به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از نشریه Annals of Neurology، پژوهشگران دانشگاه هارواد و بیمارستان بریگهام دریافتند که مصرف مقادیر زیادی توت فرنگی ، تمشک و زغال اخته عوارض پیری نظیر فراموشی، ضعف حافظه
و اختلال ادراک را به تاخیر می اندازد.
این تحقیقات از حدود 12000 زن 30 تا 55 ساله در دوره 1976 تا 2001 میلادی بعمل آمد و آنها فرم های مربوط به زندگی و غذاهای مورد مصرف خود و ... را پر کردند.
نتایج این تحقیقات نشان داد که مصرف زیاد توت فرنگی، تمشک و زغال اخته ظهور علائم پیری در این افراد به میزان دوسال و نیم به تاخیر انداخت زیرا این میوه ها حاوی مقادیر زیادی فلاونوئید است که خاصیت ضد اکسیدان و ضد عفونتی دارد.