نشريه اينترنتی «امير سرتيپ خلبان شهيد حبيبالله نمازيان» منتشر شد
| چهارشنبه 03 خرداد 1391 12:21:14 شماره خبر :1014536 |
| نشريه اينترنتی «امير سرتيپ خلبان شهيد حبيبالله نمازيان» منتشر شد |
|
گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی عبداللهی: نشريه اينترنتی «امير سرتيپ خلبان شهيد حبيبالله نمازيان» همزمان با فرا رسيدن سالروز شهادت اين شهيد بزرگوار، منتشر شد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی فرهنگ ايثار و شهادت، اين ويژهنامه عناوين و مطالب خواندنی همچون زندگينامه، وصيتنامه، خاطرات خانواده شهيد و همرزمان و آلبوم تصاوير منتشر نشده اين شهيد را در برمیگيرد.
همچنين، عناوين «زندگینامه، وصيتنامه، در كلام ياران، خاطرات روزانه و گالری تصاوير» از جمله متون اصلی ويژهنامه اينترنتی سرتيپ خلبان شهيد حبيبالله نمازيان است.
كلام ياران، خاطراتی از سرهنگ مهدی صرامی، سرهنگ خلبان هوشنگ جاويد، سرهنگ مهدی كاظميان، حجتالاسلام شريفی، سروان محمدجواد حيدری، سرهنگ لطفعلی عنايتی، سرتيپ امير داداشيان و همسر شهيد را شامل میشود.
در بخشی از ويژهنامه اينترنتی سرتيپ خلبان شهيد حبيبالله نمازيان با بيان خاطرهای از سرهنگ لطفعلی عنايتی آمده است: «او آدمشناس ماهری بود، با هر كس چند كلمه صحبت میكرد، او را میشناخت و با استفاده از اين شناخت، او را در محل مناسبی میگماشت. او آدم رازداری بود و هيچكس نمیتوانست افكار او را بخواند. من بيش از 18 سال با او دوست بودم. او نه تنها هرگز باعث ناراحتی من نشد، بلكه حتی من يك بار هم نديدم كه باعث رنجش خاطر كسی شود».
|
چهارشنبه 3 خرداد 1391 9:51 PM
تشکرات از این پست