یک کاربر عادی انتظار داریم بدونیم مدیران عزیز چه مطالبی رو گفتند مسولان چی گفتند چی تصویب شد برنامه ها بکجا رسید.
تشکر از لطف جنابعالی
ارادتمند شما ایمانی
با سلام و احترام
قطعاً اینطور نیست. چرا که هیچگونه عکس العملی تاکنون در این رابطه نداشتیم. جلسه قبل، مصوبه ای نداشت. طبق دستور جلسه، مسئولین (واحد های نظارت، فروشگاه، وبلاگ ها، انجمن ها، مسابقات) و مدیران پیرامون مسائل سایت و انجمن ها به بحث و تبادل نظر پرداختند. بنده نیز در خصوص برخی موضوعات مهم و ابهاماتی که برای شما و برخی مدیران در موضوعات خاص پیش آمده بود، توضیحاتی ارائه کردم.
این جلسات بحث و گفتگو حتماً استمرار خواهد داشت.
صورتجلسه را جناب منتظمی پس از مرخصی شان، تنظیم می نمایند.