دکتر محدثی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اعلام رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره پرونده دیدار فوتسال تیمهای گیتیپسند و پرسپولیس گفت: اگر مبنای کم کاری بازیکنان در این بوده که در نتیجه بازی تاثیر گذاشته، باید حکم بر تبانی نیز صادر میشد. به نظر میرسد کمیته انضباطی تبانی را احراز نکرده البته آن موضوعی که در ابتدای متن ذکر شده با رای نهایی متفاوت است.
وی ادامه داد: کمیته انضباطی اخلاق ناجوانمردانه را مطرح کرده است. طبق متن دقیق ماده 41 آئیننامه انضباطی اگر بین بازیکنان دو تیم و یا مربیان هر اتفاقی رخ دهد مبنی بر اینکه در نتیجه بازی تاثیر بگذارد، باید از تیم متخلف امتیاز کسر شود و یا به یک دسته پایینتر سقوط کند. این اتفاق میتواند هر چیزی باشد؛ از توافق بین بازیکنان گرفته تا رد و بدل شدن پول.
عضو پیشین کمیته انضباطی خاطرنشان کرد: در فوتسال تعداد بازیکنان کمتر از فوتبال است و زمانی که 5 بازیکن در سالن بازی میکنند تخلف 4 نفر خیلی مشهود است. وقتی کمیته انضباطی حکم محرومیت برای 4 بازیکن پرسپولیس صادر میکند این به چه نشانهای است؟ یعنی حتما کم کاری صورت گرفته و یا اخلاق ورزشی رعایت نشده است. در این صورت این اقدامات بازیکنان بر نتیجه بازی تاثیر گذاشته است.
محدثی تصریح کرد: کمیته انضباطی چگونه تشخیص داده که بازیکنان پرسپولیس اخلاق ورزشی را رعایت نکردهاند؟ آیا آنها هنگام مصدومیت بازیکن حریف توپ را به بیرون نزدند؟ آیا بازی جوانمردانه را رعایت نکردند و توپ را در اختیار حریف قرار ندادند؟ قطعا چنین مواردی نبوده پس کمیته انضباطی چگونه به نتیجه غیر اخلاقی بودن بازیکنان پرسپولیس رای داده؟ مگر میشود اخلاق ورزشی رعایت نشود و در نتیجه تاثیر گذار نباشد؟
وی یادآور شد: زمانی که تبانی احراز میشود، محرومیت و یا شرکت در مسابقات مجازات تیم خواهد بود. زمانی که بین بازیکنان توافقاتی صورت میگیرد، نتیجه آن در نتیجه بازی تاثیر خواهد گذاشت. در این صورت باید کسر امتیاز و یا سقوط به لیگ پایینتر صورت گیرد زیرا تیم مقابل در این امر متضرر شده است.
محدثی خاطرنشان کرد: کج اندیشی در تنبیهات و احکام صادر شده دیده میشود. باید مجازات متناسب با این امر را در نظر بگیرند و در صورتی که حکمی صادر میکنند و برای آنها تبانی محرز شده باید کسر امتیاز و یا سقوط به لیگ پایینتر در نظر گرفته شود.