نقل قول bivafa
سلام،حالتون خوبه؟خستته نباشید
با کمال احترام میخواستم به عرضتون برسونم که دیدم در بین لینک های چرخشی لینکتالار دانلود کتاب های الکترونیکی/انتقادات و پیشنهاداتنیز وجود دارد،به نظرم اصلاً تبلیغ همچین تاپیکی آن هم در لینک های چرخشی که در تمام صفحات سایت(از جمله صفحه اول سایت که به موضوعات اصلی و مهم میپردازد)ارزش ندارد و نباید با قراردادن لینک های کم اهمیت جایگاه (فکر کنم اصطلاح خارجیش میشه پرستیژ!!)سایت رو به سطوح پایین کاهش داد!
در ضمن تاپیک انتقادات پیشنهادات را هر تالاری برای خودش دارد و کلاً چیزی نیست که نیاز با تبلیغش باشه،الان هم که رفتم مشاهده کردم هیچگونه مشارکتی در آن نشده بود.
در پایان با توجه به اینکه درآخرین پستم در تاپیک انتقادات پیشنهادات روابط عمومی موضوعی را مطرح کرده بودم که مسئول محترم روابط عمومی پیگیری آن را به جنابعالی محول کرده بود،میخواستم عنوان کنم مایلم تا علت تصمیم گرفته شده را بدانم،لذا میتوانم هر روز از حدود ساعت15 به بعد در صورت تماس تلفنی پاسخگو باشم تا با مسئول تایید نظرات گفتگو داشته باشم.
تشکر،یا علی
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
-در نگاه اول، بارگذاری این لینک ممکن است شایسته به نظر نرسد، لیکن زمانیکه به زحمات فراوان کشیده شده از جانب روابط عمومی و مدیران محترم تالار بمنظور تامین، جابجایی، ویرایش و انسجام محتوا توجه شود، تبلیغ انتقادات و پیشنهادات تالار مذکور که می توان فعالیت قبلی آن را راکد نامگذاری نمود، عملی هدفمند می باشد چرا که توجه کاربران به وجود، تغییر مدیریت، محتوای بروز و کارآمد، نظارت مستمر و پاسخگویی منظم تالار جلب می شود و این عمل، هم تبلیغ تالار و هم عامل دریافت دارنده بازخورد کاربران است، حال اگر میزان مشارکت در آن پائین باشد، می توان نقش تبلیغ را بیشتر اطلاع رسانی فرض نمود تا دریافت دارنده بازخورد.
-اگر منظور جنابعالی از آخرین پست ارسالی در روابط عمومی موضوع نظرات ارسالی برای مقالات بوده است، چنانچه گفته شده است، موضوع به مسئول محترم محتوای سایت که مسئول واحد مقالات نیز هستند منعکس گردیده است و مطمئن باشید نظرات شما مطالعه و ترتیب اثر داده خواهد شد، اما ممکن است تائید و عمومی شدن آن صلاح نبوده است. به هر جهت می توانید جهت مذاکره مستقیم با ایشان از شماره تلفن های موسسه از ساعت 12 ظهر به بعد استفاده نمائید.
با تشکر فراوان