0

آموزش خانواده

reza_vandy
reza_vandy
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 192

آموزش خانواده

<

واقعیتهای دوستی دختر و پسر

متاسـفانه قریب به اتفاق دخترا و پسرای این دوره زمونه خواسته یا ناخواسته به روابط غیر اخلاقی دوستی روی می آورند و از عواقب جبران ناپذیری که در کمین آنها نشسته بی خبرند و علت روی آوردن اونا هم به اینگونه روابط در بین آنها متفاوت هست.

دسته اول این دوستیها که قربانیان اونا، اکثر دخترای جوان هستن، اینطور بوجود میاد که این دخترا با وعده ی ازدواج از سوی پسرا مواجه میشن و پسرا هم ازدواج را بهانه قرار میدهن و دخترا بدون اطلاع خانواده ها و نیز قبل از مرحله ی شناخت پسرا از طریق محک زدن اونا، با اونا وارد روابط دوستی میشن و دوستی رو به خیال خودشون مقدمه ازدواج میدونن.

من در اینجا با دلایل عقلی و منطقی و واقعیات موجود در جامعه ثابت می کنم که این دوستیها نه تنها مقدمه ازدواج و خوشبختی دخترا رو فراهم نمی کنه بلکه مقدمه ای برای نابودی زندگی خودشون می باشد.

پسرایی که هنوز رنگ تفنگ را ندیده و سرد و گرم زندگی را نچکیده و از نظر مسئولیت پذیری برای ازدواج آماده نیستن و در این گیرو دار بیکاری شغلی هم با اون مدرک ناقص بدرد نخورشون برای خودشون دست و پا نکرده و پول جیبی اشونو هنوز بابای بازنشسته میده، با چرب زبانی و دروغ، نـاز دخـترا رو میکشن و خودشونو شـاهزاده با اسب سفید معرفی میکنن و براشون جملات عاشقانه زمزمه می کنن.

کلمات زیباست ترکیب چند کلمه زیبا جمله ای زیبا تری را درست میکنه و در پشت جلد دوستی این پسرا این عبارات نوشته شده اند مثل:

<< تو بهترین هدیه ای هستی که خدا در مسیر من قرار داده

تو اولین و آخرین عشق منی

من به درگاه خدا روزی هزار بار شکر میکنم که با تو آشنا شدم

نمی دونم نظر دیگران چیه ولی هر آنچه من از زیبایی توقع دارم در وجود تو هست

وقتی با تو هستم تمام غم های عالم رو فراموش میکنم

من بدون وجود تو احساس پوچی میکنم فقط درکنار تو احساس آرامش میکنم. >>

تمام جملاتی که گفتم کلماتی هستند که مطمئنا بعضی از عاشق پیشه ها و یا حتی شماها اونا رو شنیده باشید و یا بکار برده باشید

هر چند پسرای زرنگی را هم دیده ام که چون دخترای زرنگ به واهی بودن این جملات پسرا پی برده ان بدنبال کشف جملات جدیدی افتاده ان و یکی از پسرای دانشجو به من می گفت که جمله جدیدی را کشف کرده است و موقعی که اونو که به یه دختر گفته بلاخره تونسته اونو بقول خودش خر کنه و اون جمله اش این بود :

<< درست است که در این شهر قریب چند سال از بهترین عمر جوانی ام را برای گرفتن مدرک هدر دادم ولی خوشحالم که درعوض با تو آشنا شدم و خداوند شما رو به من هدیه داد. >>

ولی آیا این جملاتی که پشت جلدند، در داخل کتاب قلبشون هم یادی از اونها شده و یا با گفتن این کلمات می خواهند قلب طرف رو تسخیر کنند تا بهتر از جسمش استفاده کنند؟؟

اینها رو نگفتم که بگم اگه کسی این جملات رو بگه دروغ میگه و نیرنگه ، گفتم که اگه چنین چیزهایی رو شنیدین به منطق و قلبتون رجوع کنین و ببینین که آیا در داخل جلد دوستی شون هم چنین چیزی هست، یا فقط پیش پرداخت یه هوس خامه.  چون کسی که می گوید برای تو می میرد دروغ میگوید!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند.

بیچاره دختر که نمیدونه هدف واقعی اون پسرا اصلا خوشبخت کردن اونا نیست بلکه فقط لذت بردن از دخترا از طریق وعده های دروغین تا موقع فراهم شدن لذت جنسی دائمی شون هست که اون موقع هم معلوم نیست کدوم دختر بیگناهی رو در دام شهوت خود گرفتار خواهد کرد و تا اون موقع هم معلوم نیست به چندین دختر وعده های دروغین ازدواج میده تا لذت جنسی خودشو تامین بکنه. دخترای بخت برگشته هم که به هر پسر شرافتمندی که از طریق خانواده از اونا خواستگاری کرده به بهانه های مختلف جواب رد میده و به بخت خودش لگد مال میزنه و دلخوشی خودشو به رویاهای آن شاهزاده می سپاره که بلاخره با آن اسب سفید شاخدارش خواهد آمد و او را سوار بر آن کرده و به شهر افسانه ای ملکه ها خواهد برد تا اون دختر در اونجا ملکه ی زیباییها بشه، معلوم نیست تا کی؟؟

دخترا هم که از این رفتار احساساتی شون دست بر نمیدارن و با آنکه چندین بار فریب خورده ان، میگن که این یکی دیگه با دیگر پسرا فرق میکنه و دیگه صداقت اون براشون ثابت شده و پسره رو هم بخیال خودشون شوهر آیندشون میدونن.

