) تنها چیز کامل در یک ازدواج، عکس رتوش شده عروسی است. زندگی مشترک خوب یک فرآیند درازمدت است، نه یک معجزه یک شبه. بررسی این ۶ باور رایج درباره زندگی مشترک ممکن است دید روشن تری در این باره به شما بدهد:
۲) این همسر به درد نمی خورد: گاهی همسرانی که در ازدواجشان دچار مشکل شده اند، می گویند تازه فهمیده اند همسرشان جفت مناسب آنها نیست. یقینا زوج هایی وجود دارند که به درد هم نمی خورند اما ریشه بیشتـر شکایت ها درباره اینکه همسر با فرد هماهنگ نیست، انتظارات غیرواقع گرایانه است.
۱) تنها چیز کامل در یک ازدواج، عکس رتوش شده عروسی است. زندگی مشترک خوب یک فرآیند درازمدت است، نه یک معجزه یک شبه. بررسی این ۶ باور رایج درباره زندگی مشترک ممکن است دید روشن تری در این باره به شما بدهد:
۲) این همسر به درد نمی خورد: گاهی همسرانی که در ازدواجشان دچار مشکل شده اند، می گویند تازه فهمیده اند همسرشان جفت مناسب آنها نیست. یقینا زوج هایی وجود دارند که به درد هم نمی خورند اما ریشه بیشتـر شکایت ها درباره اینکه همسر با فرد هماهنگ نیست، انتظارات غیرواقع گرایانه است.
۳) صمیمیت خود به خود بین همسران به وجود می آید: ازدواج، با توجه مداوم زن و شوهر به هم و مراقبت آنها از یکدیگر موفقیت آمیز می شود نه خودبه خود. همراهی زن و شوهر در گذر مراحل مشکل آفرین در مسیر زندگی مشترک عامل مهمی در افزایش صمیمیت در ازدواج است اما این فرآیند به تلاش هر ۲ نفر نیاز دارد.
۴) بیان اختلاف نظرها و انتظارات روابط را خراب می کند: بیشتر زوج ها با این باور وارد زندگی مشترک می شوند که بحث و مشاجره بد است. آنها انتظار دارند اوضاع همیشه آرام باشد و در نهایت فقط اختلافاتی جزئی را در این مسیر پیش بینی می کنند اما بعد از مدتی درگیر اختلافات معمول درباره پول، روابط زناشویی، بچه ها و تقسیم مسوولیت های زندگی می شوند. اگر زن و شوهر ندانند که همه همسران با چنین مشکلاتی روبرو می شوند، ممکن است احساس کنند انتخابشان اشتباه بوده است. در بسیاری از موارد این اختلافات ممکن است ناشی از انتظارات غیرواقعی یکی از طرفین باشد و او را دچار احساس ناامیدی کند.
۵) دستیابی به اهداف شخصی با موفقیت در ازدواج مغایرت دارد: این باور نادرست ناشی از این عقیده است که زوج ها برای سعادتمندی باید هر کاری را همراه هم انجام دهند، اما این طور نیست. گرچه وقتی دو فرد ازدواج می کنند به بخشی جدایی ناپذیر از دنیای یکدیگر تبدیل می شوند و باید به اهداف شخصی همسرشان هم توجه نشان دهند اما منظور این نیست که به اجبار هر کاری را همراه هم انجام دهید.
۶) همسران می توانند نقص های یکدیگر را رفع کنند: برخی از همسران به همراهی بیشتر هم و برخی دیگر به استقلال بیشتر نیاز دارند. هر زوجی باید متوجه ش وند که در چه زمینه هایی شبیه هم هستند و در چه زمینه هایی متفاوتند. بهترین راه برای این کار، برقراری تعادل میان همراهی کردن یکدیگر و استقلال فردی است. اگر رشد شخصیتی زن یا شوهر و سهم هر یک از آنها در زندگی مشترک با سهم دیگری در زندگی تناسبی نداشته باشد، عدم تعادل ایجاد می شود که سرانجام به سست شدن ازدواج می انجامد.
۷) هدف از ازدواج این است که هر نفر دقیقا به چیزی که می خواهد برسد: این تفکر که ازدواج راهی برای رسیدن به سعادتمندی است، جدید است. در گذشته مردم بنا به ضرورت اقتصادی یا فقط برای بچه دارشدن ازدواج می کردند اما اکنون بسیاری از افراد معتقدند ازدواج راهی برای رسیدن به سعادتمندی و رضایت شخصی است.