0

آخرتم را برای دنیای حداد و لاریجانی نمی‌فروشم؛ جنگ صفین که در راه نیست

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

آخرتم را برای دنیای حداد و لاریجانی نمی‌فروشم؛ جنگ صفین که در راه نیست

نماینده شاهرود با انتقاد از تخریب‌هایی که این روزها درباره فراکسیون رهروان ولایت انجام می‌شود، افزود: امروز رقابت میان اصولگرایان است و اصولگرایان هم روی مبانی هیچ گونه اختلاف نظری ندارند و بحث اصلی روی سلیقه‌ها است.

می‎توانید خلاصه صحبت‌های جلالی را به نقل از خبرگزاری پانا در متن زیر بخوانید:

• نمی‌دانم چه کسی باید نسبت به این همه اس‌ام‌اس و تخریب که انجام می‌شود پاسخگو باشد.
  • در رابطه با تخریب‎های اخیر نیز باید ابراز تأسف کرد. فکر می‌کنم که این کارها کارهای غیر اخلاقی است.
  • به نظرم تخریب‌ها در خصوص ریاست مجلس و هیات رئیسه باشد؛ به اعتقاد ما انتخاب رئیس و هیات رئیسه در اولویت وجود دارد، ولی نباید مرزهای اخلاق و دینداری و اعتقادی ما را از بین ببرد. چرا که این صرفا یک رقابت است.
  • اگر قرار باشد که برای ریاست مجلس آقای لاریجانی و حداد رقابت کنم هر دو عزیزند و سوابق خوبی دارند و هر دو بزرگوار چهره درد‌ آشنا و انقلابی و ولایی هستند، ولی انتخاب رئیس بستگی به ذائقه نمایندگان و نباید بحث را اعتقادی کرد.
  • دیدم یک اس‌ام‌اسی آمده که در آن نوشته بود جنگ صفین در راه است؛ نمی‌دانم این چه نوع برخورداری است، قرار است ما یک رئیس انتخاب کنیم و قرار نیست جنگ صفین رخ دهد.
  • حداد و لاریجانی جزء سرمایه‌های کشور هستند. قرار است یک رئیس انتخاب کنیم و این مسئله جنگ نزاع ندارد.
  • ما در جلسات روز گذشته خود نماینده اصلاح‌طلب دعوت نکرده بودیم و آقای لاهوتی هم که آمده بود برادر دو شهید و اصولگرا است؛ البته به جزء آقای لاهوتی هیچ کس دیگر نبود و البته تصور من تا الان این بود که آقای لاهوتی اصولگرا است.
  • ما باید رقابت برای ریاست مجلس را اخلاقی کنیم و نباید از مرز اخلاق عبور کنیم؛ بنده آخرت خودم را نه به پای دنیای حداد و نه به پای دنیای لاریجانی نمی‌فروشم.
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها