0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول adel_71

سلام و خداقوت ...

* پست الکترونیک من برای ایمیل های اطلاع رسانی تالار دانلود کتاب : eBook.rasekhoon@gmail.com

* من متوجه شدم واحد نظارت پست هایی رو که واجد شرایط امتیاز نباشند حذف می کند ... اگر طوری می شد که چنین پست هایی حذف نشوند و فقط امتیاز به آنها تعلق نگیرد خیلی خوب بود ...

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

-آدرس ایمیل جنابعالی بزودی در پروفایل کاربری شما تغییر داده خواهد شد و همزمان با تغییر اطلاع رسانی لازم انجام می شود.

-هیچ پستی به جهت اینکه واجد شرایط اخذ امتیاز نباشد توسط واحد نظارت حذف نمی گردد، لیکن کلیه پست های ارسالی با قوانین فعالیت در انجمن ها مطابقت داده شده و در صورتی که مغایرتی با قوانین داشته باشند، غیرفعال، ویرایش یا حذف می گردند، پست هایی که واجد شرایط دریافت امتیاز باشند نیز در دسترس هستند اما امتیاز نمی گیرند.

با تشکر فراوان

شنبه 21 بهمن 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
adel_71
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مسئول انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس

ایجاد شد و تغییرات لازم در

همه چیز در مورد مسابقه پیش بینی لیگ برتر، جام خلیج فارس

انجام گرفت.

لطفا در صورت صلاح دید ، در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، مسابقه مورد نظر در روز پنجشنبه در تبلیغات چرخشی بارگذاری گردید.

ضمنا منتظر اعلام نتیجه مسابقات قبلی هستیم.

موفق و سلامت باشید

شنبه 21 بهمن 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول adel_71

سلام دوباره ...

من يه سري ماهنامه با فرمت موبايل دارم ... به نظر شما اونها رو در قسمت دانلود مجلات بزارم يا دانلود كتاب هاي الكترونيكي موبايل؟

با تشكر

فکر می کنم بهتر است در تالار "دانلود کتاب های الکترونیکی موبایل" بارگذاری نمائید اما بگونه ای مطالب را ارسال کنید که عنوان پست ها یا تاپیک ها بطور واضح متناسب با محتوا و موضوع ماهنامه باشد، بعبارت دیگر دسته بندی مطالب رعایت گردد(هر چند شما بیشتر از اینجانب بر رعایت دسته بندی مطالب حساس هستید).

با تشکر فراوان

شنبه 21 بهمن 1391  10:44 AM
تشکرات از این پست
adel_71
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،حالتون خوبه؟خستته نباشید

با کمال احترام میخواستم به عرضتون برسونم که دیدم در بین لینک های چرخشی لینکتالار دانلود کتاب های الکترونیکی/انتقادات و پیشنهاداتنیز وجود دارد،به نظرم اصلاً تبلیغ همچین تاپیکی آن هم در لینک های چرخشی که در تمام صفحات سایت(از جمله صفحه اول سایت که به موضوعات اصلی و مهم میپردازد)ارزش ندارد و نباید با قراردادن لینک های کم اهمیت جایگاه (فکر کنم اصطلاح خارجیش میشه پرستیژ!!)سایت رو به سطوح پایین کاهش داد!

در ضمن تاپیک انتقادات پیشنهادات را هر تالاری برای خودش دارد و کلاً چیزی نیست که نیاز با تبلیغش باشه،الان هم که رفتم مشاهده کردم هیچگونه مشارکتی در آن نشده بود.

در پایان با توجه به اینکه درآخرین پستم در تاپیک انتقادات پیشنهادات روابط عمومی موضوعی را مطرح کرده بودم که مسئول محترم روابط عمومی پیگیری آن را به جنابعالی محول کرده بود،میخواستم عنوان کنم مایلم تا علت تصمیم گرفته شده را بدانم،لذا میتوانم هر روز از حدود ساعت15 به بعد در صورت تماس تلفنی پاسخگو باشم تا با مسئول تایید نظرات گفتگو داشته باشم.

تشکر،یا علی

-در نگاه اول، بارگذاری این لینک ممکن است شایسته به نظر نرسد، لیکن زمانیکه به زحمات فراوان کشیده شده از جانب روابط عمومی و مدیران محترم تالار بمنظور تامین، جابجایی، ویرایش و انسجام محتوا توجه شود، تبلیغ انتقادات و پیشنهادات تالار مذکور که می توان فعالیت قبلی آن را راکد نامگذاری نمود، عملی هدفمند می باشد چرا که توجه کاربران به وجود، تغییر مدیریت، محتوای بروز و کارآمد، نظارت مستمر و پاسخگویی منظم  تالار جلب می شود و این عمل،  هم تبلیغ تالار و هم عامل دریافت دارنده بازخورد کاربران است، حال اگر میزان مشارکت در آن پائین باشد، می توان نقش تبلیغ را بیشتر اطلاع رسانی فرض نمود تا دریافت دارنده بازخورد.

-اگر منظور جنابعالی از آخرین پست ارسالی در روابط عمومی موضوع نظرات ارسالی برای مقالات بوده است، چنانچه گفته شده است، موضوع به مسئول محترم محتوای سایت که مسئول واحد مقالات نیز هستند منعکس گردیده است و مطمئن باشید نظرات شما مطالعه و ترتیب اثر داده خواهد شد، اما ممکن است تائید و عمومی شدن آن صلاح نبوده است. به هر جهت می توانید جهت مذاکره مستقیم با ایشان از شماره تلفن های موسسه از ساعت 12 ظهر به بعد استفاده نمائید.

با تشکر فراوان

شنبه 21 بهمن 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
adel_71
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول adel_71

نقل قول bivafa 

سلام،حالتون خوبه؟خستته نباشید

با کمال احترام میخواستم به عرضتون برسونم که دیدم در بین لینک های چرخشی لینکتالار دانلود کتاب های الکترونیکی/انتقادات و پیشنهاداتنیز وجود دارد،به نظرم اصلاً تبلیغ همچین تاپیکی آن هم در لینک های چرخشی که در تمام صفحات سایت(از جمله صفحه اول سایت که به موضوعات اصلی و مهم میپردازد)ارزش ندارد و نباید با قراردادن لینک های کم اهمیت جایگاه (فکر کنم اصطلاح خارجیش میشه پرستیژ!!)سایت رو به سطوح پایین کاهش داد!

در ضمن تاپیک انتقادات پیشنهادات را هر تالاری برای خودش دارد و کلاً چیزی نیست که نیاز با تبلیغش باشه،الان هم که رفتم مشاهده کردم هیچگونه مشارکتی در آن نشده بود.

تشکر،یا علی

با سلام....
موافقم ...

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

بارگذاری تبلیغات در هر نقطه از سایت بنا بر صلاحدید روابط عمومی محترم و نظارت واحد تائید محتوای  پرتال انجام می گیرد و هیچ تبلیغی فی البداهه و باری به هر جهت انجام نمی شود، چنانچه پاسخ مدیر گرامی جناب bivafa نیز در مورد ابهاناتشان داده شده است.

آنچه جای تعجب دارد حمایت شما برای عدم تبلیغ تالار و زحمات خودتان است.

با تشکر

شنبه 21 بهمن 1391  11:02 AM
تشکرات از این پست
adel_71
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت مدیر ارشد

با عرض پوزش بنده در روز های پنج شنبه و جمعه به علت مسائل شخصی در شهر مقدس قم به سر برده و  دسترسی به اینترنت را نداشته ام . و انشاء الله از امروز نظارت بر انجمن را  آغاز می نمایم

با تشکر

امیدواریم در سرتاسر مسائل زندگیتان موفق باشید.

از حضور فعال و عالمانه جنابعالی در انجمن های راسخون خرسندیم.

ضمنا کپی رایت استفاده از رنگ قلم اینجانب را رعایت نفرموده اید، جهت اخد مجوز استفاده از این رنگ قلم تماس بگیرید.

موفق باشید

شنبه 21 بهمن 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت مدیر ارشد

با عرض پوزش بنده در روز های پنج شنبه و جمعه به علت مسائل شخصی در شهر مقدس قم به سر برده و  دسترسی به اینترنت را نداشته ام . و انشاء الله از امروز نظارت بر انجمن را  آغاز می نمایم

با تشکر

ضمنا کپی رایت استفاده از رنگ قلم اینجانب را رعایت نفرموده اید، جهت اخد مجوز استفاده از این رنگ قلم تماس بگیرید.

موفق باشید

سلام و خسته نباشيد

مدير ارشد انجمنها

مجوز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به خاطر رنگ قلم شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و ...........................

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

شنبه 21 بهمن 1391  3:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

با سلام

ممنون میشوم روش ایجاد عکس در پروفایل با اندازه 85*85 را توضیح دهید .

شنبه 21 بهمن 1391  5:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

سلام و خدا قوت ...

در صفحه اول تالار دانلود مجلات خواستم پست بزنم مثل اينكه قفل بود ... اين قابليت (قفل صفحه اول تالار) مخصوص شماست يا ما هم مي تونيم؟

در صورت صلاحديد يك زير تالار با عنوان دانلود مجلات الكترونيكي موبايل در تالار دانلود مجلات و يا تالار دانلود كتاب الكترونيكي موبايل ايجاد كنيد ...

با آقاي بيوفا در مورد مديريت ها صحبت شد؟

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

شنبه 21 بهمن 1391  9:47 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

من فقط واسه عرض ادب اومدم و اینکه خواستم از رنگ قلم شما استفاده کنم تا ببینم زورتون به آرچیتکت میرسه یا ؟ اگه برسه مثلا چه کار میکنید ؟

راستی 22 بهمنم مبارک ؛ راستشو بگشد راهپیمایی رفتید یا نه ؟

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول iran313

سلام خدمت 

یه سوال ؟؟؟؟ امیدوارم ناراحت نشید

شما چرا اینقدر به این تالار علاقه دارید و مدام نقل قول میزنید ؟ به خاطر تالارشه یا مدیر مودبش ؟ کچل کردید بنده خدارو ! کلی پوز اینو داده که کچل نیست ؛ ولی من از همین جا ضمانت میکنم که تا کچلشون نکنیم نمیذاریم پاشونو از راسخون بیرون بذارن .

( ببخشید از بین اون سه رنگ دقیقا کدومش رنگ قلم شماست یعنی جناب نجاران؛ بدکم نیست ؛ کم کم داره خوشم میاد yes)

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:50 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313
نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت مدیر ارشد

با تشکر

موفق باشید

سلام و خسته نباشيد

مدير ارشد انجمنها

مجوز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به خاطر رنگ قلم شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و ...........................

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مجوز استفاده از رنگ قلم اینجانب(Maroon) به شما تقدیم گردید.

موفق باشید

دوشنبه 23 بهمن 1391  7:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

با سلام

ممنون میشوم روش ایجاد عکس در پروفایل با اندازه 85*85 را توضیح دهید .

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

در نرم افزار فتوشاپ از مسیر file>new یک تصویر جدید ایجاد و اندازه عرض و ارتفاع تصویر را 85 پیکسل قرار دهید، در تصویر ایجاد شده تغییرات بصری مورد نظر را اعمال و سپس با استفاده  از مسیر file>save as تصویر ایجاد شده را با پسوند jpg بر روی هارددیسک سیستم خود ذخیره نمائید، سرانجام تصویر مورد نظر را در پروفایل کاربری بارگذاری کنید.

نمایش تصویر جدید، منوط به تائید تصویر توسط روابط عمومی است که در نهایت(ساعات غیر اداری) طی چند ساعت انجام خواهد شد.

با تشکر  موفق باشید

دوشنبه 23 بهمن 1391  8:11 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول adel_71

سلام و خدا قوت ...

در صفحه اول تالار دانلود مجلات خواستم پست بزنم مثل اينكه قفل بود ... اين قابليت (قفل صفحه اول تالار) مخصوص شماست يا ما هم مي تونيم؟

در صورت صلاحديد يك زير تالار با عنوان دانلود مجلات الكترونيكي موبايل در تالار دانلود مجلات و يا تالار دانلود كتاب الكترونيكي موبايل ايجاد كنيد ...

با آقاي بيوفا در مورد مديريت ها صحبت شد؟

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مجلات ارسالی یا زبان اصلی است یا ایرانی، بدین ترتیب برای جلوگیری از ارسال پست در تالار اصلی و رعایت نشدن دسته بندی، این تالار قفل شده است که قفل یا باز بودن تالار ها توسط روابط عمومی قابل انجام است.

برای مجلات الکترونیکی موبایل نیز می توانید تاپیکی با این عنوان در تالار "دانلود کتاب های الکترونیکی موبایل" ایجاد و مطالب را درقالب پست در آن ارسال کنید.

جناب bivafa نیز در صورتی که به جهت مشغلات کاری قادر به اداره تالارهایشان در قسمت دانلود کتاب های الکترونیکی نباشند، اطلاع رسانی خواهند نمود و روابط عمومی نیز متعاقبا با شما هماهنگ می نماید.

با تشکر فراوان

دوشنبه 23 بهمن 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

من فقط واسه عرض ادب اومدم و اینکه خواستم از رنگ قلم شما استفاده کنم تا ببینم زورتون به آرچیتکت میرسه یا ؟ اگه برسه مثلا چه کار میکنید ؟

راستی 22 بهمنم مبارک ؛ راستشو بگشد راهپیمایی رفتید یا نه ؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

صمیمانه از حضور مجدد شما در انجمن ها خوشحالیم، قدم رنجه نمودید به این تالار تشریف آوردید، شما بزرگوار هستید.

از رنگ قلم نیز استفاده نمائید اشکالی ندارد.

22 بهمن بر شما نیز مبارک باد، اینجانب نیز در راهپیمایی شرکت نمودم.

منتظر حضور فعال و مستمر شما در انجمن ها هستیم.

موفق باشید

دوشنبه 23 بهمن 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها