برنامه اين سايت، توسط متخصصان داخلي نوشته شده است. دارندگان اسناد دوران جنگ، از طريق سايت پايداري به نشاني www.dsrc.ir وارد وبگاه اسناد دفاعمقدس ميشوند. سپس، نام كاربري و رمز شخصي خود را تعيين ميكنند و فضايي براي وارد كردن اسناد خود شكل ميدهند. در نتيجه، تصوير تمام اسناد خود را براي ما ارسال ميكنند. با اين روش، هم فضايي شخصي براي كاربر ايجاد ميشود و تمامي مخاطبان از آن استفاده ميكنند و همچنين، پژوهشگاه نيز در تقويت بنيه اسناد خود فعاليت خواهد كرد.
رييس پژوهشگاه علوم و معارف دفاعمقدس از راهاندازي وبگاه "اسناد دفاعمقدس" در آيندهاي نزديك خبر داد و گفت: در اين سايت، هر شخص و يا سازمان، رونوشت اسناد خود را در فضاي خاصي قرار ميدهد تا با اين روش، تمامي مخاطبان از آن استفاده ميكنند.
سردار احمد سوداگر در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران، از برپايي همايش پژوهشي "اسناد دفاعمقدس" در روزهاي 27 و 28 شهريور 89 ياد كرد و گفت: در اين همايش، داشتهها، نيازها و اهداف ما در حوزه اسنادي دفاعمقدس مشخص شدند.
وي افزود: "شوراي عالي اسناد دفاعمقدس" براي نخستين بار در پژوهشگاه علوم و معارف دفاعمقدس فعال شده و تاكنون 19 سازمان، به عضويت اين شورا درآمدهاند. نمايندگان هر يك از اين سازمانها، اصل سند يا رونوشت آن را به پژوهشگاه ميآورند تا در فرصت مناسب، مورد استفاده محققان قرار گيرند. براي مثال، تبيين نقش يك بانك در سالهاي دفاعمقدس، با تكيه بر همين اسناد انجام ميشود.
رييس پژوهشگاه علوم و معارف دفاعمقدس خاطرنشان كرد: ما در بررسيها به اين نتيجه رسيديم كه سازمانهاي مختلف و حتي رزمندگان، تعلق خاطر خاصي نسبت به اسناد و مدارك خود دارند. بنابراين، يك كُلُني و مجموعه به هم پيوسته از اسناد دفاعمقدس را پيشبيني كردهايم تا نمونه اين اسناد، در آنجا گردآوري و ذخيره شوند.
سوداگر در ادامه از راهاندازي وبگاه "اسناد دفاعمقدس" در آيندهاي نزديك خبر داد و گفت: برنامه اين سايت، توسط متخصصان داخلي نوشته شده است. دارندگان اسناد دوران جنگ، از طريق سايت پايداري به نشاني www.dsrc.ir وارد وبگاه اسناد دفاعمقدس ميشوند. سپس، نام كاربري و رمز شخصي خود را تعيين ميكنند و فضايي براي وارد كردن اسناد خود شكل ميدهند. در نتيجه، تصوير تمام اسناد خود را براي ما ارسال ميكنند. با اين روش، هم فضايي شخصي براي كاربر ايجاد ميشود و تمامي مخاطبان از آن استفاده ميكنند و همچنين، پژوهشگاه نيز در تقويت بنيه اسناد خود فعاليت خواهد كرد.
وي ادامه داد: كاربري شخصي، كوچكترين مقياس اين سايت و كاربري سازمانها، بزرگترين آن است. براي مثال "مركز اسناد و تحقيقات دفاعمقدس" يا "ارتش" ميتوانند، رونوشت اسناد خود را در فضاي خاص خود قرار دهند و خودبهخود در زير تصوير هر يك از آن اسناد، محل اصلي نگهداري مدارك، نوشته خواهد شد.
رييس پژوهشگاه علوم و معارف دفاعمقدس تاكيد كرد: اگر اسناد با فوقمدرنترين شيوهها نيز نگهداري شوند، اما مورد استفاده قرار نگيرند، فاقد ارزش ميشوند. اسناد بايد در زمان و مكان خودشان كاربرد داشته باشند. در نتيجه "حبس اسناد" كمتر از از بين بردن آنها نيست.
سردار احمد سوداگر در پايان يادآور شد: هنوز اسم خاصي براي وبگاه اسناد دفاعمقدس، انتخاب نكردهايم و در پي راهاندازي فضايي امروزين در آن هستيم.