نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول siryahya
با سلام و عرض ادب
حاج آقای عزیز دوره های آموزشی واحد نظارت تموم نشده؟؟ آخه پست ها خیلی دیر تایید میشند یا مال من فقط این طوریه دوستان؟!!
میخام واحد نظارت رو یه روز برا ناهار دعوت کنم بلکه این پست های منو هم تایید بفرمایند. والا :)
وقتی پست ها زود تایید می شد سعی میکردم پست های مختلفی بزنم و انگیزه بیشتر و بیشتر میشد ولی ....( یادش بخیر)
راستی واحد امتیاز دهی صلاح نمیدونن امتیازات هفته پیش رو اهدا بفرمایند؟ حاج آقا لطفا اینا رو یه پیگیری کنید

یاشا حاجی جون/ من شما رو نداشتم دغ میکردم 

با سلام وعرض ادب :
دوست و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از زحمات شایسته شما .به اطلاع جنابعالی می رسانم در حال حاضر حدود 1600 پست تاییده نشده وجود دارد که مربوط به همه ی عزیزان راسحونی می باشد.تا جایی که امکان دارد سعی بر این است که پست های ارسالی دوستان سریعتر تایید شود اما از آنجا که خیلی از بزرگواران هنوز در ارسال پست های ارسالی کم کاری می نمایند .قاعدتا سرعت تایید مطالب کاهش می یابد.مورد دوم درخواست شما را همین الان به واحد امتیازات انتقال دادم.در صورت اهداء امتیارات در این تاپیک(http://rasekhoon.net/forum/thread/928554/page1/)اظلاع رسانی خواهد شد.
موفق و موید باشید
سلام
امان از دست کاغذ بازی تو موسسات و ادارات ایران
باشه به واحد امتیازات هم سلام برسونید بفرمایید شما هم ناز کن برادر ببینیم چی میشه
موید باشند تمام کسانی که تو کاغذ بازی دست قدری دارند