به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، علی خضریان عضو سابق شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل طی یادداشتی به بازخوانی تجمع 4خرداد89 دانشجویان مقابل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و دستاوردهای آن پرداخت.
متن کامل این یادداشت به شرح ذیل است:
دانشجویان به عنوان جریان پیشرو رفتارهای اجتماعی در سالهای اخیر یکی از مهمترین مطالبات خود را درباره اصلاح و قانونمند کردن وضع فعلی دانشگاه آزاد قرار داده و در این رهگذر تلاشهای مختلف و متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
اما در این میان تجمع دانشجویان در روز چهارم خردادماه سال 89 در مقابل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد از جهات مختلفی دارای اهمیتی بیشتر و همچنین دستاوردهای بهتری است.
دانشجویان بعد از گذشت سالها از طرح انتقادات و مبارزات مختلف خود در موضوعات فرهنگی، اجتماعی و همچنین اقتصادی دانشگاه آزاد، بالاخره توانستند در این روز سیر تحرکات انقلابی خود را در راستای مبارزه با بیعدالتی، مفاسد اقتصادی و نیز بیقانونی در مسیر جدیدی قرار داده و با تجمع چهارم خردادماه سال 89 آن را به عنوان نقطه عطفی در تاریخ جنبش دانشجویی ثبت کنند.
حضور دانشجویان در مقابل دفتر مدیریت وقت دانشگاه آزاد، دستاوردها و رهاوردهای مهمی را در کمتر از یک هفته به ارمغان آورد که بیان چند نمونه آن خالی از لطف نیست.
اعلام اسامی هیأت امنای جدید دانشگاه آزاد از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ اگرچه تصمیم به جای مدیران و متولیان شورای عالی انقلاب فرهنگی به تنهایی معلول رفتار با بصیرت دانشجویان نیست اما قطع یقین، تجمع 4 خرداد دلیلی در تسریع اعلام اسامی اعضای جدید هیات امنای دانشگاه آزاد از سوی این شورا بود که با خواست اجتماعی دانشجویان و دانشگاهیان در تجمع مقابل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد متبلور شد و زمینه تغییر مدیریت همیشگی دانشگاه آزاد را فراهم آورد.
مدیریتی که برخی قصد داشتند تا بررسی عملکردش را به وجود یا عدم وجود کل مجموعه دانشگاه آزاد نسبت دهند! و هرگونه نقد ایشان را نقد و تقابل با بدنه این دانشگاه جلوه دهند.
از طرف دیگر چهارم خرداد با حماسه نهم دیماه سال گذشته قابل قیاس است؛ دانشجویان در چهارم خردادماه در اعتراض به هتک حرمت روز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر که منجر به ضرب و شتم تعدادی دانشجو توسط برخی عوامل مردان در سایه شد! اقدام به سیاهپوش کردن دانشگاه و برپایی تجمع درون دانشگاه کردند و خواستار مواخذه کسانی شدند که حماسه خمینی را هتک حرمت کردند؛ همانگونه که در نهم دیماه مردم خواستار محاکمه هتاکان به حماسه حسینی شدند.
از سویی اقدام قابل تحسین دادسرای تهران در بازرسی از دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد پس از گذشت یک روز از مطالبه دانشجویان در چهارم خرداد و کشف اسناد محرمانه و مدارک قراردادهای نفتی و اعلام این خبر از سوی مسئولان قضایی، قطعاً در اثر مطالبات اجتماعی صورت گرفته است که نمیتوان نقش دانشجویان در تجمع مقابل دفتر مرکزی دانشگاه آزاد را نادیده گرفت.
در هر صورت چهارم خرداد 89 روز حماسی دیگری در کارنامه جنبش دانشجویی این مرز و بوم بود که در مبارزه صریح و بدون تسامح در برابر باندهای ثروت و قدرت فصل نوینی را مفتوح کرد تا همیشه در اذهان بماند و درسی باشد برای مفسدان اقتصادی و متعرضان به شرع و قانون.
انتهای پیام/