0

تکنیکهای رفتار با پدر

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

تکنیکهای رفتار با پدر

معمولا دخترها ارتباط عاطفی بهتری با پدر خود دارند. بعضی از دلایل آن عبارتند از:

الف-اختلاف جنسیت

ب-معمولا پدرها از فرزندان پسر خود توقع بیشتری داشته و رویاهای دست نایافته خود را در آنها جستجومی کنند

ج- به غلط فکر می کنیم دخترها از لحاظ روحی و جسمی در تمام زمینه ها، ضعیف تر و حساس تر از پسرها هستند اما تحقیقات نشان داده که در اکثر موارد جسمی و روحی توان مقاومت دخترها به مراتب بیش از پسرها است !!

د-هنگام اختلافات شدید پدر و مادر از آنجا که زن از لحاظ عاطفی ضعیف تر از مرد است یک نوع حالت ترحم در فرزند پسر ایجاد میشودو همین امرباعث میشود تا به دفاع از مادر،مقابل پدر خود بایستدََ

مهمترین مساله ای که در رابطه با پدر باید در نظرگرفت آنست که هیچ گاه جایگاه پدرانه وی را فراموش نکرده و عملی ننمائیم که به این مهم خدشه وارد شود.(لذا برای یک وعده ساده با دوست خودنیز رعایت احترام وی ضروری است). یکی ازدلایلی که والدین مخصوصا پدر معمولا با فرزند خود مخالفت می نماید این است که ما معمولا تصمیمات خود را به اطلاع آنهامی رسانیم و آنها را در تصمیم گیری دخیل نمی نمائیم مثلا در وعده گذاشتن با دوست خود حتی اگر وعده گذاشته ایم بهتر آنست که بگوئیم فلانی از من دعوت کرد که بیرون برویم اما من به وی گفتم باید با پدرم هما هنگ کنم و در ادامه به پدر خود بگوئید خودم هم حوصله بیرون رفتن ندارم شما چطور صلاح می دانید و مطمئن باشید تا نود درصد با ما موافق خواهد بود البته امکان دارد بعضی بگویند این راه هیچ نتیجه ای ندارد و یا پدر ما بیشتر مخالفت مینماید در این جور موارد هم باید سیاست برخورد این دسته از والدین را بدانیم مشکل اینجاست که فرزندان به اشتباه این گونه برخورد را خلاف شان خود دانسته و فکر می کنند شخصیتشان کوچک می شود(این یعنی سیاست گفتار)

-(حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا درانی)

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 7 مهر 1389  2:44 PM
تشکرات از این پست
AZARIAN2010
AZARIAN2010
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 809
چهارشنبه 7 مهر 1389  3:03 PM
تشکرات از این پست
zahraelham
zahraelham
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 476