حالا که پسر اعتماد دختر را جلب کرده و برایش کادوی والنتایین خریده و موبایلشو هم شارژ کرده و وعده جشن تولد را در کافی شاپ برج سفید داده و برای ماه عسل هم قول جزایر قناری را داده و با زرنگی هم به دخترا قبولانده ان که اونو را زن آیندشون میدونن و بعنوان شریک زندگی دوستشون دارن، زمینه را برای اصل کاری مهیا می بینه و بهش میگه که ما که حالا قلبا باهم زن و شوهر هستیم برای چه تا فراهم شدن زمینه ازدواج، خودمونو از لذت جنسی محروم کنیم و از همین حالا بدون فوت وقت رابطه جنسی خودمونو شروع کنیم ضمن اینکه از بابت سالم موندن بکارتت هم مطمئن باشن و ازاله اونو هم برای جزایر قناری نگه می داریم.

من به اینجور دخترای بیچاره که از روی سادگی شون باورشون شده اینجور پسرا، اونو را زن خودشون میدونن میخوام بگم که:

میگن خیانت وقتی شروع میشه که اعتماد کنی و این اعتماد در این دنیای پر از مکر و حیله چه جوری برای دخترا بدست اومده. پسرا بازیگرای ماهری هستن صدتا دوست دختر دارن و به همشون هم میگن که تو رو میگیرم. غافل از اینکه اون دخترا ساده و بیچاره هستن. دخترا با اینکه قلب صافی هم دارن هیج وقت به همسرشون خیانت نمی کنن مگر آنکه بیمار اون کار باشن ولی پسرا اکثرا تنوع طلب هستن.

متاسفانه بعضی از دخترا در دوستی با پسرا این اشتباه بزرگ را می کنن و برای اینکه رضایت پسرا رو جلب کنن، تقاضای رابطه ی جنسی اونا را قبول می کنن که مثلا اون پسر را از دست ندن. غافل از اینکه پسرا هیچ وقت با کسی که قبلا با اونا دوست بودن و یا رابطه جنسی داشتن عمرا ازدواج نمی کنن و موقع ازدواج خودشون هم دنبال دختری میگردن که قبلا با کسی دوست نشده باشه و شما هم با این کارتون نه تنها خودتونو به پسره ارزان فروختید بلکه پسره با دیدن این رفتارتون شما را فردی هرزه میدونه، آیا شماها اینو نشنیده بودین. چون پسرا این کار دخترا را به حساب سست بودنشون میذارن و میگن که اگه یکی دیگه هم، همچنین تقاضایی ازشون بکنه احتمال داره به اونم OK  بگه.

اینجور دخترا لحظه ای تصور کنن که اگه با اون پسرا رابطه جنسی داشتن  و بعد بفهمن که اونو را بازی میدادن و زن و شوهری در کار نیست، آن موقع چی میشه. میدونن در این وسط فقط اونا هستن که نابود میشن و به پسرا هم هیچ چیزیشون نمیشه و شاید هم این ماجرا رو با افتخار به دوستانشون تعریف کنن آیا ماجراهای این چنینی رو نشنیده و یا فیلم اونا رو ندیده ان.

اینجور دخترا برای این اشتباه بزرگشون باید هزینه های گزافی را  بپردازن که شاید به قیمت جانشان تمام شود. اولین هزینه آنها از دست دادن نجابتشون هست چرا که در کشورهای سنتی از جمله ایران، ابهت، پاکی، وفاداری دخترا و همه چیزشون نجابتشون هست و اگه دختری اونو از دست بده باید یه عمر پشیمانی، بدبختی و فلاکت بکشه و آیا میدونن که این حفظ نجابت هم فقط در حفظ بکارت نیست و این ساده لوحانه است که دخترا فکر میکنن که در دوران مجردیشون هر کاری می تونن بکنن و بعد برای همسر آیندشون حفظ نجابت را فقط در حفظ بکارت تعریف کنن.

برای پسرا عزیزترین شخص شون همسرشونه و اگه پسری بخواد با عزیزترین شخصش چنین کاری بکنه، بدونین که همه ی گفته های اون دروغه و اون دختر فریب خورده هم همسر اون پسر نخواهد بود.

دخترا، آیا خبر دارین بعضی از این دوست پسرای شما که اونو رو شوهر آیندتون میدونین بعد از رفتن با شما به پارک ، کافی نت، کافی شاپ، مسافرتهای دانشجویی و همسفر بودن با شما چه حرفهای خصوصی از شما به دوستانشان میگن و میگن که چه حالی کردیم جای شما خالی، آیا اینا وفاداریه که شما به امید همسر آینده بودنش با اونا دوست شدید.

اینجور پسرا میگن که؛ یه دوست دختر مثل یه آدامسه به خاطر اینکه:

1.داشتن یك بسته آدامس همیشه بهتر از داشتن فقط یك آدامسه !

2.فراموش نكنین كه پایان هر آدامسی سطل آشغاله پس برای هیچ آدامسی قیمت زیادی پرداخت نكنین !

3.هیچوقت آدمس نیم خردیه كسی رو به دهن نزارید !

4.جویدن طولانی هر آدامسی به جز بیمزّه شدنش حاصلی نداره !

5.حسرت آدامسی كه دور انداختید رو نخورید چون آدامسهای خوشمزه تر همیشه پیدا میشن !

6.ازدواج مثل قورت دادن آدمس هست. هیچ احمقی آدمسش رو قورت نمیده!

شنبه 16 اردیبهشت 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها