0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول ravabet_rasekhoon

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از مشارکت عالمانه شما

1-موضوع ذکر شده با مسئول واحد نرم افزار و واحد فنی مطرح گردید و امیدواریم بزودی مرتفع گردد.

2- جوایز دوره ای مدیران بزودی و پس از ارزیابی عملکرد این  عزیزان برای مدیران حائز شرایط(مدیرانی که موفق به کسب حداقل امتیاز از جدول ارزیابی فعالیت مدیران شده باشند) ارسال خواهد شد و مدیران برتر جوایزی مازاد بر سایرین دریافت خواهند داشت.

3-مقرر گردیده است، کاربر و البته مسئول گرامی جناب rasekhoon_ravabet ، میهمان بعدی برنامه صندلی داغ باشند. مسئولیت و سایر موارد مربوطه را در جریان برنامه کشف نمائید.

اگر موافق باشید تبلیغات برنامه از امروز آغاز و از فردا برنامه را شروع نمائیم.

با تشکر

...............................

سلامsmiley

از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

در مورد مطلب سوم شما باید خدمتتون عرض کنم نام کاربری ایشان در لیست ثبت نام کنندگان نیست ولی چون قبلا در رابطه با نشستن یکی از مسئولین سایت بر روی صندلی داغ با شما هماهنگ کرده بودم لذا برای حل این موضوع نام کاربری ایشان رو در قسمت " کاربرانی که پس از مهلت ثبت نام در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را داده اند " اضافه کردم.

تاپیک مربوط به میهمان فعلی هم ایجاد شد.

تاپیک مورد نظر تا فردا قفل گذاری می شود تا پس از انجام تبلیغات آن ، برنامه را شروع کنیم.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 1 مهر 1391  2:50 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام مدیر محترم انجمن ها:

درخواستی داشتم وخواهش میکنم لطف فرموده و حتما عنایتی خاص به موضوع داشته باشید .

کاربر گرامی ، salmanjavan  در اعلام نتایج فصل قبل کمک به سزایی نمودند . 26 هفته را اعلام نمودند و بنده شخصا تمامی هفته هارا به صورت تصادفی حدود یک چهارم از کاربران را بررسی نموده و الحق و الانصاف حدود 99 در صد نتایج کاملا درست بوده و ایشان رسم امانت را هم به خوبی به جا آوردند . به همین دلیل به خاطر تشکری ناقابل از ایشان ، خواهشمندم به ازای هر هفته 100 امتیاز و در مجموع 26 هفته ای که زحمت کشیده اند ، 2600 امتیاز اهدایی به ایشان تعلق دهید .

صمیمانه از همکاری همیشگی مسئولین با بنده سپاسگذارم.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 1 مهر 1391  5:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول doctor114
نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

سلام:

خسته نباشید مسئول محترم انجمن ها . لطفا آدرس زیر را مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/47/page1

به جهت ساماندهی به پست گذاری بدون برنامه ی کاربران ، در این قسمت در خواست ایجاد سه زیر تالار را دارم:

1) لیگ قهرمانان اروپا

2)لیگ اروپا

3) لیگ قهرمانان آسیا

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

بزودی در این ارتباط با شما مذاکره خواهیم نمود.

با تشکر از زحمات شما

سلام مدیر گرامی:

امروز هم نشه ، 5 روزه که منتظر ارتباط شما هستم و خبری نیست. مشکلی پیش آمده؟

سپاس

باز هم سلام:

در تماس تلفنی که امروز با هم داشتیم ، فرمودید که این کار انجام میشه ، ولی هنوز نشده یا شاید هم شده و من نمیبینم. میشه بگید کدومش درسته؟

ممنونم از شما.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 1 مهر 1391  8:10 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

ببخشید در مسابقه خورشیدهای خاک نشین-انجمن  منظور از ستون " محل شهادت" همون عملیاتی است که شهید در آن به شهادت رسیده است؟

چون مثلاً در یک دو مورد با وجود پیدا کردن لینک مربوط در قسمت مشاهیر و یا مقالات، تنها نام عملیات مربوط که به شهادت رسیده و یا نوشته در حین بازگشت از....... 

تکلیف چیست؟

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 2 مهر 1391  1:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم ارشدانجمنها:

باسلام واحترام

درموردمسابقه طنز"بخندامارای یادت نره"می خواستم مواردی رومطرح نمایم ، اولا" خیلی ازپستهای تصویری غیرقابل رویت هستندنمی دونم مشکل فنی سایته یاتصاویرانتخاب شده بیش ازحدبزرگندمثل اولین پست صفحه 17ثانیا" درهمین صفحه وبعضی ازصفحات دیگردکمه تشکروویرایش یانقل قول مشاهده نمی شودکه بخواهم اظهرنظری درموردپستهای دریافتی انجام بدهم.لطفا" بررسی نمائید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 2 مهر 1391  7:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hamid_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول aliasghar313

با سلام و تشکر

ویژه نامه  ای تهیه و تنظیم کردم با عنوان      زنگ مدرسه (ویژه آغاز سال تحصیلی جدید)   در مورد آغاز سال تحصیلی در آدرس : http://www.rasekhoon.net/forum/thread/653091/page1/

اگه که تایید محتوا و مورد پسندتون واقع شد  لطفا یه تبلیغ کوچیک براش انجام بدید

خیلی ممنون از همکاری 

ویژه نامه ذکر شده از طریق لینک چرخشی مورد تبلیغ  قرار گرفت.

