0

اخبار ادبي و هنري

farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3535

اخبار ادبي و هنري

اخبار ادبي و هنري

فحاشي جامعه صنفي تهيه كنندگان عليه اقدام حوزه هنري
جامعه صنفي تهيه كنندگان سينماي ايران با صدور شبه بيانيه اي توهين آميز، به اقدام حوزه هنري واكنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار كيهان، پس از تصريح محسن مومني شريف، رئيس حوزه هنري مبني بر اينكه از نمايش فيلم هايي با مضامين نامناسب در سينماهاي حوزه جلوگيري مي شود، جامعه صنفي تهيه كنندگان بيانيه اي را صادر كرده و به اين تصميم اعتراض نموده است.اما آنچه اين بيانيه را تحت الشعاع قرار داده، ادبيات لمپني و آميخته به توهين آن عليه مدير حوزه هنري است. اين در حالي است كه اولا مديريت يك نهاد رسمي داراي اين حق قانوني است كه از نمايش يك يا چند فيلم در سينماهاي زيرمجموعه خود ممانعت كند. دوم، هدف مديريت حوزه هنري از اين اقدام صيانت از اخلاق و فرهنگ جامعه است. طبيعي است كه هر فرد يا نهادي در نظام اسلامي، بايد حفظ ارزش ها و آرمان هاي ديني را بر منافع مالي ترجيح دهد. متاسفانه، يكي از مهمترين عوامل افول سينماي ايران طي 15 سال اخير اين است كه برخي جريان ها و تهيه كننده ها، بيش و پيش از اخلاق و ارزش ها در پي كسب سود اقتصادي بوده اند!
شاعر انقلاب در بيمارستان بستري شد
مرتضي اميري اسفندقه، يكي از شاعران انقلاب اسلامي در اثر سانحه سوختگي در بيمارستان بستري شد.
براساس گزارش خبرگزاري ها، يكشنبه شب منزل اميري اسفندقه دچار آتش سوزي شد و وي اقدام به نجات فرزندش كرد كه خودش مصدوم شد. در اين سانحه، فرزند اسفندقه نيز مجروح شد كه اين آسيب جزئي است. وي روز گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.
مرتضي اميري اسفندقه، متولد 1345 است. «مكتب شوق» (نگاهي به نامه هاي بيدل دهلوي)، «كوار» (گزينده اشعار) و «انجمن صبح» (نگاهي به مخمسات بيدل دهلوي) از آثار منتشر شده اين شاعر هستند.
انيميشن سينمايي زندگي امام رضا(ع) ساخته شد
انيميشن سينمايي زندگي امام رضا(ع) در مركز پويانمايي صبا توليد شد.
انيميشن سينمايي «آقاي مهربان» با موضوع زندگي امام رضا(ع) در مركز پويانمايي صبا ساخته شده است. بنابراين گزارش، اين انيميشن در مدت زمان 90 دقيقه به كارگرداني عليرضا گلپايگاني ساخته شده و به بخش هايي از زندگي امام رضا(ع) مي پردازد.
به گزارش فارس، اين انيميشن سينمايي هفته آينده در مركز پويانمايي صبا رونمايي خواهد شد.
رقابت كارگاهي هنرمندان جوان در طراحي پوستر بيداري اسلامي
رضا فريدزاده، سرپرست سازمان دانشجويان ايران اعلام كرد: فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه 12 و 13 ارديبهشت شاهد برگزاري كارگاه رقابتي طراحي پوستر بيداري اسلامي توسط هنرمندان جوان است.
وي افزود: اين برنامه كه توسط سازمان دانشجويان ايران با همكاري فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود در راستاي حمايت هنرمندان جوان از بيداري اسلامي فراگير در كشورهاي منطقه و جهان است.
فريدزاده با اشاره به اينكه در اين برنامه كارگاهي 40 هنرمند در حوزه طراحي گرافيك شركت مي كنند، گفت: اين هنرمندان طي دو روز به خلق پوسترهايي با موضوع و محوريت بيداري اسلامي مي پردازند.
سرپرست سازمان دانشجويان ادامه داد: در پايان اين رقابت كارگاهي از آثار برگزيده تجليل خواهد شد و آثار برتر طراحي شده در اين ورك شاپ ابتدا در نمايشگاه موسسه فرهنگي هنري صبا سپس در دانشگاه هاي شهرهاي مختلف كشور و موارد تبليغي ديگر استفاده و به نمايش درخواهد آمد.
لازم به ذكر است كه داوران اين كارگاه عبدالرضا چاره اي و مجيد كاشاني و سيدمحسن حسيني از استادان و مدرسان گرافيك دانشگاه هستند.
انتقاد خوانند «يار دبستاني من»
از سوء استفاده برخي جريان ها از اين سرود
جمشيد جم خواننده سرود به يادماندني «يار دبستاني من» مي گويد: در حالي كه من اين سرود را براي شهداي انقلاب اسلامي خوانده ام اما برخي جريان هاي سياسي از آن سوء استفاده مي كنند.
وي در گفت وگو با خبرگزاري دانشجو گفت: خيلي ها آهنگ من را پخش مي كردند، اما آنها زماني مي توانند اين سوءاستفاده را داشته باشند كه من در جريان فكري آنها باشم. من اين شعر را براي شهداي دانشجو خواندم. براي آنهايي خواندم كه در آبان 1357 و هشت سال دفاع مقدس شهيد شدند.
جم تصريح كرد: ما امروز هم مانند همان هشت سال در جنگيم؛ موسيقي ابزار جنگي ماست به همين دليل بايد از قبل روي آن فكر شود. در جريانات هنري اگر فضا مغاير ايده هاي انقلابي است به خاطر اين است كه جريان اشتباه در اكثريت قرار گرفته، وقتي هدايتي از جانب مسئولين نباشد هنر ما هم منحرف مي شود. افرادي كه اصول اخلاقي را در فضاي هنري رعايت نمي كنند هنرمندنما هستند؛ ما بايد راه را درست كنيم تا آنها در اقليت قرار بگيرند

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  2:24 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:اخبار ادبي و هنري

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه این مطلب مناسب این تالار نمی باشد حذف می گردد.

با تشکر و احترام

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  2:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها