0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول mina_k_h

سلام و خسته نباشید.

علت چیه که به بعضی از پستها سریعاً پاسخ داده میشه و رسیدگی میشه و اما بعضی خیر؟!!

مدیر گرامی و همراه محترم راسخون ضمن سلام و عرض ادب

در پاسخگویی به پست ها اولویت خاصی وجود ندارد، پاسخگویی به برخی از پست ها آسان تر است لذا سریع تر انجام می شود و برخی دیگر نیاز به بررسی موضوع، ارتباط با سایر واحد ها یا مسئولین، تصمیم گیری کارگروه های مربوطه، طرح مسئله و انتظار جهت دریافت پاسخ از مسئولین، رفع اشکال های نرم افزاری و سخت افزاری و ... دارد که متعاقبا پاسخگویی را طولانی می کند.

اگر مورد خاصی با تاخیر مواجه شده است، خواهشمندیم مطرح نمائید تا پیگیری شود.

ضمنا در ساعات اداری، پاسخگویی به کلیه مبادی ارتباطی از 5 دقیقه تا حداکثر پایان ساعات اداری جاری انجام می شود.

موفق باشید

دوشنبه 26 فروردین 1392  7:56 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

نقل قول zahra_53

سلام و عرض احترام مجدد

این تایپیک را که مدیر محترم sadeghfafi اعلام کرده اند در نظر داشته باشید من قبلا در تالار ایران شناسی و گردشگری قرار داده ام این هم آدرس : اولین پمپ بنزین ایران

سلام

اولا بنده در موقع قرار دادن پست مذكور اطلاعي از پست جنابعالي نداشتم

دوما طرف صحبتم با روابط محترم ميباشد:

پست رو بنده در قسمت عكس هاي خبري قرار دادم

احساس بنده اين بود كه قسمت مناسب براي اين عكس تالار مورد نظر ميباشد

در اينجا لازم ميدونم كه اگر خلاف قوانين انجمن عمل گرديده عذرخواهي بنده رو پذيرا باشيد

سپاس

كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)

مدیر گرامی و همراه عزیز راسخونی ضمن سلام و عرض ادب

همانگونه که اطلاع دارید، قبل از ارسال پست لازم است از طریق کادر جستجوی بالای صفحه اصلی انجمن نسبت به عدم وجود مطلب ارسالی در انجمن ها اطمینان حاصل کرد تا مطلبی تکراری ارسال نگردد، مطالب ارسالی تکراری در صورت مشاهده، حذف می گردند. در ارتباط با محل ارسال مطلب، هر دو تالار به نوعی مناسب بودند، لذا اولویت با پستی که زودتر ارسال شده بود، می باشد.

صمیمانه از انتقاد پذیری و حضور سازنده جنابعالی در انجمن ها سپاسگزاریم

موفق باشید

دوشنبه 26 فروردین 1392  8:05 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا و با عرض سلام و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه

در صورت صلاحدید و در هر زمان ممکن ،  مورد ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :

شهرها و پلاک ها

مدیر گرامی و همراه عزیز راسخون ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از حضور و مشارکت سازنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید

موفق باشید

دوشنبه 26 فروردین 1392  8:10 AM
تشکرات از این پست
salma57 mohammad_43 sadeghfafi
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول mina_k_h

سلام و خسته نباشید.

علت چیه که به بعضی از پستها سریعاً پاسخ داده میشه و رسیدگی میشه و اما بعضی خیر؟!!

مدیر گرامی و همراه محترم راسخون ضمن سلام و عرض ادب

در پاسخگویی به پست ها اولویت خاصی وجود ندارد، پاسخگویی به برخی از پست ها آسان تر است لذا سریع تر انجام می شود و برخی دیگر نیاز به بررسی موضوع، ارتباط با سایر واحد ها یا مسئولین، تصمیم گیری کارگروه های مربوطه، طرح مسئله و انتظار جهت دریافت پاسخ از مسئولین، رفع اشکال های نرم افزاری و سخت افزاری و ... دارد که متعاقبا پاسخگویی را طولانی می کند.

اگر مورد خاصی با تاخیر مواجه شده است، خواهشمندیم مطرح نمائید تا پیگیری شود.

ضمنا در ساعات اداری، پاسخگویی به کلیه مبادی ارتباطی از 5 دقیقه تا حداکثر پایان ساعات اداری جاری انجام می شود.

موفق باشید

با سلام مجدد و خسته نباشید.

بنده تاکنون چندین مرتبه از روابط عمومی درخواست قرارداد پستی در لینک چرخشی کرده ام که ترتیب عملی داده نشده!

حال اینکه سایر کاربران مکرراً درخواست تبلیغ پستهای خودشان در لینکهای چرخشی می نمایند و سریعاً ترتیب عمل داده می شود و در خصوص بنده که مدیریت تالار اینترنت و وب را بر عهده دارم و با مشاهده پست مفیدی از یکی از کاربران فعال تالار این درخواست را دارم هیچ پاسخی نمی گیرم!

بنده اصراری در این خصوص ندارم اما فقط انتظار دارم اگر پست معرفی شده از جانب بنده مورد قبول روابط عمومی محترم  نبود حداقل با یک پیامک یا پست اطلاع رسانی شود.

به یاد دارم در روزهایی که تازه اتاق های گفتگو راه افتاده بود خود جنابعالی از مدیران خواستید که بنا به تشخیصشان اگر پست مفیدی  در تالارشان ارسال شد به روابط عمومی محترم اطلاع دهند تا در صورت موافقت در لینکهای چرخشی بیاورند. حال بنده هیچ اعتراضی ندارم و دیگر هم درخواستی در این زمینه نمی دهم. فقط اینکه خوبه که روابط عمومی با نظر خود پستها را دسته بندی کرده و تبلغات آن را در لینک چرخشی قرار دهند نه نظر سایر کاربران!

با تشکر.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 26 فروردین 1392  9:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و خسته نباشيد

چند پيشنهاد:

1- در بالاي صفحه قسمت ورود به محيط كاربري قسمت صندوق پيام همراه با تعداد پيام رسيده نمايش داده شود

2- قابليت دوست يابي و انتخاب اعضا بعنوان دوست به امكانات انجمن اضافه شود. (در اين قسمت مشخصاتي كه كاربر انتخاب مي‌كند ديگر كاربران مشاهده  مي كنند (مثل پروفايل ياهو و گوگل)و پست هاي ارسالي كاربر، پست هايي كه تشكر زده يا دوست دارد.

3- امكان مشاهده پست هاي ارسالي كاربران توسط كاربران ديگر به انجمن يا همان قسمت دوستان اضافه شود. يعني وقتي روي اسم يك كاربر كليك مي كنيم پست هاي ارسالي او براي ما نشان داده شود.

4- پركاربردترين و پربحث ترين مطلب ارسالي روزانه مورد بررسي قرار گيرد. يعني پست هايي كه در يك روز بيشتر كليك مي‌شوند در بالاي صفحه نمايش داده شوند. و پربحث ترين مطالب هم روزانه انتخاب شوند. (مثل خبرگزاريها) (در حال حاضر بعضي پست هايي كه در بالاي صفحه نمايش داده شده‌اند غير فعالند.)

5- كاربران برتر هم ماهانه انتخاب شوند. در حال حاضر بعضي كاربراني كه اسمشان در صفحه اصلي است يا فعاليتي ندارند يا خيلي كم فعاليت مي‌كنند.

6- يك مساله در مورد بخش اخبار كه من تا كنون چند بار گفتم. چون خودم زياد به بخش خبر سر مي زنم و ديدم كه بعضي افرادي كه عضو سايت نيستند نظر مي دهند كه چرا اخبار سايت شما تاريخ ندارد. (به علت اينكه نمي‌دانند بايد چرخ دنده را بزنند تا تاريخ نمايش داده شود) اگر تاريخ اخبار را مثل تاريخ بخش مقالات قرار دهيد بهتر است. يعني به محض باز كردن صفحه خبر تاريخ نمايش داده شود.

7- مسير جاري به قسمت راست صفحه منتقل شود. گاهي مسير آنقدر طولاني مي شود كه خودش به سمت راست مي رود. همچنين وقتي صفحه كاربري باز مي شود قسمت آخر آدرس زير صفحه است و اين كمي بي سليقگي است البته با عرض معذرت. درست است كه مي توانيم پيام خوش آمد را پايين بياوريم. ولي گاهي وقتي صفحات را باز مي كنيم از محيط كاربري خارج مي شويم و گاهي سردرگم.

