0

مهاجم ذوب‌آهن: نتيجه مسابقه عادلانه بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مهاجم جوان ذوب آهن پس از تساوي تيمش برابر سپاهان گفت: اگرچه با اين تساوي تغييري در جايگاه ما در جدول رخ نداد اما ثابت شد که اصفهاني ها اهل تباني نيستند.

پيام صادقيان بعد از تساوي تيمش برابر سپاهان اظهار داشت: به نظر من نتيجه مسابقه عادلانه بود و تماشاگران دو تيم در بازي امروز يک بازي کيفي و کاملا فني را مشاهده کردند و همه ديدند ذوب آهن چقدر قدرتنمند است.

وي در مورد شائبه تباني پيرامون ديدار اين دو تيم اصفهاني خاطرنشان کرد: به نظر من کساني که دم از تباني مي زنند خودشان اينکاره هستند زيرا همه مي دانند تيم هاي اصفهاني اهل تباني و مسائلي از اين قبيل نيستند و بايد بگويم با مسابقه امروز ثابت کرديم تباني کار ما نيست.

مهاجم ذوب آهن در پاسخ به اين سوال که مشکلاتش با محمد قاضي و اينکه آيا در مسابقه امروز به او تاکيد شده بود که همه توپ ها را به محمد قاضي پاس بدهد اضافه کرد: اصلا اينگونه نيست و من در بازيهاي مختلف تلاش مي کنم به بازيکني که در موقعيت گل قرار دارد پاس بدهم و او را در موقعيت گلزني قرار دهم.

صادقيان اضافه کرد: بايد بگويم اگرچه در مسابقات اخير ديده نمي شدم اما اميدوارم از اين به بعد در مسابقات بعدي بيشتر ديده شوم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  10:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها