واحد دانش و تکنولوژی تبیان زنجان
اپلیکیشن ها:
مایکروسافت تعدادی از اپلیکیشن های دارای رابط کاربری مترو را به صورت پیش فرض در نسخه بتا همراه کرده است و می توانید تعداد بیشتری را هم از فروشگاه ویندوز 8 دانلود کنید. (همه به صورت رایگان)
نرم افزارها در وضعیت تمام صفحه با سرعت بسیار خوبی اجرا می شوند. اگر بتوانید این نسخه از ویندوز را روی یک تبلت امتحان کنید متوجه می شوید که حرکات لمسی بسیار خوب و روان کار می کنند.
اگر در وضعیت مترو و روی تبلت با این سیستم عامل کار کنید همه چیز بسیار خوب است. حرکات لمسی کمی پیچیده تر نسبت به دیگر سیستم عامل ها هستند اما خلاقیت های جالبی به همراه دارند.
وقتی به حالت دسکتاپ این سیستم عامل می روید (که احتمالا این کار را زیاد هم انجام می دهید) اوضاع کمی متفاوت می شود.
در ویندوز 7 شما هر نرم افزاری که میخواهید فعال کنید را از لیست درون Taskbar انتخاب می کنید.
اما در ویندوز جدید باید به گوشه سمت چپ بروید و قسمتی را به پایین کشیده و بگردید که دنبال کدام پنجره بودید.
هر چند می توانید این اپلیکیشن ها را در سمت راست صفحه به صورت داک شده در بیاورید.
به طور کل به نظر می رسد ویندوز 8 هم علاقه زیادی دارد که تمام اپلیکیشن ها به صورت تمام صفحه اجرا کند.
اما این برای کسانی که عادت دارند پنجره های زیادی را کنار یکدیگر داشته باشند زیاد جالب نیست.
روش باز نگه داشتن تعداد زیادی پنجره و مرتب کردن آنها با موس همانطور که دوست دارید در این سیستم عامل آنقدرها در دسترس تان نیست.
فراموش نکنید هنوز چندین ماه تا ارایه نسخه نهایی این سیستم عامل باقی مانده و مایکروسافت هنوز مشکلات زیادی را در این سیستم عامل برطرف خواهد کرد.
امروز شاهد تغییرات و پیشرفت های زیادی بودیم. باید منتظر باشیم تا ببینیم نسخه RC و در نهایت نسخه اصلی چقدر کاربران را راضی خواهد کرد