علي کفاشيان با بيان اينکه هنوز در مورد قانون منع دروازهبان خارجي در ليگ برتر تصميمي گرفته نشده و اين موضوع قطعي نيست، گفت: از سازمان ليگ درخواست کرديم با توجه به تغييراتي که در اساسنامه ايجاد شده، مواردي نظير 16 تيمي شدن ليگ برتر، آييننامه نقل و انتقالات، شرايط بازيکنان خارجي، پيوند دادن ليگ دسته اول به ليگ برتر، حضور دروازهبانهاي خارجي و... را بررسي کند و پس از نظرسنجي از باشگاهها اين تغييرات اعمال شود.
وي ادامه داد: برخي دروازهبانهاي خارجي که در ليگ دسته اول حضور داشتند با اينکه پول خوبي دريافت کردند اما از کيفيت پاييني برخوردار بودند و بعدها باعث شکايتهايي نيز شدند و از اين لحاظ جرايمي براي تيمهاي ما در نظر گرفته شد.
کفاشيان با بيان اينکه بايد اقداماتي را انجام دهيم تا به نفع فوتبال کشور باشد، تأکيد کرد: بايد مانند بسکتبال که با حضور بازيکنان خوب خارجي موجب پيشرفت اين رشته ورزشي شدند، عمل کنيم و منافع فوتبال را در نظر بگيريم. ما چهار سال قانون منع حضور دروازهبان خارجي را اجرا کرديم و برخي اين اقدام را مفيد دانستند. معتقدم طوري فکر کنيم که به قويتر شدن تيمهاي ملي منجر شود و اين کار به کارشناسي نياز دارد.
رئيس فدراسيون فوتبال از جلسه ويژه قبل از فصل نقل و انتقالات در فدراسيون فوتبال خبر داد و گفت: نظرات باشگاهها و کارشناسان را ميگيريم و مطمئناً در مورد موارد مختلف تصميماتي گرفته ميشود که به نفع فوتبال کشور خواهد بود.
وي افزود: يک مربي يا مدير نبايد فقط مشکلات خودش را ببيند و آن را به کل فوتبال کشور تعميم دهد. در بحث قانون منع حضور دروازهبان خارجي رسانهها نظرات موافقان را ننوشتهاند، بايد آنها را هم ديد و در نظر داريم در اين مورد محدوديتها را در ليگ دسته اول بيشتر کنيم تا در اين ليگ سازندگي انجام شود. در نهايت در ليگ برتر حرفهايتر فکر کنيم. به نظر من بالا رفتن قيمت دروازهبانها حاصل مديريتهايي است که اين قيمتها را به صورت کاذب بالا بردند.
کفاشيان که با برنامه نود گفتوگو ميکرد در خصوص رأي کميته استيناف ديدار پرسپوليس و داماش و توصيههايي که در اين مورد انجام داده بود، گفت: من توصيه کردم اما قرار نبود کميته استيناف به آن عمل کند.
کفاشيان در مورد اينکه چرا تيم ملي با تيمهاي بزرگتر ديدار تدارکاتي برگزار نميکند، اظهار داشت: تلاش ما هم همين است و اميدوارم در اين کار موفق باشيم، البته خودمان هم از اين بابت سختي زيادي ميکشيم.
وي در پايان از انجام ديدار برگشت پليآف در بروجرد خبر داد و گفت: از صبح روز گذشته در مورد مکان اين ديدار 10 بار نظر مسئولان تغيير کرد.
|