0

بیماری کلیه باعث ناشنوایی می‌شود

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بیماری کلیه باعث ناشنوایی می‌شود

سالمندانی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند با احتمال بیش‌تری ممکن است دچار ناشنوایی شوند.

 

در یک تحقیق که روی افراد بالای 50 سال انجام شده بود مشخص شد 54 درصد از افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند تا حدی نیز با کاهش شنوایی روبه رو هستند و در 30 درصد موارد نیز این افراد به شدت شنوایی خود را از دست می‌دهند.

بر اساس گزارش موسسه ملی ناشنوایی و دیگر بیماری‌های ارتباطی نزدیک به 18 درصد از افراد بین 45 تا 64 سال در آمریکا دچار از دست دادن شنوایی می‌شوند.

آخرین مطالعات که در نشریه آمریکایی بیماری‌های کلیه به چاپ رسیده است نشان می‌دهد سالمندانی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند نسبت به سالمندان سالم بیش‌تر در خطر از دست دادن شنوایی قرار دارند. در کشور آمریکا نزدیک به 31 میلیون نفر به بیماری‌های کلیوی دچار هستند.

دکتر دیوید هاریس نویسنده این تحقیقات در این باره گفت: اگر کلیه شما بیمار است حتما باید به یک پزشک متخصص برای معاینه گوش‌های خود مراجعه کنید. آزمایش شنوایی بسیار ساده است، اما می‌تواند شما را از کم‌شنوایی یا ناشنوایی نجات دهد. پزشکان می‌توانند با تجویز داروهایی شدت بیماری‌های کلیوی را کاهش دهند. هم‌چنین استفاده از سمعک‌های مناسب می‌تواند به حفظ قدرت شنوایی انسان‌ها کمک کند.

دکتر رابرت هاپکین از مرکز پزشکی بیمارستان کودکان سینسیناتی در این باره گفت: البته این بدان معنا نیست که هر کس دچار بیماری‌های کلیوی است حتما شنوایی خود را از دست خواهد داد. بلکه این بیماری می‌تواند مقدمه‌ای برای ابتلا به کم‌شنوایی یا ناشنوایی باشد.

البته برخی درمان‌های دارویی برای بیماری‌های کلیوی نیز دارای اثرات جانبی هستند که می‌تواند به کاهش شدت شنوایی شما منجر شوند.

رویترز، 2 اکتبر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 11 مهر 1389  3:38 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بیماری کلیه باعث ناشنوایی می‌شود

ممنون

 
 
دوشنبه 12 مهر 1389  9:49 PM
تشکرات از این پست
zahraelham
zahraelham
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 476
محل سکونت : اصفهان
دوشنبه 12 مهر 1389  9:55 PM
تشکرات از این پست
titishmili
titishmili
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 1333
محل سکونت : اصفهان
دوشنبه 12 مهر 1389  11:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها