پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
نقل قول amin5530
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول amin5530
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول amin5530
سلام
در مورد کاربران برتر
بنده چندین بار هم به شما هم به آقای sadeghfafi گفتم که خیلی از پستهای تالار ورزش کپی پیست خالی هستش و باید حذف بشه جالب اینجاست که نه تنها حذف نشده بلکه به عنوان کاربر برتر نیز معرفی شدند ولی بنده که همیشه پستهام با تحلیل شخصی بوده و قوانین رو رعایت کردم نه تنها اسمم با رنگ قرمز نیست بلکه اصلا اسمم تو لیست برترین ها ی تالار ورزش هم نیست
متاسفانه بنده هرچقدر در این مورد صحبت کردم انگار به جایی نرسیده و هر ماه داره بدتر هم میشه
این مسئله بنده رو که تمامی پستهام دارای تحلیل شخصی هست رو دلسرد و افراد کپی پست کار رو دلگرم خواهد کرد
امیدوارم رسیدگی بشه البته اگه میخواست رسیدگی بشه تا الان شده بود.
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی شما به عنوان مدیر تالار هستیدعزیزان معرفی شده با رنگ قرمز فقط از بین کاربران انتخاب شده اند.زحمات مدیران عزیزاز جمله شما بزرگوار بر ما پوشیده نیست و نخواهد بود. در ضمن بزرگوار ضمن تشکر از توج شما به تالار ورزش .معیار انتخاب کاربران به عنوان برتر صرفا بخاطر تعداد پستها نبوده است بلکه یک معرفی دوستان از طرف مدیر تالار و دوم چند ملاک دیگر از طرف روابط عمومی بوده است.
با تشکر
سلام ممنون از پاسخگویی شما
من نمیدونم ایتهمه من نوشتم فقط قسمتی که بولد نشده مورد توجه قرار میگیره!!!!!!
ممنون میشم در مورد قوانینی که رعایت نشده یه توضیح بدید
مدیر و همکار گرامی در رابطه با سوالات ، با شما تماس گرفتیم که پاسخگو نبودید .منتظر باشید.
با تشکر
سلام
عذرخواهی میکنم بابت اینکه تا الان دوبار با بنده تماس گرفتید و گوشی من سایلنت بوده . اگر ممکنه پاسخ من رو همینجا بدید . اگر نه که مشخص کنید چه موقع با من تماس می گیرید؟!
تشکر از پیگیری شما
????!!!!!!!!!!! هنوز منتظرم
جمعه 26 تیر 1394 10:33 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
parseman_110
ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368