نماینده شاهرود با انتقاد از تخریبهایی که این روزها درباره فراکسیون رهروان ولایت انجام میشود، افزود: امروز رقابت میان اصولگرایان است و اصولگرایان هم روی مبانی هیچ گونه اختلاف نظری ندارند و بحث اصلی روی سلیقهها است.
میتوانید خلاصه صحبتهای جلالی را به نقل از خبرگزاری پانا در متن زیر بخوانید:
- نمیدانم چه کسی باید نسبت به این همه اساماس و تخریب که انجام میشود پاسخگو باشد.
- در رابطه با تخریبهای اخیر نیز باید ابراز تأسف کرد. فکر میکنم که این کارها کارهای غیر اخلاقی است.
- به نظرم تخریبها در خصوص ریاست مجلس و هیات رئیسه باشد؛ به اعتقاد ما انتخاب رئیس و هیات رئیسه در اولویت وجود دارد، ولی نباید مرزهای اخلاق و دینداری و اعتقادی ما را از بین ببرد. چرا که این صرفا یک رقابت است.
- اگر قرار باشد که برای ریاست مجلس آقای لاریجانی و حداد رقابت کنم هر دو عزیزند و سوابق خوبی دارند و هر دو بزرگوار چهره درد آشنا و انقلابی و ولایی هستند، ولی انتخاب رئیس بستگی به ذائقه نمایندگان و نباید بحث را اعتقادی کرد.
- دیدم یک اساماسی آمده که در آن نوشته بود جنگ صفین در راه است؛ نمیدانم این چه نوع برخورداری است، قرار است ما یک رئیس انتخاب کنیم و قرار نیست جنگ صفین رخ دهد.
- حداد و لاریجانی جزء سرمایههای کشور هستند. قرار است یک رئیس انتخاب کنیم و این مسئله جنگ نزاع ندارد.
- ما در جلسات روز گذشته خود نماینده اصلاحطلب دعوت نکرده بودیم و آقای لاهوتی هم که آمده بود برادر دو شهید و اصولگرا است؛ البته به جزء آقای لاهوتی هیچ کس دیگر نبود و البته تصور من تا الان این بود که آقای لاهوتی اصولگرا است.
- ما باید رقابت برای ریاست مجلس را اخلاقی کنیم و نباید از مرز اخلاق عبور کنیم؛ بنده آخرت خودم را نه به پای دنیای حداد و نه به پای دنیای لاریجانی نمیفروشم.