با سلام و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
متاسفانه قطع و وصل شدن بیش از حد اینترنت ، هنگام حضور در جلسه امروز مدیران باعث شد تا نتوانم بسیاری از صحبت ها و نظرات و پیشنهادات سایر مدیران را بشنوم و به همین دلیل نمی دانم که چه پیشنهادات و صحبت هایی گفته شد و به چه جمع بندی و نتیجه ای رسیدید ، از طرف دیگر فرصت برای ارائه پیشنهاداتم پیدا نشد و تصمیم گرفتم که پیشنهادات را در یک پست ، در این تاپیک خدمتتان ارائه دهم ، امید است که این پیشنهادات مورد رضایت و استقبال شما قرار گیرد ، از شما و سایر مدیران به علت اینکه نشد تا پایان جلسه ، همراهتان باشم ، پوزش می طلبم .
مدیر گرامی ، thmores در بخشی از صحبت هاشون گفتند که مسابقات باید طوری طراحی بشه که به افزایش مطالعه کاربران نیز کمک کنه و طوری نباشه که کاربران ، تنها پاسخ رو از اینترنت پیدا کرده و گزینه مورد نظر رو انتخاب کرده و هیچ مطالعه ای در زمینه موضوع مورد مسابقه نداشته باشند.
من نیز با این نظر موافقم اما یکسری اصلاحاتی رو روی این گفته دارم که به نظرم به بهتر شدن اون کمک می کنه .
نکته اول اینکه مسابقاتی که به صورت مناسبتی برگزار میشه صرفاً نباید به مسابقات تستی و یا تشریحی ختم بشه و به اونها بسنده بشه ، بلکه بهتر می بینم که مسابقات طوری باشند که کاربران رو برای مدتی درگیر انجام اون مسابقه کنه ، مثل مسابقه حل جدول و یا عکاسی و ... که باعث میشه کاربر برای حل اون مدتی رو صرف پیداکردن منبع و یا سوژه کنه و برای موضوعات خاص و مهم بهتره که از این نوع مسابقات استفاده بشه تا صرفاً یک مسابقه تستی یا تشریحی .
نکته دوم اینکه خیلی از کاربران توی حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و ... سررشته و تخصصی دارند که با برگزاری مسابقات متنوع میشه به این تخصص ها پی برد و از اونها در جهت بهبود فعالیت های سایت کمک گرفت .به عنوان مثال وقتی یک مسابقه با موضوع شعر و ادبیات برگزار میشه با توجه به شرکت کنندگان میشه فهمید که راسخون چقدر کاربر شاعر داره و برنامه های متنوع تو حوزه شعر و ادبیات می تونه برگزار کنه و یا وقتی یک مسابقه عکاسی برگزار میشه ، میشه فهمید که چقدر عکاس خوب و حرفه ای جزء کاربران راسخون هستند و باز میشه برای عکاسان هم برنامه ها و مسابقات متعددی برگزار کرد . در کل می خواستم بگم که مسابقاتی که طراحی میشه باید به مدیران در یافتن تخصص و علاقه مندی های کاربرانشون کمک کنه و این مساله میتونه به مدیران در تدوین راه پیش رو و ارائه برنامه ها کمک بسیاری کنه.
من یکسری برنامه ها و مسابقاتی رو برای نیمه شعبان در نظر داشتم که متاسفانه نشد در جلسه مدیران مطرح کنم و در مورد اونها با سایر مدیران به بحث و تبادل نظر بپردازیم که اونها رو به صورت تیتر وار خدمتتون اعلام میکنم و توی هرکدوم در صورتی که نیز به توضیح داشتید بفرمایید تا جزئی تر خدمتتون بگم :
1-مسابقه نامه ای به امام زمان (عج) : این مسابقه در دو بخش کودکان و نوجوانان و جوانان برگزار میشه.
2- مسابقه نقاشب با موضوع امام زمان (عج) : این مسابقه برای رده سنی کودکان خواهد بود .
3- مسابقه طراحی پوستر و مسابقه عکاسی با موضوع انتظار و امام زمان (عج) : این مسابقه برای رده سنی نوجوانان و جوانان و برگسالان است .
4- مسابقه تولید یک فایل صوتی یا نماهنگ با موضوع امام زمان (عج): این مسابقه برای رده سنی بزرگسالان خواهد بود و همون مسابقه ای است که قبلاً در موردش باهاتون صحبت کرده بودم .
مسابقات جدول و تستی و تشریحی هم مانند قبل وجود داشته ، بسیار خوب خواهد بود .
ممنون که تا پایان متن رو خوندید .
با تشکر / موفق باشید