به نقل از نشریه اعصاب آمریکا، پژوهشگران آمریکایی گفتند: کاستن از کالری های مصرفی به حفاظت از انسان در برابر خطرات کاهش قدرت حافظه کمک می کند.
پژوهشگران کیلینیک مایو در ایالت آریزونیای آمریکا تحقیقاتی را انجام دادند که از ارتباط بین خوردن غذا و مشکلات ادراکی معمول سخن می گوید.
پژوهشگران در چارچوب تحقیقات خود عادت های غذایی یکهزار فرد بالای 70 سال را مورد بررسی قرار دادند و ضعف حافظه آنها را تجزیه و تحلیل کردند.
پژوهشگر یوناس گدا گفت: مصرف بیش از 2143 کالری در روز با افزایش ابتلا به مشکلات ادراکی معمول در ارتباط است.