به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، زینالدین رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان صبح امروز در افتتاحیه هشتمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی که در هتل عباسی اصفهان برگزار شد با اشاره به آغاز به کار جشنواره شیخ بهایی در سالروز قرارداد ننگین رویترز گفت: خوشحالیم این جشنواره ملی در چنین روزی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در سال جاری برنامهریزی در جهت تبدیل فنآوری به صنعت اقدامات خوبی انجام گرفته که با شعار سال 91 تطبیق دارد اظهار داشت: جشنواره شیخبهایی یکی از 5 جشنواره معتبر ملی کشور است که با تکیه و توجه خاص به سمت تجاریسازی فنآوری حرکت میکند.
رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان افزود: به دلیل اینکه بخش خصوصی در این همایش در حوزه اقتصاد، توسعه علم و فنآوری و صنعت نقشی فعال دارد، این جشنواره به نوعی جشنواره مردم به حساب میآید.
زینالدین با بیان اینکه به دلیل اینکه این جشنواره در روز مرزهای علم و فنآوری و صنعت و فعالیت اقتصادی حرکت میکند، گفت: جشنواره باید خود را با این سه حوزه تطبیق میداد، بر همین اساس از جشنواره چهارم نام جشنواره کارآفرینی به جشنواره فنآفرینی تبدیل شد.
زینالدین با اشاره به سه تغییر اساسی در جشنواره هشتم اظهار داشت: برای اولین بار به فنآفرینی و تمرکز بر حوزههای مربوط به این بخش در علوم انسانی توجه ویژهای شده است که حوزه انیمیشن و سهبعدی کردن بخشی از آن است.
وی بخش دوم را تداوم این حرکت دانست و در خصوص بخش سوم نیز گفت: در بخش غیرمسابقهای، بورس عرضه و فروش فنآوری را ایجاد کردهایم که آرزوی همیشگی کشور و جزو توصیههای مقام معظم رهبری در کاربردی کردن علم و فنآوری بوده است.
به گفته رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در بورس عرضه و فروش فنآوری تحقق شعاری که برنامه فنآوری صنعت که به مدت سه سال تجربه شده از اولویتهای این جشنواره است.
زینالدین در خصوص بورس عرضه و فروش فنآوری، گفت: در بورس عرضه و فروش فنآوری میلیاردها ریال طرح در معرض دید سرمایهگذاران قرار دارد که این طرحها میبایست به مرحله نیمهصنعتی تولید رسیده باشند و قیمتگذاری آن به معنای واقعی صورت گرفته باشد تا سرمایهگذار بتواند در اتاق مذاکره با یکی از این طرحها قرارداد ببندد.
رئیس جشنواره فنآفرینی شیخبهایی در پایان با بیان اینکه تلاش شده است این جشنواره یک حرکت جریانساز باشد تصریح کرد: ما مصادیق زیادی از این حرکتها داریم که نمونه آن جوانانی است که در بورس ایده شرکت کردند و امسال با جذب سرمایهگذار ابلیکیشن بر روی گوشیهای موبایل طراحی کردند که به صادرات نیز رسیده است.
انتهای پیام/