مهاجم ذوبآهن: نتيجه مسابقه عادلانه بود
مهاجم ذوبآهن: نتيجه مسابقه عادلانه بود
مهاجم جوان ذوب آهن پس از تساوي تيمش برابر سپاهان گفت: اگرچه با اين تساوي تغييري در جايگاه ما در جدول رخ نداد اما ثابت شد که اصفهاني ها اهل تباني نيستند.
|
|
|
پيام صادقيان بعد از تساوي تيمش برابر سپاهان اظهار داشت: به نظر من نتيجه مسابقه عادلانه بود و تماشاگران دو تيم در بازي امروز يک بازي کيفي و کاملا فني را مشاهده کردند و همه ديدند ذوب آهن چقدر قدرتنمند است.
وي در مورد شائبه تباني پيرامون ديدار اين دو تيم اصفهاني خاطرنشان کرد: به نظر من کساني که دم از تباني مي زنند خودشان اينکاره هستند زيرا همه مي دانند تيم هاي اصفهاني اهل تباني و مسائلي از اين قبيل نيستند و بايد بگويم با مسابقه امروز ثابت کرديم تباني کار ما نيست.
مهاجم ذوب آهن در پاسخ به اين سوال که مشکلاتش با محمد قاضي و اينکه آيا در مسابقه امروز به او تاکيد شده بود که همه توپ ها را به محمد قاضي پاس بدهد اضافه کرد: اصلا اينگونه نيست و من در بازيهاي مختلف تلاش مي کنم به بازيکني که در موقعيت گل قرار دارد پاس بدهم و او را در موقعيت گلزني قرار دهم.
صادقيان اضافه کرد: بايد بگويم اگرچه در مسابقات اخير ديده نمي شدم اما اميدوارم از اين به بعد در مسابقات بعدي بيشتر ديده شوم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 10:11 AM
تشکرات از این پست