0

دیدار وزیر دفاع چین با پانتا در واشنگتن

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: وزیر دفاع چین که به آمریکا سفر کرده است با وزیر دفاع آمریکا دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری فارس: دیدار وزیر دفاع چین با پانتا در واشنگتن

به گزارش فارس به نقل از وال استریت ژورنال، وزیر دفاع آمریکا در دیدار با وزیر دفاع چین که به آمریکا سفر کرده است در مورد ارتقای روابط نظامی میان دو کشور گفتگو کردند و توافق کردند که به طور مشترک در مورد تهدیدات سایبری همکاری کنند و برای جلوگیری از افزایش بحران از محاسبات غلط و اشتباه خودداری کنند.

لئون پانتا وزیر دفاع آمریکا گفت: از آنجایی که چین و آمریکا پیشرفت‌های زیادی در زمینه سایبری داشته‌اند بسیار مهم است که با یکدیگر همکاری کنند.

پانتا بعد از گفتگو با "لیان گوانگ لی" وزیر دفاع چین به خبرنگاران گفت: علاوه بر چین و آمریکا، کشورهای دیگری نیز قربانی حملات سایبری هستند و در این موضوع درگیر هستند اما به دلیل اینکه توانایی و قابلیت‌های پکن و واشنگتن در این زمینه بسیار بالا است باید راه‌هایی برای جلوگیری از افزایش بحران در این زمینه پیدا کنند. 

وزیر دفاع چین نیز با اشاره به اتهامات مقامات آمریکایی علیه این کشور در مورد حملات سایبری گفت: من می‌توانم قویا رد کنم که حملات سایبری که آمریکا را مورد هدف قرار می‌دهد از طرف چین نیست. ما نمی‌توانیم همه حملات سایبری را مستقیم به چین و آمریکا نسبت دهیم.

براساس این گزارش، 6 ماه پیش مقامات اطلاعاتی آمریکا دولت چین را متهم به حملات سایبری علیه زیرساختها و شرکتهای آمریکایی کردند.

گوانگ لی همچنین گفت: من و آقای پانتا درباره راه‌های  تقویت امنیت سایبری مذاکره کردیم اما جزئیات را به متخصصین این حوزه سپردیم.

براساس این گزارش، علاوه بر موضوعات امنیت سایبری، دو طرف در این دیدار در مورد افزایش سطح روابط نظامی میان پکن و واشنگتن نیز گفتگو و مذاکره کردند.

لیانگ گوانگ لی وزیر دفاع چین به منظور گفتگو و دیدار با مقامات نظامی آمریکا به واشنگتن سفر کرده است. این اولین سفر یک مقام نظامی چین به آمریکا از سال 2003 است.

انتهای پیام/م.ص

سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها