نقل قول doctor114
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها:
دیروز پستی در قسمت پیشنهادات و انتقادات از روابط عمومی ایجاد کرده بودم در مورد اصلاح یکی از سوالات مسابقات ، که ساری را به اشتباه ، پایتخت مازندران ذکر کرده بودند !!!
الان رفتم ببینم جواب رو ، پست خودم را هم نمی بینم !!!!!! چرا؟!
شما هم این پست را دیده و تشکر زده بودید ، حالا چرا این پست غیر فعال یا پاک شده است ؟!
برای چندمین مرتبه عرض میکنم ، اگر یکی دو نفر از همکاران شما در روابط عمومی نمیخواهند کسی ازشون انتقاد کنه و خودشان را مبرا از اشتباه می دانید ،عنوان انتقادات را از این تاپیک بردارید و نگذارید این بی توجهی به کاربران از سوی آن ها به پای همه ی مسئولین زحمت کش راسخون تمام شود .
بنده برای چندمین بار شاهد این عمکردشان هستم !!!
پذیرش اشتباه و سعی در جلوگیری از تکرار مجدد آن خودش شهامتیست بس بزرگ و این گونه برخورد ها به نظر من نشانه ی ضعف است.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
همواره از مشارکت صادقانه و مسئولانه جنابعالی تشکر و استقبال نموده و آن را ارج می نهیم.
در ارتباط با موضوع پیش آمده، اینجانب پس از مطالعه پست جنابعالی نسبت به اصلاح سئوال مربوطه اقدام نموده و از پست شما تشکر نمودم، اما متاسفانه ارسال پاسخ بنده به پست شما با اشکال فنی در سایت مقارن شد لذا موفق به انجام آن نشدم. پس از این موضوع و هم اکنون که به سایت وارد شدم و توضیحات و انتقادات شما در این ارتباط را مطالعه نمودم، لازم دانستم مراتب قدرشناسی و تشکر خود را حضورتان ابلاغ نمایم و به اطلاع برسانم که همه تلاش مجموعه روابط عمومی، دریافت انتقادات و درخواست های همراهان راسخون و تلاش جهت تحقق آنها است و بروز مواردی از این دست، دلیل بر عدم توجه به نظرات و درخواست های کاربران و بی تفاوتی نسبت به آنها نمی باشد و در ارتباط با مسئله اخیرهمانگونه که سرپرست محترم روابط عمومی توضیح داده اند، به جهت حذف شدن صورت مساله، انتقاد بجای جنابعالی بمظور عدم ایجاد ابهام برای کاربران ، غیر فعال شده بود.
موفق و سلامت باشید