0

اختتاميه مجلس هشتم و حاشيه‌هاي آن

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اختتاميه مجلس هشتم و حاشيه‌هاي آن

جام جم آنلاين: مجلس هشتم دقايقي قبل به كار خود پايان داد اما مراسم اختتاميه مجلس حاشيه هاي جالبي داشت.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار جام جم آنلاين، مجلس هشتم از هفتم خرداد 1387 با 290 نماينده كار خود را آغاز كرد اما در حالي پايان پذيرفت كه 284 نماينده داشت.

محمدرضا ميرتاج الديني نماينده تبريز كه بعد از آغاز به كار مجلس به عنوان معاون پارلماني رييس جمهور منصوب شد و حميدرضا حاجي بابايي نيز به وزارت آموزش و پرورش رسيد اما در اين ميان، چهار نماينده نيز دارفاني را وداع گفتند.

محمدحسین حیدریان نماینده مردم سنقر و کلیایی كه كمتر از يك ماه نماينده مجلس بود در ششم تير 1387 دارفاني را وداع گفت. بعد از آن مجلس محمدعلي حياتي نماينده لامرد را از دست داد و سپس محمدرضا فاكر نماينده مشهد و حسين اسلامي نماينده ساوه از جمله نمايندگاني بودند كه دارفاني را وداع گفتند.

در لحظات پاياني مجلس هشتم عكس چهار نماينده فقيد از طريق صفحات نمايشگر مجلس در معرض ديد نمايندگان قرار گرفت.

علي لاريجاني در مراسم اختتاميه مجلس هشتم ضمن دادن لوح تقدير با همه نمايندگان خداحافظي كرد.

نمايندگان پس از پايان جلسه علني در كنار درب پارلمان ايستاده و عكس يادگاري گرفتند.

سالروز آزادي خرمشهر مصادف با پايان مجلس هشتم شد به همين مناسبت در ابتداي جلسه علني از برخي از فرمانده هان ارتش و سپاه تقدير بعمل آمد.

شوخي هاي لاريجاني با نمايندگان نيز در آخرين جلسه مجلس پايان نيافت و اين شوخي ها بعضا با كنايه هاي نيش دار هم همراه بود به خصوص زماني كه جمعي از نمايندگان در گوشه اي از صحن مجلس در حال گرفتن عكس يادگاري بودند، لاريجاني خطاب به آنها گفت: ظاهرا در آنجا نمايندگاني كه از فراكسيون هاي مختلفي هستند، تجمع كردند.اين نمايندگان از فراكسيون اصلاح طلبان و جبهه پايداري هستند. اين نمايندگان چگونه با هم به وحدت رسيدند.

هنگامي كه باهنر نيز به جمع اين نمايندگان اضافه شد، لاريجاني خطاب به باهنر گفت: ظاهرا جنس نايب رييس ما هم زياد جور نيست.

محمدتقي رهبر نماينده اصفهان كه رييس سني مجلس هشتم بود و اين مجلس با نطق وي آغاز به كار كرد امروز نيز با نطق همين نماينده به كار خود پايان داد و در واقع رهبر آخرين ناطق مجلس هشتم هم بود.

سيد حسين هاشمي رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس كه آخرين رييس كميسيون تخصصي مجلس بود از نوبت خود براي ارائه گزارش در صحن مجلس انتقاد داشت .

او وقتي در جايگاه قرار گرفت خطاب به هيات رييسه مجلس گفت: اگر به ترتيب حروف الفبا از روساي كميسيون هاي تخصصي مي خواستيد تا در صحن مجلس حاضر شوند نام من ميانه بود و اگر از آخر هم روساي كميسيون ها را صدا مي كرديد باز هم نام من در ميانه بود اصلا من نماينده ميانه هستم در هر حال من ميانه بودم چرا من آخرين نفر شدم.

هنگامي كه ابراهيم نكونام رييس كميسيون  اصل نود گزارش عملكرد اين كميسيون را ارائه مي كرد از طريق صفحات نمايشگر مجلس عكس محمدرضا فاكر رييس و حسين اسلامي نايب رييس سابق اين كميسيون به نمايش درآمد.

هنگامي كه علي اكبر آقايي رييس كميسيون عمران مجلس براي ارائه گزارش پشت تريبون قرار گرفت لاريجاني خطاب به وي گفت: آقاي «آقايي»، آقايي مي كند و به جاي پنج دقيقه، دو دقيقه نطق خواهد كرد اما وقتي نطق اين رييس كميسيون طولاني شد لاريجاني خطاب به وي گفت: آقايي كنيد و تمام كنيد

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 3 خرداد 1391  3:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها