نقل قول ravabet_rasekhoon
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از پیگیری سرکار، سئوال در مورد داغ ترین پرسش ها، توسط مدیر تالار باید انجام می شده است که نشده، ضمن اینکه اجباری در این کار نبوده است و آقای کیانی از آنجا که چنین سئوالی از ایشان پرسیده نشده، پاسخی هم نداده اند.
صندلی داغ نیز متوقف نشده است، پس از اجرای اولیه برنامه که مستمرا بصورت هفتگی اجرا می گردید، احساس شد برنامه دچار روزمرگی شده و آمار مشارکت و بازدید آن شدیدا افت کرده است، لذا از آن پس برنامه در بازه های زمانی مختلف و متفاوت برگزار می شده است که در خلال آن از مسئولین محترم راسخون دعوت به شرکت به عنوان مهمان می گردید که بعضا موافقت یا مخالفت می شد. جناب کیانی درخواست کاربران جهت شرکت در برنامه را به اینجانب ابلاغ نمودند اما به علت مشغلات کاری قادر به حضور در برنامه نیستم.
بر اساس آنچه گفته شد، از روز شنبه برنامه صندلی داغ با مهمان جدید آغاز می گردد، اگر درخواست دعوت از شخصی را دارید مطرح فرمایید وگرنه یک کاربر با نظر جناب کیانی انتخاب خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام.
اينكه صندلي داغ اين دفعه داغ نشد من دليلش رو در اين مي بينم كه جناب آقاي كياني مرتب از روي صندلي بلند مي شدن.
يه وقت از من ناراحت نشيد ولي تو اوج كار آقاي كياني ايشون رو نشونديد رو صندلي داغ (يعني وقتي بود كه درگير كارهاي بخش پرندگان بودند) گفته بودند كه خيل سرشون شلوغه. ما تو روز هيزم جمع مي كرديم مي ريختيم تو آتيش صندلي ايشون رو داغ مي كرديم. اون موقع كه داغ بود جواب نمي دادند. صبر مي كردند آخر شب كه همه خواب بودند سوالها رو در كمال آرامش جواب مي دادند. تازه شربت خنك آب پرتقال هم دم دستشون بود. كولر رو هم روشن مي كردن. ديگه به اين ميشه گفت صندلي داغ!
يكي دو روز هم تعطيل كردند و كاربران براي پرسيدن سوال از ايشون انگيزه نداشتند. چون مي ديدند سوالهاي روزهاي قبل هنوز بي جواب مونده.
در ضمن من آخرش نفهميدم مشاور ايشون براي ازدواج نكردن كيه. مي خواستم براي مشاورشون يك جلسه مشاوره بگذارم.
با تشكر
جدي نگيريد