0

پنکیک

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پنکیک

 


مواد لازم
شیر : 130 میلی لیتر (یه ذره بیشتر از نصف یه لیوان)
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 3 الی 5 قاشق غذاخوری سرصاف
آرد : 150 گرم
بکینگ پودر : 2 قاشق چای­خوری
وانیل : به مقدار لازم
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
آرد را از قبل دو بار الک می کنیم. توی یه ظرف تخم مرغ رو می شکونیم و زرده و سفیده رو هم می زنیم ، بعد شیر رو و بعد روغن مایع رو اضافه می کنیم و هم می زنیم ! وانیل و بکینگ پودر رو به نوبت اضافه می کنیم.بعد شکر رو اضافه می کنیم! حالا آرد! کم کم اضافه می شه و ما هی هم می زنیم! تا مایع نسبتاً غلیظی به دست بیاد!اینم غلظتش.

حالا یه ماهیتابه رو میذاریم رو گاز تا داغ بشه. بعد یه قاشق از مواد رو می ریزیم توی ماهی تابه، به شکل دایره! یعنی با یه قاشق از موادمون توی ماهی تابه یه دایره به قطر 7-8 سانتی متر درست می کنیم. صبر می کنیم تا سطحش پر از حباب بشه! حالا برش می گردونیم. یه کمی هم که این ورش موند از توی ماهی تابه میذارین تو بشقاب.

می تونین با عسل، مربا، کره بادوم زمینی، شکلات صبحونه و … بخورینش! اگه 3 قاشق شکر رو بریزین خیلی شیرین نمیشه که به نظرم بهتره!

•الک کردن آرد به این خاطره که بین دونه های آرد هوا بره نه اینکه آردمون تمییز شه! پس هرجا شنیدین که میگه آرد و الک کنین حتمن الک کنین!

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 29 اردیبهشت 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها