با سلام وعرض ادب خدمت مسوول ارشد انجمن های :حاج آقا منتظمی
اینجانب حسین رضایی پس از 20ماه از مدیریت تالار وبلاگ نویسی راسخون که با هدف ورویکرد وبلاگ نویسی وآموزش هایش در این 20ماه مدیر تالار وبلاگ راسخون بودم به دلیل برخی مشکلات تحصیلی از مدیریت استعفا می دهم ،لذا حاج آقا در نظر داشته باشید تالار وبلاگ نویسی راسخون خیلی مهم بوده ودر 20ماهه اخیر بیش از 8جلسه در رابطه با تالار وبلاگ وراسخون بلاگ در اتاق روابط عمومی با آقایان نجاران در قبل وسه جلسه با خود شما وآقای کیانی وآقای سجادی برگزار شد ،وبلاگ نویسی یک مبحث آموزشی مهم به شمار می آـید ،از آن رو کسی با مدیر این تالار باشد که مسوولیت پذیر ،خلاق ،طرح وایده برای آموزش های مدرن وبلاگ نویسی وجذب وبلاگ نویس داشته باشد.
من فقط تمامی این مسوولیت پذیری وخلاقیت وهدف در وبلاگ را در یک نفر بیشتر در راسخون ندیدم که واقعا برازنده جایگزینی بنده درمدیریت تالار وبلاگ نویسی راسخون می باشد ،پس خواهشمندم جناب آقای سید حسین میر اکبری که به عنوان کاربر تالار وبلاگ فعالیت بیش از اندازه در آموزش های وبلاگ نویسی وراهنمایی وبلاگ نویسی در امر آموزش آن ها داشته اند واین را به جدیت می توان در تالار وپشتکار این آقا دید،قبلا کاربر وبلاگ عاشق رضا را آموزش دادند ودیدیم که چقدر ر پیشرفت وبلاگ عاشق رضا سهیم بوده اند .
خواهشمندم آقای سید حسین میر اکبری را جایگزین بنده در مدیریت کرده تنها درخواست من بعد از کناره گیری از مدیریت است ،همچنین در نظر داشته باشید چون دوست دارم شاهد پیشرفت روز افزون تالار وبلاگ وراسخون بلاگ در عرصه مجازی باشم اگر ایشان بعد از من در مدیریت تالار جایگزین نشوند من از مدیریت استعفا نمی دهم ،باید آقای سید حسین میر اکبری در تالار وبلاگ جایگزین من شوند .
در آخر باید بگویم ایشان از مدییت تالار وبلاگ بی خبر بودند ووقتی شنیدند من می خواهم استعفا بدم ودرخواست جایگزینی ایشان را در مدیریت تالار وبلاگ داشتم شوکه شدند ،پس ایشان از این موضوع تا دیروز بی خبر بودند ومن بر حسب شایستگی ایشان در امر آموزش های وبلاگ نویسی ،او را به عنوان جاگزین خود در امر مدیریت تالار معرفی می کنم
به امید پیشرفت روز افزون تالار وبلاگ وراسخون بلاگ
ومن الله توفیق
معرفی مدیر جدید تالار وبلاگ نویسی