سلام و خسته نباشيد
چند پيشنهاد:
1- در بالاي صفحه قسمت ورود به محيط كاربري قسمت صندوق پيام همراه با تعداد پيام رسيده نمايش داده شود
2- قابليت دوست يابي و انتخاب اعضا بعنوان دوست به امكانات انجمن اضافه شود. (در اين قسمت مشخصاتي كه كاربر انتخاب ميكند ديگر كاربران مشاهده مي كنند (مثل پروفايل ياهو و گوگل)و پست هاي ارسالي كاربر، پست هايي كه تشكر زده يا دوست دارد.
3- امكان مشاهده پست هاي ارسالي كاربران توسط كاربران ديگر به انجمن يا همان قسمت دوستان اضافه شود. يعني وقتي روي اسم يك كاربر كليك مي كنيم پست هاي ارسالي او براي ما نشان داده شود.
4- پركاربردترين و پربحث ترين مطلب ارسالي روزانه مورد بررسي قرار گيرد. يعني پست هايي كه در يك روز بيشتر كليك ميشوند در بالاي صفحه نمايش داده شوند. و پربحث ترين مطالب هم روزانه انتخاب شوند. (مثل خبرگزاريها) (در حال حاضر بعضي پست هايي كه در بالاي صفحه نمايش داده شدهاند غير فعالند.)
5- كاربران برتر هم ماهانه انتخاب شوند. در حال حاضر بعضي كاربراني كه اسمشان در صفحه اصلي است يا فعاليتي ندارند يا خيلي كم فعاليت ميكنند.
6- يك مساله در مورد بخش اخبار كه من تا كنون چند بار گفتم. چون خودم زياد به بخش خبر سر مي زنم و ديدم كه بعضي افرادي كه عضو سايت نيستند نظر مي دهند كه چرا اخبار سايت شما تاريخ ندارد. (به علت اينكه نميدانند بايد چرخ دنده را بزنند تا تاريخ نمايش داده شود) اگر تاريخ اخبار را مثل تاريخ بخش مقالات قرار دهيد بهتر است. يعني به محض باز كردن صفحه خبر تاريخ نمايش داده شود.
7- مسير جاري به قسمت راست صفحه منتقل شود. گاهي مسير آنقدر طولاني مي شود كه خودش به سمت راست مي رود. همچنين وقتي صفحه كاربري باز مي شود قسمت آخر آدرس زير صفحه است و اين كمي بي سليقگي است البته با عرض معذرت. درست است كه مي توانيم پيام خوش آمد را پايين بياوريم. ولي گاهي وقتي صفحات را باز مي كنيم از محيط كاربري خارج مي شويم و گاهي سردرگم.
* 8- گزينه تشكر و پاسخ و نقل قول در پايين مطلب قرار بگيرد تا كاربر لااقل فقط به تيتر مطالب بسنده نكند. شايد در حين پايين رفتن براي زدن تشكر، مطالب جالبي به چشمشان خورد كه ترغيب به مطالعه شدند!!! در ضمن بعضي مطالب را تشكر زده ايم و تشكر ما در مطالب طولاني ديده نمي شود. وقتي گزينه تشكر و نمايش كاربران كنار هم باشد به نظر من بهتر است. البته قبول دارم كاربران 5 سال است به اين روش عادت كرده اند ولي شما بايد فكر سالهاي آينده اي (120 سال يا بيشتر) باشيد كه هنوز پيش رو داريد. (در اكثر انجمن ها تشكر و نظر و پاسخ در انتهاي مطالب قرار دارد)
فقط پيشنهاد دادم. لطفا بررسي كنيد و در صورت صلاحديد اعمال نظر بفرماييد. البته قبلا بعضي ها جواب دادند كه كاربران عادت كردند و در ضمن بعضي موارد هم 2 ماه پيش به واحد نرم افزار سايت ارائه شد و در حال بررسي است!!!!
با تشكر از شما.