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی

یک شنبه 2 مهر 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
hamid_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

لطفا یه قسمت از راسخون را هم به نام بسیج سند بزنید.

حیف راسخون نیست یه مرکز بسیج نداشته باشه.

شما که طرح بها رو اجرا کردید یه طرحی رو هم اجرا کنین برای بسیجی شدن راسخونی ها.

لطفا پیشنهاد منو به گوش مسوولین سایت برسونین.

ممنون

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از پیشنهاد جنابعالی

موضوع با مسئول محترم روابط عمومی در میان گذاشته خواهد شد. امیدوارم بتوانیم بهره کافی از پیشنهاد ارزنده جنابعالی ببریم.

با تشکر مجدد

یک شنبه 2 مهر 1391  8:38 AM
تشکرات از این پست
farshon hamid_h mahmoodsafari
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali
سلامsmiley

از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

در مورد مطلب سوم شما باید خدمتتون عرض کنم نام کاربری ایشان در لیست ثبت نام کنندگان نیست ولی چون قبلا در رابطه با نشستن یکی از مسئولین سایت بر روی صندلی داغ با شما هماهنگ کرده بودم لذا برای حل این موضوع نام کاربری ایشان رو در قسمت " کاربرانی که پس از مهلت ثبت نام در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را داده اند " اضافه کردم.

تاپیک مربوط به میهمان فعلی هم ایجاد شد.

تاپیک مورد نظر تا فردا قفل گذاری می شود تا پس از انجام تبلیغات آن ، برنامه را شروع کنیم.

در پناه حق

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تبلیغات برنامه از امروز(91/07/02) آغاز و با کسب اجازه از جنابعالی، تاپیک قفل گشایی و ویژه گردید و از هم اکنون میهمان برنامه پاسخگو خواهند بود.

با تشکر از زحمات ارزنده شما

یک شنبه 2 مهر 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
farshon qolameali hamid_h doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام مدیر محترم انجمن ها:

درخواستی داشتم وخواهش میکنم لطف فرموده و حتما عنایتی خاص به موضوع داشته باشید .

کاربر گرامی ، salmanjavan  در اعلام نتایج فصل قبل کمک به سزایی نمودند . 26 هفته را اعلام نمودند و بنده شخصا تمامی هفته هارا به صورت تصادفی حدود یک چهارم از کاربران را بررسی نموده و الحق و الانصاف حدود 99 در صد نتایج کاملا درست بوده و ایشان رسم امانت را هم به خوبی به جا آوردند . به همین دلیل به خاطر تشکری ناقابل از ایشان ، خواهشمندم به ازای هر هفته 100 امتیاز و در مجموع 26 هفته ای که زحمت کشیده اند ، 2600 امتیاز اهدایی به ایشان تعلق دهید .

صمیمانه از همکاری همیشگی مسئولین با بنده سپاسگذارم.

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و کلیه همراهان شما در تالار ورزش بویژه کاربر گرامی جناب salmanjavan.

به دنبال مذاکره انجام شده با مسئول محترم روابط عمومی و با توجه به درخواست جنابعالی، مقرر گردید، تعداد 3000 امتیاز بپاس فعالیت ارزشمند و صادقانه جناب salmanjavan در تالار ورزش به ایشان تقدیم گردد.

با تشکر فراوان

یک شنبه 2 مهر 1391  8:58 AM
تشکرات از این پست
hamid_h doctor114
hamid6wert
hamid6wert
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 13

مستند

سلام

من میخوام تو روستا مون یه سری کلیپ مثل مستندهای دفاع مقدس و شیطان پرستی پخش کنم ولی متاسفانه کیفیت فیلم هایی که از سایت شما دانلود کردم کم هست و وقتی رو پرده میره دیگه هیچی توش معلوم نیست.میخواستم اگه ممکنه مستندها را با کیفیت بهتر یا حد اقل لینک دیگری که کیفیت دارد در سایت قرار دهید.متشکرم

یک شنبه 2 مهر 1391  9:07 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon hamid_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114
سلام:

خسته نباشید مسئول محترم انجمن ها . لطفا آدرس زیر را مشاهده بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/show/47/page1

به جهت ساماندهی به پست گذاری بدون برنامه ی کاربران ، در این قسمت در خواست ایجاد سه زیر تالار را دارم:

1) لیگ قهرمانان اروپا

2)لیگ اروپا

3) لیگ قهرمانان آسیا

سپاس

بزودی در این ارتباط با شما مذاکره خواهیم نمود.

با تشکر از زحمات شما

سلام مدیر گرامی:

امروز هم نشه ، 5 روزه که منتظر ارتباط شما هستم و خبری نیست. مشکلی پیش آمده؟

سپاس

باز هم سلام:

در تماس تلفنی که امروز با هم داشتیم ، فرمودید که این کار انجام میشه ، ولی هنوز نشده یا شاید هم شده و من نمیبینم. میشه بگید کدومش درسته؟

ممنونم از شما.

از تاخیر پیش آمده عذرخواهی نموده و به حضورتان اعلام می دارم تالار های مورد نظر ایجاد گردید.

با تشکر

یک شنبه 2 مهر 1391  9:18 AM
تشکرات از این پست
hamid_h doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

ببخشید در مسابقه خورشیدهای خاک نشین-انجمن  منظور از ستون " محل شهادت" همون عملیاتی است که شهید در آن به شهادت رسیده است؟

چون مثلاً در یک دو مورد با وجود پیدا کردن لینک مربوط در قسمت مشاهیر و یا مقالات، تنها نام عملیات مربوط که به شهادت رسیده و یا نوشته در حین بازگشت از....... 

تکلیف چیست؟

ارسال نام عملیات برای این ستون بلا مانع بوده و کفایت می نماید.

با تشکر

یک شنبه 2 مهر 1391  9:22 AM
تشکرات از این پست
bivafa hamid_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها:

باسلام واحترام

درموردمسابقه طنز"بخندامارای یادت نره"می خواستم مواردی رومطرح نمایم ، اولا" خیلی ازپستهای تصویری غیرقابل رویت هستندنمی دونم مشکل فنی سایته یاتصاویرانتخاب شده بیش ازحدبزرگندمثل اولین پست صفحه 17ثانیا" درهمین صفحه وبعضی ازصفحات دیگردکمه تشکروویرایش یانقل قول مشاهده نمی شودکه بخواهم اظهرنظری درموردپستهای دریافتی انجام بدهم.لطفا" بررسی نمائید.

پست مربوط به تصاویری که در دسترس نیست را غیر فعال نمائید تا پس از بررسی در صورت عدم اعتبار لینک یا حذف فایل از سرور مربوطه، اقدام به حذف پست نمائیم.

اگر به علت عرض بالای برخی تصاویر موفق به مشاهده بعضی از کلید های مدیریتی نمی شوید، از طریق لینک زیر می توانید به ویرایش پست معیوب بپردازید:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/edit/646107/1132886/page1/

لینک فوق را در صفحه ای جدید باز نموده و به جای قسمت قرمز رنگ، کد پست مورد نظر را قرار دهید و شماره صفحه را نیز اصلاح نمائید.

در صورتی که موفق به انجام این کار نشدید به غیر فعالسازی پست بپردازید تا توسط واحد نظارت مورد بررسی قرار گیرد.

با تشکر

یک شنبه 2 مهر 1391  9:32 AM
تشکرات از این پست
farshon hamid_h doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hamid6wert

سلام

من میخوام تو روستا مون یه سری کلیپ مثل مستندهای دفاع مقدس و شیطان پرستی پخش کنم ولی متاسفانه کیفیت فیلم هایی که از سایت شما دانلود کردم کم هست و وقتی رو پرده میره دیگه هیچی توش معلوم نیست.میخواستم اگه ممکنه مستندها را با کیفیت بهتر یا حد اقل لینک دیگری که کیفیت دارد در سایت قرار دهید.متشکرم

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اگر لطف بفرمائید و عنوان فیلم ها را ارسال نمائید، بهتر می توانیم به شما کمک نمائیم.

پس از ارسال نام فیلم ها، در صورتی که در آرشیو چند رسانه ای پرتال، نسخه با کیفیت از آنها موجود باشد، هماهنگی لازم در مورد دسترسی شما به فیلم ها انجام می شود.

همچنین در صورت عدم وجود فیلم در آرشیو چند رسانه ای راسخون، در صورت امکان راهنمائی لازم بمنظور دسترسی به نسخ با کیفیت فیلم ارائه خواهد شد.

با تشکر

یک شنبه 2 مهر 1391  9:45 AM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 hamid_h saeid63 mahmoodsafari
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران

انشاالله اسامی کاربران برتررا دریافت کرده باشید .

باتوجه به اینکه تالارهمسفران با زیر تالارهای آن 38 تالار میشود ، جهت معرفی  کاربران برتر تعداد بیشتری را در نظر بگیرید تاعلاوه بر اجر معنوی که نصیب آنها میشود از نظر مادی  شرمنده تلاش و همت بالای این  عزیزان نشویم .

با تشکر

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 2 مهر 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 fatemeh_75 hamid_h saeid63 ravabet_rasekhoon iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها