نقل قول mohammad98
سلام جناب نجاران
من تو دو سه روز گذشته اکثر تالارها و زیرتالارهای انجمن راسخون رو به طور کلی زیر و رو و بررسی کردم.
تو بعضی تالارها واقعا جای چند زیرتالار خالی بود و فکر کنم این کمبود به خاطر این بود که مدیرتالار نداشت.
حالا اگه اجازه بدین همه زیرتالارهایی رو فکر می کنم میشه ایجاد کرد رو یه جا براتون بذارم.
البته چون در مورد درخواست قبلیم در مورد تالار مسابقات هنوز جوایی ندادید گفتم شاید امکان اضافه تالار و زیرتالار براتون وجود نداره و الکی این پیشنهاد ایجاد زیرتالار رو مطرح نکنم .
در ضمن براتون طی هفته آینده یه فایل جامع در مورد تالار مسابقات میفرستم تا بیشتر با ضروت ایجاد این تالار آشنا بشین.
ببخشین 6 خط وقتتون رو گرفتم
ممنون
همراه گرامی و دوست عزیزمان ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت عالمانه و مسئولانه جنابعالی سپاسگزاری می نمایم، بار و بارها از مسابقات و طرح های ارائه شده شما استفاده نموده ایم، در این لحظه نیز ضمن ارج نهی به زحمات شما، از آنها استقبال نموده و پذیرای کلیه نقطه نظراتتان هستیم. می توانید موارد لازم را به ایمیل forum@rasekhoon.net نیز ارسال فرمایید.
در ارتباط با تاسیس تالار های جدید در صورتی که توجیه کافی برای این کار وجود داشته باشد، محدودیتی نداریم، در ارتباط با تالار مسابقات کاربران، از آنجا که امکان بارگذاری و طرح این مسابقات با توجه به موضوع در هر یک از تالار های موجود وجود دارد، در تاسیس چنین تالاری مردد هستیم، هم اکنون و مطابق با گذشته می توانید نسبت به بارگزاری مسابقات مورد نظر در هر یک از تالار های موجود اقدام نموده و مراتب را جهت تبلیغات و ... از طریق همین تاپیک اطلاع ر سانی فرمایید.
با تشکر مجدد موفق و سلامت باشید