* 8- گزينه تشكر و پاسخ و نقل قول در پايين مطلب قرار بگيرد تا كاربر لااقل فقط به تيتر مطالب بسنده نكند. شايد در حين پايين رفتن براي زدن تشكر، مطالب جالبي به چشمشان خورد كه ترغيب به مطالعه شدند!!! در ضمن بعضي مطالب را تشكر زده ايم و تشكر ما در مطالب طولاني ديده نمي شود. وقتي گزينه تشكر و نمايش كاربران كنار هم باشد به نظر من بهتر است.  البته قبول دارم كاربران 5 سال است به اين روش عادت كرده اند ولي شما بايد فكر سالهاي آينده اي (120 سال يا بيشتر) باشيد كه هنوز پيش رو داريد. (در اكثر انجمن ها تشكر و نظر و پاسخ در انتهاي مطالب قرار دارد)

فقط پيشنهاد دادم. لطفا بررسي كنيد و در صورت صلاحديد اعمال نظر بفرماييد. البته قبلا بعضي ها جواب دادند كه كاربران عادت كردند و در ضمن بعضي موارد هم 2 ماه پيش به واحد نرم افزار سايت ارائه شد و در حال بررسي است!!!!

با تشكر از شما.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 26 فروردین 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mina_k_h ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با سلام مجدد و خسته نباشید.

بنده تاکنون چندین مرتبه از روابط عمومی درخواست قرارداد پستی در لینک چرخشی کرده ام که ترتیب عملی داده نشده!

حال اینکه سایر کاربران مکرراً درخواست تبلیغ پستهای خودشان در لینکهای چرخشی می نمایند و سریعاً ترتیب عمل داده می شود و در خصوص بنده که مدیریت تالار اینترنت و وب را بر عهده دارم و با مشاهده پست مفیدی از یکی از کاربران فعال تالار این درخواست را دارم هیچ پاسخی نمی گیرم!

بنده اصراری در این خصوص ندارم اما فقط انتظار دارم اگر پست معرفی شده از جانب بنده مورد قبول روابط عمومی محترم  نبود حداقل با یک پیامک یا پست اطلاع رسانی شود.

به یاد دارم در روزهایی که تازه اتاق های گفتگو راه افتاده بود خود جنابعالی از مدیران خواستید که بنا به تشخیصشان اگر پست مفیدی  در تالارشان ارسال شد به روابط عمومی محترم اطلاع دهند تا در صورت موافقت در لینکهای چرخشی بیاورند. حال بنده هیچ اعتراضی ندارم و دیگر هم درخواستی در این زمینه نمی دهم. فقط اینکه خوبه که روابط عمومی با نظر خود پستها را دسته بندی کرده و تبلغات آن را در لینک چرخشی قرار دهند نه نظر سایر کاربران!

با تشکر.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده شما درانجمن های راسخون و عرض پوزش بابت موارد پیش آمده، همواره حداکثر سعی و همت خود را در راستای تحقق درخواست های همراهان خود در انجمن های راسخون به کار بسته ایم، اما امکان دارد مواردی به طور سهوی از قلم افتاده شده باشد یا پاسخ مناسب ارائه نشده باشد، لذا خواهشمندیم کلیه امور مرتبط با انجمن ها و درخواست تبلیغات مطالب را در تاپیک جاری مطرح و جویای پاسخ آن شوید.

صمیمانه خواهان حضور فعال و مستمر شما در انجمن های راسخون هستم

موفق باشید

دوشنبه 26 فروردین 1392  12:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و خسته نباشيد

چند پيشنهاد:

1- در بالاي صفحه قسمت ورود به محيط كاربري قسمت صندوق پيام همراه با تعداد پيام رسيده نمايش داده شود

2- قابليت دوست يابي و انتخاب اعضا بعنوان دوست به امكانات انجمن اضافه شود. (در اين قسمت مشخصاتي كه كاربر انتخاب مي‌كند ديگر كاربران مشاهده  مي كنند (مثل پروفايل ياهو و گوگل)و پست هاي ارسالي كاربر، پست هايي كه تشكر زده يا دوست دارد.

3- امكان مشاهده پست هاي ارسالي كاربران توسط كاربران ديگر به انجمن يا همان قسمت دوستان اضافه شود. يعني وقتي روي اسم يك كاربر كليك مي كنيم پست هاي ارسالي او براي ما نشان داده شود.

4- پركاربردترين و پربحث ترين مطلب ارسالي روزانه مورد بررسي قرار گيرد. يعني پست هايي كه در يك روز بيشتر كليك مي‌شوند در بالاي صفحه نمايش داده شوند. و پربحث ترين مطالب هم روزانه انتخاب شوند. (مثل خبرگزاريها) (در حال حاضر بعضي پست هايي كه در بالاي صفحه نمايش داده شده‌اند غير فعالند.)

5- كاربران برتر هم ماهانه انتخاب شوند. در حال حاضر بعضي كاربراني كه اسمشان در صفحه اصلي است يا فعاليتي ندارند يا خيلي كم فعاليت مي‌كنند.

6- يك مساله در مورد بخش اخبار كه من تا كنون چند بار گفتم. چون خودم زياد به بخش خبر سر مي زنم و ديدم كه بعضي افرادي كه عضو سايت نيستند نظر مي دهند كه چرا اخبار سايت شما تاريخ ندارد. (به علت اينكه نمي‌دانند بايد چرخ دنده را بزنند تا تاريخ نمايش داده شود) اگر تاريخ اخبار را مثل تاريخ بخش مقالات قرار دهيد بهتر است. يعني به محض باز كردن صفحه خبر تاريخ نمايش داده شود.

7- مسير جاري به قسمت راست صفحه منتقل شود. گاهي مسير آنقدر طولاني مي شود كه خودش به سمت راست مي رود. همچنين وقتي صفحه كاربري باز مي شود قسمت آخر آدرس زير صفحه است و اين كمي بي سليقگي است البته با عرض معذرت. درست است كه مي توانيم پيام خوش آمد را پايين بياوريم. ولي گاهي وقتي صفحات را باز مي كنيم از محيط كاربري خارج مي شويم و گاهي سردرگم.

فقط پيشنهاد دادم. لطفا بررسي كنيد و در صورت صلاحديد اعمال نظر بفرماييد. البته قبلا بعضي ها جواب دادند كه كاربران عادت كردند و در ضمن بعضي موارد هم 2 ماه پيش به واحد نرم افزار سايت ارائه شد و در حال بررسي است!!!!

با تشكر از شما.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

صمیمانه از مشارکت سازنده و احساس مسئولیت شما نسبت به محیطی که در آن فعالیت می نمائید سپاسگزاری می نمایم، این موضوع نشان از نگاه کیفی و عمقی شما به مسائل جاری در سایت دارد و آن را ارج نهاده و مورد استقبالقرار می دهیم.

موارد مطروحه به انضمام نکات متعدد دیگر ماه ها قبل به واحد فنی و طراحی ابلاغ شده است، اما تعدد درخواست ها و فرآیند زمان بر نگهداری نرم افزاری و سخت افزاری پرتال و سیاست گذاری های جدید در راستای ارتقاء سایت، عملیاتی شدن این درخواست ها را با تاخیر مواجه نموده است، لذا ضمن تشکر مجدد از شما و عرض معذرت بابت تاخیر پیش آمده در عملیاتی شدن درخواست های قبلی، مطمئن باشید کلیه نقطه نظرات کاربران مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفته و در موعد مناسب و مقرر مورد بهره برداری واقع خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

دوشنبه 26 فروردین 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پيشنهادي بابت بحث مطرح شده اخير

در موقع تاييد پستها توسط مديران گرينه اي براي ارسال مطلب به عنوان « سفارش راسخون براي مطالعه» وجود داشته باشد. مثلا هر مدير بتواند روزانه دو پست يا بيشتر ( از پستهاي ارسال شده توسط كاربران مختلف) كه تاييد شده را معرفي كند تا در پستهاي چرخشي قرار بگيرد. و مدير ارشد مسئول لينك هاي چرخشي از بين موارد معرفي شده چند پست را انتخاب و در لينك چرخشي قرار دهد.

