این سایت با بیان اینکه اپوزسيون اين روزها با ترتب دادن یک باند تحت نامهای مختلف مانند جنبش و شورا و حزب و . . . فقط و فقط به فکر منافع خود بوده می باشد،نوشت: اپوزیسیونی که حاضر به گذشت و فداکاری برای ایران و ملت ایران نبوده و اساسا به تنها چیزی که فکر نکرده و نمیکنند ملک و ملت است .
این سایت همچنین دیکتاتور، باند بازی، بی برنامگی ،عدم تحمل منتقدین، انحصار طلبي و خود محوري را از جمله معضل و مصیبت های اپوزیسیون خارج نشین ياد كرده و نوشته است: اپوزیسیونی که آنقدر خار و خفیف شده و آن قدر کوچک و ذلیل شده که دل در گرو کمک و مساعدت اسرائیل و آمریکا را دارد .
اپوزیسیونی که بزرگان آن فقط به فکر جایگاه و اعتبار و منافع خود و مطرح شدن در رسانه ها ی مثل بی بی سی و صدای آمریکا و . . . بوده و هستند .
درس سارکوزی
نيكلا سارکوزی رئيس جمهور فرانسه پس از شكست در رقابت انتخاباتي بلا فاصله ضمن پذيرش نتيجه انتخابات پيروزي رقيب خود را تبريك گفت كه چنين رفتاري مي تواند درسي براي برخي چهره هاي سياسي كشور ما باشد.
سارکوزی اگرچه در رقابتی نزدیک، کرسی ریاست جمهوری را به رقیب سوسیالیست خود، "فرانسوا اولاند" ، واگذار کرده بود، با لحنی ملایم شکست را پذیرفت و از دامن زدن به آشوب در کشور بحران زده فرانسه خودداری کرد. او با این کار توانست خشم طرفداران خود را که قریب به نیمی از شرکت کنندگان در انتخابات را تشکیل می دادند، کنترل کند.
تدبیری که "میرحسین موسوی" و "مهدی کروبی" به آن تن ندادند و به جای پذیرش واقع بینانه شکست، با کوبیدن بر طبل تقلب، هم میهنان خویش را رنجاندند، شیرینی مشارکت حداکثری را در کامشان تلخ کردند و مملکت را برای ماه ها به تفرقه و اغتشاش کشاندند.
خط دفاعی اسرائیل
دانشگاه تل آويو در گزارشي جديد، عربستان سعودي را آخرين اميد و خط دفاعي رژيم اسرائيل و آخرين شانس اين رژيم براي حفاظت از منافع سياسياش در جهان عرب دانسته است.
به گزارش پرس تي وي،دانشگاه تل آويو در گزارش خود آورده است: عربستان سعودي تنها کشوري است که مقابل جمهوري اسلامي ايران ايستادگي ميکند و بنابراين رياض آخرين خط دفاعي تل آويو بر ضد تهران به شمار ميرود.
در ادامه اين گزارش آمده است خاندان آل سعود براي اسرائيل اهميت زيادي دارد چرا که عربستان سعودي به منظور کاهش نفوذ ايران در کشورهايي مثل يمن، مصر، عراق و لبنان، فعالانه در اين کشورها اقدام ميکند.
علاوه بر اين بر اساس نامههاي الکترونيکي افشا شده از سوي ويکيليکس که در اختيار روزنامه لبناني الاخبار قرار گرفت، مشخص شد عربستان سعودي با مراجعه به موساد از کمکهاي اين سازمان در زمينه "جمع آوري اطلاعات و مشاوره درباره ايران" استفاده کرده است.
دفاع از نام خلیج فارس
شبکه خبری «راشا تودی»، با اشاره به اقدام «گوگل» در حذف نام خلیج فارس از سرویس نقشههای خود، در مطلبی واکنش ایران به این موضوع را بازتاب داده است.
راشا تودی در این مطلب تصریح کرد: اقدام گوگل خلاف اسناد سازمان ملل است که طی آن، «خلیج فارس» به عنوان تنها نام پذیرفته برای این منطقه به تأیید رسیده است.
در این مطلب همچنین اشاره شده که این بخش از دنیا در تاریخ، همواره «خلیج فارس» نام داشته و ادعای کشورهای عربی در این زمینه وجاهت ندارد.
روایت منتشر نشده از خانهنشینی احمدینژاد
آیت الله یزدی از جمله افرادی است که در جریان 11 روز خانه نشینی به دیدار محمود احمدی نژاد رفته است.روایتی که در ادامه می آید، چكيدهاي از سخنرانیهای منتشر نشده ايشان درباره ماجراي خانهنشینی آقاي احمدینژاد به نقل از هفته نامه پنجره است:
در دیدار با رئیس جمهور خاطرهاي گفتم از اختلاف بین امام و آقا در بحث نخستوزیری آقای موسوی؛ و اینکه من به همراه آیتالله جنتی و آقای ناطق نوری که آن زمان وزیر کشور بود، تلاش کردیم این موضوع را با وساطت پیش امام خمینی (ره) حل کنیم.
خدمت امام (ره) که رفتیم، هر کدام صحبتی کردیم و استدلال های خودمان را مطرح کردیم. در آنجا گفتیم که طبق قانون اساسی، این حق قانونی رئیس جمهوری است که نخست وزیر را خودش انتخاب کند. امام (ره) هم در جواب ما گفتند که در شرایط کنونی احساس میکنم اگر سکوت کنم به امت اسلامی خیانت کرده ام. از جلسه که بیرون آمدیم، پیش خودمان گفتیم که این مسئله برای آقای خامنه ای سنگین است و درباره اینکه چگونه این موضوع را به ایشان بگوییم در خانه آقای هاشم رسولی بحث و تبادل نظر کردیم. اما وقتی در ساختمان رياست جمهوري، آقای خامنه ای را ملاقات كرديم و نظر امام را براي ايشان مطرح كرديم، خيلي راحت گفتند: «به هر حال ايشان امام و رهبر هستند و بحثي و حرفي نداريم» و ذرهاي هم حالت انفعال و تاثر به ايشان دست نداد.
بعد برای رئيس جمهور توضيح دادم كه: «سيستم حاكميت ولايت فقيه اين است كه وقتي ولي امر حرفي را زد بايد خواند و عمل كرد.» ... آقاي دكتر من واقعاً نگران هستم. شما خدمات زيادي به اين كشور داشته ايد و پرتلاش بوده و هستيد، نگرانم كه ختم اين پرونده با رودررويي و درگيري با رهبري ختم شود. اين واقعا شايسته نيست و حيف خدمات شماست.
در اواخر صحبتهايمان بود كه من گفتم: «خدا ميداند كه من آمده ام براي رضاي خدا مشكلي حل شود و هيچ قصد و غرضي ندارم شما به من جواب بده. نگران هستم.» دائماً اين عبارت را تكرار كردم.
ايشان نهايتاً گفتند: «شما نگران نباشيد. من خودم با آقا صحبت ميكنم و موضوع را حل ميكنيم.» گفتم: «چگونه حل ميكني؟» گفت: «نهايتا منتهي ميشود به اينكه آقای مصلحي استعفا ميكند و نفر ديگري مي آيد و بالاخره به شكلي كنار ميآييم.» من واقعاً مايوس شده بودم از این صحبتها. زيرا ميديدم به جايي نميرسد. خداحافظي كردم و ايشان هم خيلي احترام گذاشتند. احساس كردم كه هيچ تغييري در او ايجاد نشده است.