به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات باشگاه خبری فارس «توانا»، از درب متروی شهید بهشتی وقتی می خواهی وارد شبستان شوی چند قدم جلوتر و سمت چپ چادر بزرگ تونل مانندی به همت متولیان بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برپا شده تا عرصه ارائه آثاری باشد که به نام «بیداری اسلامی» مزین شدهاند.
بخش بیداری اسلامی نمایشگاه کتاب، 13 اردیبهشت و همزمان با نخستین روز از برپایی بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار نقدی رئیس بسیج مستضعفین و برخی از اهالی ادب و رسانه افتتاح شد.
در این بخش نمایندگان مراکز و موسسههای مختلف در دالانهای تو در توی آن علم حضور برپا کردهاند و به عرضه محصولات و ارائه برنامههایی در راستای «بیداری اسلامی» و «وال استریت» میپردازند.
کتابهای گردآوری شده در بخش «بیداری اسلامی» بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 36 کشور و 80 ناشر بین المللی گردآوری شده و در این بخش از نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
حضور مهمانانی از کشورهای بیداری اسلامی همچون مصر، فلسطین و بحرین و سخنرانی در خصوص «جنبش وال استریت» و «بیداری اسلامی» یکی از برنامههای جانبی بخش بیداری اسلامی نمایشگاه کتاب است. از فعالترین غرفهها در این بخش میتوان به موسسه «رسول آفتاب» با مدیریت رحیم مخدومی اشاره کرد که تاکنون مهمانانی همچون «عبداله احمد» از نیجریه، «حسن عسگری» از مالزی، «راشد» از فعالان فرهنگی کشور بحرین، «هواش دانشو» از کشور فلسطین و «محمد سامی» از فعالان فرهنگی کشور مصر در غرفه این موسسه حضور پیدا کرده و سخنرانی داشتهاند.
وقتی از کنار غرفههای کوچک تو در توی بیداری اسلامی میگذری ترنم صدای «سیدحسن نصرالله» به گوش میرسد. سرودهای انقلابی به زبان عربی هم هر لحظه در فضای غرفههای بیداری اسلامی نواخته میشود که حال و هوایی دیگری به این بخش داده است؛ همچنین جای جای غرفههای بیداری اسلامی با تصاویری از جنبشها و انقلابهای مختلف منطقه و تصاویری از صحنه مبارزات انقلابیون نصب شده است که بر جذابیت غرفهها افزوده است.
انتهای سالن «بیداری اسلامی»، غرفه شیشهای با عنوان «جنبش وال استریت» تعبیه شده که در آن پوسترهای خشونت علیه معترضان وال استریت برای مخاطبان به نمایش گذاشته شده است.
از دیگر غرفههای بخش «بیداری اسلامی» که در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور دارند میتوان به غرفه «دانشگاه عالی دفاع ملی»، «بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس»، «بنیاد اندیشه اسلامی»، «موسسه رسول آفتاب»، «غرفه خبرگزاری ایکنا»، «موسسه فرهنگی هنری انتشارات بینالمللی الهدی»، «سازمان دانشجویان ایران» و «جهاد دانشگاهی» اشاره کرد.
به طور قطع در نظر گرفتن و برجسته کردن بخش «بیداری اسلامی» در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یکی از نقاط قوت نمایشگاه امسال است که با تدبیر خوب برگزار کنندگان آن موجب فراهم شدن فضای دیگری برای تعامل بیشتر مبارزان سراسر جهان با ملت ایران شده است.
----------------------------------------------
گزارش از: رقیه عزیزی شیرکوهی
-----------------------------------------------
انتهای پیام/و