و يا اينكه صفحه اي به عنوان پست هاي برتر ايجاد شود و مديران از بين پست ها روزانه چند پست بنا به صلاحديد انتخاب كنند و لينك پستهاي انتخابي در آن قرار داده شود.

البته من روش مديريت پست ها را نمي دانم حدس مي زنم با اين روش مشكل بوجود آمده حل شود.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 26 فروردین 1392  12:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و خسته نباشید

سوالی داشتم و ان اینکه:مطالب ارسالی کاربران در نهایت تایید می شود پس چرا  اصلا بررسی می شود و وقت مدیران گرفته می شود برای تایید کردنشان؟چون من در این تعداد مطالبی که ارسال کرده ام تایید نشده ندیده ام

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 26 فروردین 1392  12:21 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yasbagheri ravabet_rasekhoon
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم، دیشب من یک موضوع برای تالار مطالب عمومی و گفتگوی آزاد گذاشتم به نام کاربران عزیز راسخون توجه! توجه!

که مطلبم درمورد پیشنهاد بخشیدن همه یا مقداری از امتیازات حسنات و زحمت کشیدن سایت راسخون برای ارسال کمک به زلزله زدگان بوشهر وحتی کمک نقدی....بود وخودم هم شروع کردم.....

بعد ازچندثانیه که مطلبم ثبت شد کلاً از سایت برداشته شد. ودیگر اثری از مطلب پیشنهادی من نماند!  ممنون می شوم بفرمایید چرا؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

دوشنبه 26 فروردین 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

من از  بعضی از کارهای مدیریت شما به مسئولین روابط عمومی نارضایتی ام را اعلام کرده ام و اینکه شما مرا برای مدیریت انتخاب کنید یا نکنید مهم نیست ولی کاربر محترم samaneh tajfary نام کاربریشان را درست تایپ نکرده ام را به عنوان بهترین کاربر تالار زن که مطالبشان جهت فمنیستی ندارد می دانم.

باتشکر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 26 فروردین 1392  3:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

سلام و احترام حضور جنابعالی و همکاران محترم

در صورت امکان این تایپیک ها را در لینک چرخشی قرار دهید :  8 نوزاد با نام های کامپیوتری! 

فامیل های دور و نزدیک آقای مجری

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 26 فروردین 1392  3:56 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi AliFanoodi ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا در صورت صلاحدید لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید. با تشکر

سوال جالب کودک 5 ساله از رهبر انقلاب

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

دوشنبه 26 فروردین 1392  4:03 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi AliFanoodi ravabet_rasekhoon
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشید

مدیر ارشد انجمن ها

یک کاربر معنوی پیشنهاد می کند.

عبادت انقدر ساده است که با اعمال نیک پسندیده روزانه می توان راحت خدا را پرستید

برای اینکه به تربیت مهدوی نزدیک تر شویم و راسخون واقعی در قلبمان نه عکس راسخون در روبرویمان باشد پیشنهادم را بررسی کنید

به نظر بنده به جای برترین کاربران و مدیران از نظر پست دادن بهترین کاربران را از نظر خصوصیات معنوی انتخاب کنید و هر کاربری و مدیری هر صفت معنوی زیبایی که در انجمن دارد را هر ماه اعلام کنید

مثلا صفتهای عدالت ، شجاعت ، میانه روی ، دانش ، گذشت ، مدارا و هزاران صفت معنوی دیگر . تا این صفات زیبا در وجودمان بادوامتر شود. این پیشنهاد با توجه به اهداف سایت می باشد . امیدوارم که این پیشنهادات در جهت اهداف معنوی سایت مورد استفاده قرار گیرد .

کاربران و مدیران انجمن صفات زیبایی معنوی دارند  شایسته است که مورد سپاس قرار گیرد.

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 26 فروردین 1392  5:29 PM
تشکرات از این پست
fatemeh35 salma57 AliFanoodi ravabet_rasekhoon qodrat mina_k_h
fatemeh35
fatemeh35
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 416

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و خسته نباشید

چرا دیگر برنامه ختم قرآن راسخون اجرا نمیشود ؟

دوشنبه 26 فروردین 1392  7:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها