به گزارش خبرگزاری فارس،شهریار زرشناس نگارش این دایرهالمعارف را اواخر سال 90 آغاز کرده و قرار است تألیف آن خرداد ماه سال 92 به پایان برسد.
این دایرهالمعارف در راستای تولید محتوای فرهنگی کتابخانهها به همراه 19 عنوان کتاب دیگر از سوی نهاد کتابخانهها پیشخرید شده است و پس از اتمام در اختیار کتابخانهها قرار می گیرد.
گفتنی است، کتابهای «سمبولیسم در آرای اریک فروم» و «درباره هنر و ادبیات داستان» از آثار گذشته این نویسنده هستند.
*حداد عادل: نقش فرهنگی نهاد کتابخانهها ماندگار است
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کتابخانههای عمومی مددکار کسانی هستند که علاقه به کتاب دارند ولی دسترسی به آن ندارند.
وی ادامه داد: هرچه کتابخانههای عمومی بیشتر و مراجعه مخاطبان وسیعتر میشود، فرهنگ کشور پیشرفتهتر میشود.
حدادعادل در مورد بودجه کتابخانههای کشور توضیح داد: به طور طبیعی هر سال تلاش میکنیم که بودجه کتابخانههای عمومی را از میزانی که دولت معین کرده است، افزایش دهیم.
وی در پایان تأکید کرد: از نشاطی که در کتابخانههای عمومی کشور طی سالهای اخیر ایجاد شده است بسیار خرسندم چراکه این نهاد از یک طرف با خریدهای عمدهای که از ناشران انجام میدهد به این ناشران کمک میکند و از طرف دیگر کتابها را در دسترس عموم قرار میدهد.
*عرضه جامعترین نرمافزار عترتشناسی در غرفه نهاد
جامعترین نرمافزار عترتشناسی به همت مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی (نمایه) وابسته به نهاد کتابخانههای عمومی کشور در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد.
نمایه عترت (علیهمالسلام) در قالب 14 نمایه مجزا به معرفی زندگی 12 معصوم پرداخته است.علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از نرمافزار نمایه میتوانند به آدرس اینترنتی www.namaye.ir مراجعه کنند.
*نهاد کتابخانهها باید در فراگیر شدن تلاش بیشتر داشته باشد
رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق(ع) در حاشیه دیدار از غرفه نهاد کتابخانهها گفت: نهاد کتابخانهها باید در عرصه فراگیر شدن تلاش بیشتری داشته باشد.
عادل پیغامی، عضو گروه اقتصاد و مدیریت نهاد کتابخانهها بیان کرد: فعالیتهای نهاد در سطح گستردهای انجام میشود اما توده مردم از آن اطلاع کمتری دارند.
پیغامی یادآور شد: کتابهای ارزشمند زیادی وجود دارند که در سالهای پیش چاپ شدهاند ولی شناخته شده نیستند و نیاز است تا دوباره چاپ شوند و به نسل جدید معرفی شوند.
وی تأکید کرد: یکی از مهمترنی وظایف نهاد کتابخانهها اجرای فعالیتهای موضوعی، سیرهای تقدمی و تأخری و هدایت کردن خواننده کتاب است که یکی از نیازهای اساسی اوست.
وی همچنین تصریح کرد: نهاد کتابخانهها باید به مرجع اصلی کتاب تبدیل شود و در این راستا نیاز به حمایت بیشتر رسانههای جمعی دارد.
انتهای پیام/و