0

انتقال پلیمر به ماده غذایی باعث بروز سرطان می شود

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

انتقال پلیمر به ماده غذایی باعث بروز سرطان می شود

كارشناس صنایع غذایی گفت: استفاده از ظروف پلاستیكی به علت عدم تحمل گرما ، باعث انتقال پلیمر به ماده غذایی و بروز سرطان می شود.

1391/02/17 - 13:41

به گزارش ایرنا 'بنفشه منوچهر' روز یكشنبه در این زمینه افزود: امروزه ظروف پلاستیكی به دلیل سبك بودن و دوام، كاربرد زیادی پیدا كرده است كه از جمله این ظروف می توان به ظروف پت اشاره كرد.

وی با بیان اینكه این ظروف دارای وزن كم، ارزان، قابلیت بازیافت و تولید در مقادیر زیاد می باشد، ادامه داد: بیشترین كاربرد این ظروف برای بسته بندی محصولات مایع از قبیل آبمیوه، شربت، آب آشامیدنی و نوشابه است.

این كارشناس صنایع غذایی افزود: اغلب آشامیدنی ها از جمله آبمیوه و ماءالشعیر معمولاً در دمای بالای بین 96- 68 درجه سانتی گراد به منظور از بین بردن میكروارگانیزم های عامل ایجاد مسمومیت تحت عملیات پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون قرار می گیرد، درحالی كه بطری های پت این شرایط حرارتی را نمی تواند تحمل كند و اغلب تغییر شكل داده و مشكلاتی را در صنعت به وجود می آورد.

منوچهر گفت: این درحالی است كه از لحاظ تغذیه ای، بالا بودن حرارت باعث انتقال پلیمر به درون مواد غذایی می شود.

وی با بیان اینكه در سالهای اخیر تلاش های زیادی برای ساخت پت های اصلاح شده صورت گرفته ، به مقاله خود درباره خواص و عملكرد بطری های ساخته شده از كوپلیمر و آلیاژهای پت دارای گروه (NDC) كه توسط فرایند تزریق كش آمدن و باد كردن مواد مذاب تولید می شود، اشاره كرد.

به گفته وی این تركیبات دارای خواص پیشرفته است و پت با این تركیبات می تواند تا دمای بیش از 95 درجه را تحمل كند.

وی اظهار داشت: دراین تحقیقات دمای انتقال شیشه ای، دمای كریستالیزاسیون و فشار القایی مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گرفته و نتایج نشان داد كه كوپلیمر پت با گروه و قابلیت پر شدن داغ دارای خواص NDC است.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 17 اردیبهشت 1391  5:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها