0

ربط دادن سند افشاگرانه رضايي عليه موسوي به ديدار با احمدي‌نژاد!

 
mparsa
mparsa
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 222
محل سکونت : فارس

ربط دادن سند افشاگرانه رضايي عليه موسوي به ديدار با احمدي‌نژاد!

 انتشار يك نامه از محسن رضايي در سايت شخصي وي كه به سال 66 بازمي‌گردد و در آن، فرمانده كل وقت سپاه، وضعيت نامساعد تجهيزات و تداركات را كه به دولت وقت به نخست‌وزيري ميرحسين موسوي باز مي‌گشته، به‌عنوان دليل استعفاي خود بيان مي‌كند، موجب واكنش رسانه‌هاي حامي جريان فتنه شده، به‌طوري كه در ادعايي عجيب، انتشار اين دو سند را به‌دليل ديدار چندي قبل رضايي با رئيس‌جمهور مربوط كرده‌اند.

به گزارش رجانيوز، جریان رسانه ای افراطیون "جرس- شرق" با انتشار مطلبی بدون ارائه مستندات و مدارک ادعا کرده اند که دیدار اخیر رضایی با رئيس‌جمهور برای مستندسازی در زمینه جنگ و ارتباط آن با عدم کارایی و کفایت لازم دولت موسوی بوده است.

رضایی در مورد انتشار دو سند مذکور که یکی از آن‌ها نامه‌ای به یادگار امام(ره)، حاج احمد آقا خميني بوده است؛ مي‌نويسد كه وضعيت نامساعد تجهيزاتي، تداركاتي و ضعف پشتيباني مسئولين كشور از جبهه‌هاي جنگ در سال 65 (درست در شرايطي كه ما درصدد آن بوديم با ادامه عمليات‌هاي بزرگ و كمرشكن، رژيم بعث صدام را به زانو درآوريم)، و پيگيري‌هاي بي‌نتيجه من در برطرف كردن اين مشكلات، در نهايت مرا وادار به انجام عملي ناخواسته كرد تا در ارديبهشت ماه 1366 طي نامه‌اي به محضر حضرت امام(ره) با ذكر مشكلات، استعفاي خود را از فرماندهي كل سپاه تقديم نمايم.

من در نامه خود به حضرت امام(ره)، هشدار داده بودم كه اگر فكري براي برطرف كردن اين مشكلات نشود و كل كشور در حمايت از جبهه‌ها و جنگ بسيج نگردد، عراق با درك اين ضعف‌ها و محدوديت‌هاي ما، به زودي به حملات جديد و گسترده‌اي در تمامي جبهه‌ها دست خواهد زد كه در نتيجه آن، ما ضربات سختي مي‌خوريم و تأكيد كرده بودم اگر در اين جهت كاري نشود، آسيب‌هاي جدي به كشور وارد خواهد آمد.

كه متأسفانه اين پيش‌بيني‌ها درست از آب درآمد و حملات ارتش بعث به مواضع ما صورت گرفت.

البته حضرت امام(ره) اين استعفا را كه در اوايل ارديبهشت 1366 نوشته شد، نپذيرفتند و فرمودند شما همچنان به كارتان ادامه دهيد و من هم تذكر لازم را به مسئولين كشور در اين زمينه‌ها خواهم داد.

در نامه رضايي به حاج سيد احمد خميني در تاریخ 29/2/1366 كه پس از استعفای وی از فرماندهی کل سپاه نوشته شده، آمده است:


بسمه تعالی

برادر ارجمندم؛ حضرت حجت الاسلام جناب آقای حاج سید احمد خمینی (زید عزه)

با اهداء تحیت؛

اکنون که علیرغم مقاومتهای زیاد در مقابل مشکلات و نارساییهای میدان نبرد (که عمدتاً ناشی از افراد و عوامل داخلی جامعه و مسئولین کشور بوده اند)، مجبور به استعفا از مسئولیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شده ام، لازم می دانم از زحمات جنابعالی در حمایت از نیروهای انقلاب اسلامی بالاخص رزمندگان جان بر کف حزب اللهی کشور (و علی الخصوص در عملیات والفجر 8 و کربلای 5) تشکر و قدردانی کنم.

امیدوارم نسلهای آینده انقلاب، چهره های وفادار به امام و اصول مبنایی انقلاب اسلامی را فراموش نکرده و به آنان وفادار باقی بمانند.

برادر شما - محسن رضایی

9/2/1366


رضایی 23 سال پس از نگارش این نامه، در گفتگو با خبرنگار rezaee.ir در مورد این سند می‌گوید:


وضعیت نامساعد تجهیزاتی، تدارکاتی و ضعف پشتیبانی مسئولین کشور از جبهه های جنگ در سال 65 (درست در شرایطی که ما درصدد آن بودیم با ادامه عملیاتهای بزرگ و کمرشکن، رژیم بعث صدام را به زانو درآوریم)، و پیگیریهای بی نتیجه من در برطرف کردن این مشکلات، در نهایت مرا وادار به انجام عملی ناخواسته کرد تا در اردیبهشت ماه 1366 طی نامه ای به محضر حضرت امام(ره) با ذکر مشکلات، استعفای خود را از فرماندهی کل سپاه تقدیم نمایم. 


من در نامه خود به حضرت امام(ره) که متن کامل آن به زودی و برای اولین بار در کتاب «پایان جنگ» (که در حال تدوین نهایی آن هستم و به زودی منتشر می شود) آورده خواهد شد، هشدار داده بودم که اگر فکری برای برطرف کردن این مشکلات نشود و کل کشور در حمایت از جبهه ها و جنگ بسیج نگردد، عراق با درک این ضعف ها و محدودیت های ما، به زودی به حملات جدید و گسترده ای در تمامی جبهه ها دست خواهد زد که در نتیجه آن، ما ضربات سختی می خوریم و تأکید کرده بودم اگر در این جهت کاری نشود، آسیب های جدی به کشور وارد خواهد آمد.

که متأسفانه این پیشبینیها درست از آب درآمد و حملات ارتش بعث به مواضع ما صورت گرفت.

البته حضرت امام(ره) این استعفا را که در اوائل اردیبهشت 1366 نوشته شد، نپذیرفتند و فرمودند شما همچنان به کارتان ادامه دهید و من هم تذکر لازم را به مسئولین کشور در این زمینه ها خواهم داد.

که در اجرای دستور حضرت امام(ره)، به طراحی عملیاتهای سال 66 در جنوب و غرب کشور پرداختیم.

حال که بیست و سه سال از آن تاریخ می گذرد، می توانیم در هفته دفاع مقدس، بخشی از اسناد آن موقع را در اختیار افکار عمومی قرار دهیم. از جمله این اسناد، نامه ای است که پس از استعفای اردیبهشت 66 خطاب به یادگار حضرت امام(ره) مرحوم حاج سید احمد آقا خمینی نوشتم و اکنون (در مهر ماه 89) منتشر می شود.


به گزارش رجانيوز، جریان فتنه که به‌دنبال مصادره شهدای سرافراز جنگ به‌نام حامیان اعتقادی خود است، قصد سرپوش گذاشتن بر روی ضعف‌های عمده و اساسی دولت آقای موسوی در زمان جنگ دارد و انتشار هر سندی در این زمینه را به‌نحوی به اتفاقات سیاسی کشور گره مي‌زند.


در عين حال، شخص موسوي نيز نسبت به بازخواني مديريت ضعيف دولت وي در دوره جنگ به‌ويژه در سال آخر كه پشتيباني و لجستيك آن برعهده بهزاد نبوي و مسووليت تبليغات با خاتمي بود، حساس و آسيب‌پذير است، به‌طوري كه به مصاحبه‌ي محسن رفيق‌دوست در سالروز پذيرش قطعنامه و ويژه‌نامه رمز عبور روزنامه ايران در اين زمينه واكنش عصبي نشان داده بود.
 

[تصویر: 523uyv9-1298625533.gif]
امام حسین (ع) فرمودند:
أَعجَزالنّاسٍ مَن عَجَزَ عَنِ الدُّعاء
 
عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند
 
 
شنبه 10 مهر 1389  12:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها