به گزارش خبرگزاری فارس، منصور ابراهیم زاده در نشست خبری بعد از بازی با سپاهان اظهار داشت: افتخار می کنم که یک اصفهانی هستم و اینکه این تفکر در تیم های اصفهانی حاکم است که جوانمردانه بازی کنند و کاری به صحبت های انحرافی نداشته باشد. صادقانه باید بگویم که امروز با قدرت در زمین ظاهر شدیم و به همراه تماشاگران دو تیم یک بازی معقولانه انجام دادیم
وی افزود: ما امروز یک بازی قوی انجام دادیم. باید بگویم با شناخت کافی از سپاهان و آنالیز دقیق تیم را به زمین فرستادم. روی این نقطه کار کردیم که ارتباط هافبک و مهاجمان سپاهان را قطع کنیم. برنامه ریزی خود را بر روی ضد حمله تنظیم کرده بودیم.
ابراهیم زاده تاکید کرد:روی ضد حملات با استفاده از دوندگی صادقیان و قدرت درگیری قاضی در میانه بازی حساب کرده بودیم شاید سپاهانی ارسال زیاد کردند ولی ما به صورت معقولانه توانستیم با منطق خاصی فوتبال مان را ادامه دهیم.
وی افزود: من خدا قوت به همه بازیکنان می گویم که با تمامی ناملایماتی که بعضا در اطراف تیم بود امروز فوتبال خوبی ارائه کردند و به سپاهان تبریک می گویم. این تیم با توجه به امتیازی که امروز کسب کرد شانس اول قهرمانی هستند. امیدوارم در بازی های آسیایی هم موفق باشند.
وی در پاسخ به این سؤال که در دو هفته قبل به کنفرانس خبری نیامدی ولی با دوربین 90 صحبت کردی، گفت: از این نظر که شاید من نباید با دیگر رسانه ها مصاحبه می کردم حق به شما می دهم اما بعد از بازی با داماش مدت زمان زیادی در ورزشگاه بودم و چون خبرنگار 90 انجا بود رویش را زمین نزدم.
وی در باره اینکه توصیه اش به سپاهان چیست، گفت: توصیه ام این است هر برنامه ای برای قهرمانی دارند برای بعد از دقیقه 90 بگذارند و تمام تمرکز را روی بازی خودشان بگذارند و به کسب نتیجه به داخل بازی فکر کنند.از حالا به فکر بعد از بازی نباشند.
ابراهیم زاده در خصوص تعویض ابوالحسنی که دقیقه 79 به زمین فرستاد و سپس دوباره او را تعویض کرد، گفت: اعتقادم این است که جوان ها باید آبدیده شوند و به تجربه خود بیفزایند. تصورم این است که بازی که مقابل فجر انجام داد را بدهد اما امروز تمرکز نداشت و شاید اگر تعویض نمی کردم به ضرر تیم می شد و شما اکنون به من خرده می گرفتید که چرا او را تعویض نکردم. امید یک بازیکن خوب است منتها به دلیل نداشتن تمرکز تصمیم گرفتم تعویض کنم. شرح وظایف بازیکن را می دهم و وقتی می بینم درست کارش را انجام نمی دهد نمی توانم او را در زمین حفظ کنم.
سرمربی ذوب آهن در خصوص بازی حمید شفاعت در خط دفاع ذوب آهن گفت: خوشحالم تعدادی بازیکن جوان را در باشگاه آماده کنم که برای آینده این تیم خوب هستند. هدف های خود را با جوان ها پیاده کردم و به خودم و بازیکنان می بالم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا عدالت در بازی امروز رعایت شد، گفت: عدالت به همان دلایلی که کرانچار می گوید برقرار نشد. من هم می گویم ما هم شانس های زیادی داشتیم که اگر استفاده می کردیم برنده بودیم.
وی در مورد تصمیمش برای فصل بعدی گفت: من با ذوب آهن قرارداد دارم و تا پایان قرارداد با تیمی صحبت نمی کنم و تمام فکرم را معطوف ذوب آهن می کنم. در این مدت که در ذوب آهن بودم 8 بازی با سپاهان انجام دادم. چهار بازی را برده و یک بازی را باختهام و سه بازی نیز منجر به تساوی شدهاست. این نشان دهنده کارنامه من در دربی هاست.