نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول ali_81
سلام
طاعات و عبادات شما قبول
اینجانب همسر جناب آقای قاسمی mohammad_43 هستم و از نام کاربری پسرعزیزم با این تایپیک ارتباط برقرار کردم . در اینجا مطلب خود را تکرار نمیکنم و توجه شما و سایر کاربران را به لینک زیر جلب میکنم .
امیدوارم جسارت بنده را ببخشید .
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/755724/page2/
کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
پاسخ پست شما در همان تاپیک فوق داده شد.
موفق و سلامت باشید
سلام
متاسفانه تایپیک مورد نظر دعا برای جناب آقای قاسمی را قفل کردید, و راه دعای نوشتاری هم بسته شد . در اینجا جواب میدهم :
شما در مطلب ذیل در کنار حمایت معنوی مادی را هم مطرح کردید برای همین من مساله مادی را مطرح کردم : روابط عمومی راسخون فراخور امکانات مادی و معنوی خود سعی داشته است حداکثر حمایت و قدردانی را از کاربران سایت بعنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه های خود بعمل آورد.
1- حمایت معنویتون را که داریم میبینیم از حمایتهای مادیتون هم ممنونم و همانطور که گفتم چند برابرش را برمیگردونیم .
2- از 5 روز قبل علی آقا در سایت از بیماری پدرش خبر داده ولی شما که به همه امور انجمن اشراف دارید چگونه ندیده اید ؟ ضمنا ایشان از قبل هم کسالت داشت و شما باخبر بودید .
البته وظیفه شما نیست احوال او را بپرسید چون این روزها گرفتاریها زیاده .
3- کار بر محترم ali_ kamaliدر اینجا به گونه ای به آقای قاسمی توهین کردند و متاسفانه !؟ شما از ایشان حمایت میکنید که جای تاسف دارد :
مدیران راسخون به خاطر خود بابا محمد این کار رو کردن ( یعنی اخرجش کردندیعنی آقای قاسمی شما لایق مدیریت نیستید ) ایشان فکر کرده که آقای قاسمی مثل برخی ها عشق مدیریت اون را کشته .
بابا محمد نمی تونست روی عصابش مدریت کنه ( یعنی دیگه برای راسخون و فعالیت در این سایت کارآمد نبود و یک فردی که از نظر روحی تعادل نداره ....)
واقعا برای خودم و آقای قاسمی متاسفم که بعد از چند سال باید اینگونه از یک کاربری که حدود 9 ماه است عضو شده و قبلا هم در مواردی گوشه کنایه به آقای قاسمی زده حمایت میکنید . حتما برای خودتون دلایلی دارید که چهار قبضه از ایشون و امثالهم حمایت میکنید .و بجای برخورد با اینگونه افراد که فضای فرهنگی سایت را با اهانت و تحقیر دیگران در لباس میش آلوده میکنند از آنها حمایت میکنید . حداقل به حرمت این ماه واقع بین باشید .
سعی کنید در محدوده روابط عمومی واقعا روابطتتون با عموم خوب باشه و ضوابط را در کنار روابط رعایت کنید .چون روابط عمومی هر سازمان رگ حیاتی او سازمانه خیلی باید مواظب بود . همیشه برتر بهتر نیست . و ما عقلمون به چشمومونه . البته بلا نسبت شما من خودم را گفتم . این را هم بگم آقای قاسمی شما را نسبت به افراد دیگه خیلی قبول داره و مدیریتتون را قبول داره ولی هر کس مثل آقای قاسمی اشتباهاتی تو زندگیش داره و خوب یک دست هم صدا نداره و بعضی وقتها حتی اون دست را هم میبندند .
آقای قاسمی در این روزها با برخی مدیران و کاربرانی که باهاشون در ارتباط بودند و حالشون را جویا میشدند و از این بابت ناراحت بودند گفتند شما در راسخون فعالیت را کم نکنید و حتی بیشتر هم فعالیت کنید و نخواستند و نمیخواند با نبود خودشون دیگران را هم تهییج کند که به راسخون نیایند . انشالله سایتتون روزبه روز بهتر بشه و یک سر و گردن بالاتر از سایتهای فرهنگی دیگه در کشور باشه .
ضمنا اگه شما را در این تایپیک ها خطاب میکنم چون پل ارتباطی با شما هستیم و دوستان دیگرتون و ... هم این مطالب را میبینند و از اونها که خوششون میاد تشکر میزنند .
موفق باشید . التماس دعا