هاينکس: فصلي خوب را پشت سر گذاشتيم
هاينکس: فصلي خوب را پشت سر گذاشتيم
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت:از برد پرگل تيمم خرسندم اما متاسفم که حريفي قديمي به دسته دوم سقوط کرد.
|
|
|
به نقل از سايت اين باشگاه، يوپ هاينکس روز گذشته با کسب پيروزي 4 بر يک در خانه اف.ث.کلن، عنوان نايب قهرماني بوندسليگا را براي باواراييها به ارمغان آورد. مربي 66 ساله که سرخپوشان را به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسانده و قراراست 30 ارديبهشت با روبرتو دي متئو در جدال آليانس آرهنا بر سر کسب قهرماني قاره سبز، رقابت کند، اظهار داشت: خوشحالم با بردي پرگل مقابل اف.ث.کلن پيروز شديم و به کار خود در ليگ خاتمه داديم. اما متاسفم که در سايه اين نتيجه، کلن ، رقيب ديرينه بايرن به دسته دوم سقوط کرد. ميتوانم درک کنم اکنون کلنيها چه لحظات سختي را تجربه ميکنند.
او ادامه داد: فکر ميکنم اين بازي به خوبي بيانگر عملکرد درخشان بايرن در خلال فصل بود. تيم من در هفتههاي اخير خيلي سخت و با انگيزه کار کرد. حتي در بوندسليگا هم که با وجود برتري بورسيادورتموند بخت قهرماني از دست رفت، خوب کار کرديم.
در اين ديدار توماس مولر، مهاجم مليپوش و جوان باواراييها پس از مدتها دوري از فرم ايدهال، خوش درخشيد و دو گل در دقايق 35 و 85 زد. همچنين پدرو گرومل، بازيکن خط دفاع کلن و آرين روبن 54 زننده گلهاي ديگر مونيخيها در اين مصاف بودند.
در مقابل ميزبان تک گل خود را توسط ميليو نوواکويچ در دقيقه 63 به ثمر رساند.
تيم تحت امر هاينکس با کسب 73 امتياز پس از بورسيادورتموند(قهرمان فصل) 81 امتيازي عنوان نايب قهرماني را از آن خود کرد.
|
حضرت محمد (ص) فرمودند
سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم
یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید
دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد
سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391 7:35 PM
تشکرات از این پست