به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان، مصطفی نوریان با تاکید بر تأثیرات مطلوب سامانهای هوشمند و الکترونیکی در مدیریت ترافیک شهر اصفهان اظهار داشت: توسعه چشمگیر و قابل توجه شهر اصفهان و محدودیتهای فیزیکی و فنی اولین مرکز مدیریت و کنترل ترافیک که در سال 72 احداث شده بود از جمله دلایل احداث مرکزی جدید کنترل ترافیک است که از منحصر به فردترین و مجهزترین مراکز در بین کلان شهرهای کشور به شمار میرود.
وی با اشاره به پیش بینیهای لازم از لحاظ توسعه مرکز مدیریت کنترل و ترافیک جدید شهر اصفهان برای دهه آینده بیان داشت: تجارب ارزشمند کارشناسان حوزه ترافیک در نخستین مرکز کنترل مجموعه نیازها و ویژگیهای ترافیکی شهر اصفهان مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفت و تمام فرآیند برنامه ریزی و اجرای سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری طبق آن اجرا شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان اضافه کرد: در مرکز مدیریت کنترل و ترافیک جدید شهر پیشرفتهترین و به روزترین تأسیسات و تجهیزات استفاده شده است که با راهاندازی این مرکز بسیاری از محدودیتهای فنی در برنامهریزیهای ترافیکی حذف و امکانات اجرایی مطلوبی مهیا میشود.
وی از دیگر ویژگیهای مرکز کنترل و مدیریت ترافیک جدید را معماری ویژه ساختمان آن دانست و ادامه داد: استفاده از نمادهای معماری اسلامی و بهرهگیری از الگوبرداری از کاشیکاریهای مسجد شیخ لطفالله چشمانداز این مرکز را منحصر به فرد کرده است.
وی با اشاره به پیش بینیهای لازم این مرکز به عنوان ستاد بحران شهرداری اصفهان گفت: هزینه اجرایی این پروژه بالغ بر 30 میلیارد ریال است که با نصب و مونتاژ تجهیزات تا اواسط تابستان سال جاری به بهرهبرداری میرسد.