0

بندبازي در ارتفاع 3000 پايي

rasekhoonm
rasekhoonm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 218

بندبازي در ارتفاع 3000 پايي

عنوان:بندبازي در ارتفاع 3000 پايي
يک بندباز پردل و جرأت در ارتفاع بيش از نيم مايل بر فراز فيورد (آب دره) نروژ با يک دوچرخه روي طناب رفت و بر روي دوچرخه وارونه شده. اوبراي اينکه تعادل خود را بهتر حفظ کند يک وزنه زير دوچرخه آويزان کرده بود. «اسکيل رانينگزباکن» 29 ساله خود را يک معرکه گير و بندباز تحصيل کرده معرفي مي کند که از پنج سالگي آموزش بدلکاري و بندبازي ديده است. او به واسطه کار خود در سيرک هاي مختلف به کشورهاي گوناگوني در دنيا سفر کرده است اين مرد نروژي در حال حاضر با يک گروه پنجاه نفره درنايروبي پايتخت کشور کنيا کار مي کند و مي گويد کارهايي که انجام مي دهد، بدلکاري نيستند. «يک بدلکار براي سينما و فيلم کار مي کند. و براي  امنيت کار هميشه چند بالش و تور و سيم دور و بر او هست ولي کاري که من مي کنم ترسيم يک تصوير از بدن هاي انساني بر روي زمين است. اين تعادل ميان زندگي و مرگ است و زندگي همين جاست.»
اسکيل در ماه مارس 2007 موفق شد بر روي يک قطعه يخ به ابعاد 60 در 35 سانتي متر که با دو طناب از دو طرف محکم شده و در ارتفاع هزارپايي يک يخچال طبيعي در نروژ بود بالانس بزند. همان سال مدتي بر روي يک مبله ذوزنقه اي شکل که در زير يک بالون در حال پرواز تعبيه شده بود وارونه ايستاد. او 14 سال است که به طور حرفه اي کار مي کند، وي مي گويد بالانس زدن بر روي يک دوچرخه فيورد نروژ و در آن باد سرد گزنده هيجان انيگزترين لحظه کاري من بوده است. هر وقت که از يک پروژه کاري فارغ مي شوم و پايم را روي زمين مي گذارم، مادرم سرم فرياد مي کشد ولي پدرم مي گويد صبر کن باهات يک عکس بگيرم.
منبع:مجله خانواده سبز (ش 224).

چهارشنبه 7 مهر 1389  11:15 AM
تشکرات از این پست
badrood
badrood
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 352
پنج شنبه 8 مهر 1389  2:37 PM
تشکرات از این پست
toktam
toktam
کاربر برنزی