نخودسبز، سرشار از پروتئین، ویتامین و موادمعدنی است.
منبع عالی فیتونیوترینت است. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C نقش مهمی در کاهش آسیب های قلبی عروقی دارد. این ترکیب مفید، رادیکال های آزاد موجود در بدن را خنثی می کند.
فولات آن خطر بروز نقص عصبی مادرزادی را کاهش می دهد.
ویتامین K بدن را که به ویتامین K2 تبدیل می شود، تامین می کند. ویتامین K2 برای حفظ ماده معدنی در استخوان مهم است.
فولیک اسید و ویتامین B6، مانع از بروز هموسیتئین، ماده خطرناکی مربوط به پوکی استخوان می شود.
با افزایش انرژی، مانع از خستگی مفرط و بی حوصلگی می شود.
مصرف میزان بالای این گیاه که حاوی آهن است، مانع از بروز کم خونی می شود.
سرشار از فیبر غذایی است، در نتیجه مصرف آن به افرادی که از یبوست رنج می برند، توصیه می شود.
در بهبود کلسترول بالا بسیار موثر است.
آهن و ویتامین C، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
لوتئین موجود در آن، خطر تباهی لکه زرد و آب مروارید را کاهش می دهد.
با سرطان مقابله می کند.
افرادی که از نقرس رنج می برند، از خوردن نخود سبز پرهیز کنند. زیرا نخود حاوی ماده ای به نام پیورینز است که تولید اسید اوریک را افزایش می دهد.
به نقل از روزنامه خراسان