0

حافظ منافع ایران: فتوای مقام معظم رهبری را به شیخ الازهر منتقل کردم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
شیخ الازهر گفت پشت سر شیعیان هم نماز می‌گزاریم

خبرگزاری فارس: رئیس دفتر حفظ منافع ایران در مصر درباره جزئیات دیدارش با شیخ الازهر با اشاره به اینکه شیخ الازهر گفت پشت سر شیعیان هم نماز می‌گزاریم، گفت: فتوای مقام معظم رهبری را به شیخ الازهر منتقل کردم.

خبرگزاری فارس: حافظ منافع ایران: فتوای مقام معظم رهبری را به شیخ الازهر منتقل کردم

به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی امانی رئیس دفتر حفظ منافع ایران در مصر به العالم درباره دیدار دوشنبه خود با شیخ الازهر با تاکید بر عمق روابط شیعه و سنی گفت: شیخ الازهر تاکید کرد که اهل تسنن شیعیان را تکفیر نمی‌کنند و حتی در مصر پشت سر شیعیان نماز می‌گزارند.

وی افزود: من نیز فتوای آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حرمت توهین به نمادهای برادران اهل سنت را به الطیب منتقل کردم.

امانی ادامه داد: در این دیدار با اشاره به فتوای آیت‌الله خامنه‌ای گفتم که ایشان نشر مذهب تشیع در کشورهای سنی مذهب را حرام می‌دانند که این مطالب مورد استقبال شیخ الازهر قرار گرفت.

به گزارش فارس، مجتبی امانی رئیس دفتر حفظ منافع ایران در قاهره دوشنبه با احمد الطیب، شیخ الازهر درباره فیلم محمد(ص) مجید مجیدی و حسینیه‌ها در مصر دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/س

چهارشنبه 3 خرداد 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها