نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول hamid_h
سلام و عبادات شما قبول
اینجانب با توجه به عضویت چند ساله ولی متاسفانه به علت مشغله کاری و خانوادگی کمتر فرصت میکنم در سایت حضور داشته باشم ولی در زمان حضور از مطالب خوب کاربران محترم استفاده میکنم .
در این چند ساله شاهد فعالیتهای خوب و زیاد مدیر محترم تالار همسفران بوده ام . و از فعالیتهای خوب شما هم تشکر میکنم .
در این روز عزیز که تولد کریم اهل بیت امام حسن (ع) است از شما خواهش میکنم به عنوان پیرو این امام بزرگوار که سمبل بخشندگی هستند اگر مشکلاتی وجود دارد آنها را فراموش کنید اگر هر کس خدای نکرده خطایی کرده از یکدیگر بگذرید .
ممنون میشوم تقاضای من ریش سفید را بپذیرید . لذتی که در بخخش هست در انتقام نیست . این در خواست را از هر دوطرف دارم .
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از اینکه همراهی فهیم و دانا همچون شما داریم، بسیار خرسندیم و به خود می بالیم.
موارد دخیل در موضوعات پیش آمده در مورد مدیر محترم تالار همسفران با جزئیات کامل در اختیار ایشان قرار داده شده است و نامبرده شخصا تصمیم به برکناری از مدیریت انجمن گرفتند و بار ها از جانب روابط عمومی از ایشان درخواست شد به فعالیت خود ادامه دهند تا پس از طی شدن فرآیند های لازم، مجددا بعنوان مدیر تالار در خدمت ایشان باشیم، اما متاسفانه قبول نکردند.
بر اساس آنچه گفته شد و پیرو درخواست جنابعالی، مجددا از خدمات ارزنده و زحمات صادقانه جناب mohammad_43 تشکر نموده و از ایشان درخواست به حضور فعال در انجمن های راسخون می گردد.
با تشکر فراوان
سلام
از لطف و عنایت شما به درخواست اینجانب ممنون و سپاسگزارم . من در جریان مسائل و مشکلات پیش آمده نیستم ولی اینکه فرمودید مشغول به فعالیت باشند و بعد مجددا به عنوان مدیر مشغول بکار شوند برایم واضح نیست . اگر منظورتان این است که به عنوان کاربر عادی فعالیت کنند که به به نظر بنده با توجه به اینکه چند سالی مدیر بوده اند و شما با فعالیتهای ایشان آشنائی دارید لازم به اینکار نیست .امیدوارم جسارتم را ببخشید .
اینجانب باز هم جسارت میکنم و از جنابعالی و سایر مسئولین دست اندرکار تقاضا دارم از ایشان بار دیگر دعوت به عمل بیاورید تا به عنوان مدیر تالار خود مشغول شوند . این درخواست بنده به لحاظ برطرف شدن مسائل و مشکلات است وایحاد صمیمیت بیشتر میان شما و مدیران و کاربران که حتما مورد نظر راسخون هم همین دوستیهاو رفع اختلافات است . . خصوصا در این ماه عزیز که ما ساعتهای زیادی تحمل گرسنگی و تشنگی میکنیم ، قرآن میخوانیم ، و سعی میکنیم زندگیمان سراسر معنویات باشد . و چند روز دیگر به ایام شب های قدر میرسیم ودر پی آمرزش گناهان خود هستیم . شبهای طلب مغفرت و آمرزش و رفع مشکلات و نزریک شدن به خداوند .
ضمن تشکر از پذیرش درخواست قبلی بنده که ازتون واقعا ممنونم ، خواهشمندم این در خواست امروز حقیر را نیز پذیرا باشید . و مطمئن باشید که خداوند بزرگ بزرگواری شما را بی پاسخ نخواهد گذاشت . و به بهتر شدن فضای صمیمی سایت خوب راسخون کمک خواهد کرد .