0

طالبي: صحبت جدي با استقلال نداشته‌ام

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: اگر بخواهم در ذوب‌آهن باشم در ذوب‌آهني مي‌مانم که تفکرش فقط قهرماني باشد.

فرشيد طالبي در گفت‌وگو با ايسنا در خصوص بازي آخر تيمش برابر مس کرمان اظهار کرد: تقريبا تکليف تمام تيم‌ها مشخص شده و ما هم نشان داديم که هميشه براي قوي بودن و موفقيت تلاش مي کنيم.

وي با بيان اينکه براي برد به کرمان مي‌رويم، ادامه داد: در برابر مس مي‌خواهيم که بازي خوبي انجام دهيم و اگر خدا بخواهد هر سه امتياز را از آن خود کنيم.

طالبي در پاسخ به اين سؤوال که پيش بيني‌تان از نتيجه بازي با مس چيست و آيا باز هم تساوي خواهيد گرفت، تصريح کرد: تک تک تساوي‌هاي ما در اين فصل حکم برد را داشت؛ ما اينقدر مشکل داشتيم که همين نتيجه‌هايي هم که به دست آورديم بسيار خوب بود و نشان داديم که تا آخر به پاي ذوب‌آهن ايستاده‌ايم و اگر شرايط را بهتر کنند مطمئن باشيد موفقيت‌هاي بيشتري کسب خواهيم کرد.

مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن در پاسخ به اين سؤوال که ديدگاه‌تان از جايگاه ششمي ذوب‌آهن در اين فصل چيست، عنوان کرد: شما نگاه به جايگاه ما در جدول نکنيد، تيم ما با اين شرايطي که داشت جايگاه امروزش کمتر از قهرماني نيست.

وي اضافه کرد: امسال آرامشي نداشتيم و به خاطر يک سري مسايل، مشکلاتي گريبان ما را گرفت، ولي ما همت کرديم و نتايج خوبي هم گرفتيم.

طالبي در پاسخ به اين سوال که چقدر احتمال دارد در ذوب‌آهن بمانيد؟ گفت: من در بهترين شرايط ورزشي‌ام در ذوب‌آهن ماندم؛ ديديد که شرايط بهتري براي من فراهم شد، اما من اين تيم را ترک نکردم و عشقم را به ذوب‌آهن نشان دادم و بايد بگويم که اگر بخواهم در ذوب‌آهن باشم در ذوب‌آهني مي‌مانم که تفکرش فقط قهرماني باشد.

مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن در خصوص پيوستن‌اش به تيم استقلال گفت: صحبتي به طور جدي نداشته‌ام و اجازه دهيد وقتي ليگ تمام شد بگويم که چه تصميمي خواهم گرفت.

وي خاطرنشان‌کرد: ليگ فوق العاده سختي را داشتيم و از همين جا به تمام بازيکنان تبريک مي‌گويم که با اين همه مشکل پشت ذوب‌آهن را خالي نکردند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها