0

فارغ‌التحصیلان تربیت معلم تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شوند

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

فارغ‌التحصیلان تربیت معلم تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش گفت: در کمیسیون تلفیق مجلس در حال پیگیری هستیم و امیدواریم بتوانیم تا آخر اردیبهشت‌ ماه فارغ‌التحصیلان تربیت معلم را تعیین تکلیف کنیم.

خبرگزاری فارس: فارغ‌التحصیلان تربیت معلم تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شوند

حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص وضعیت استخدامی فارغ‌التحصیلان تربیت معلم اظهار داشت: 14 اسفند 1390 مجلس شورای اسلامی قانونی مصوب کرد که براساس آن بند 111 قانون بودجه اصلاح شد و عنوان شد که فارغ‌التحصیلان تربیت معلم استخدام شوند.

وی ادامه داد: مراحل تأیید این مصوبه از شورای نگهبان و چاپ در روزنامه‌ها حدود 2 هفته طول کشید و با آخر اسفند مصادف شد که در آن زمان قانون بودجه تمام شده بود اما پرونده‌ها را تکمیل کردیم و هم‌اکنون در حال رایزنی با کمیسیون تلفیق مجلس هستیم تا این موضوع در بودجه 91 بیاید و مشکل این دانشجویان حل شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه که مراحل ثبت‌نام فارغ‌التحصیلان تربیت‌ معلم را در تمام استان‌ها پیگیری کرده است، گفت: تمام این دانشجویان خود را معرفی کرده‌اند اما دنبال این هستند که امروز استخدام شوند.

وی اضافه کرد: بحث استخدام دانشجویان تربیت معلم در ساماندهی نیروی آموزش و پرورش تعریف شده است و این دانشجویان اول مهر به سر کلاس می‌روند و تا آن زمان برای پیگیری کارهای قانونی فرصت وجود دارد.

حاجی‌بابایی در پاسخ به این پرسش که آیا واقعا این دانشجویان در اول مهر در سر کلاس درس حضور خواهند داشت، اظهار داشت: اگر واقعا می‌پرسید، شرطش این است که در کمیسیون مصوب شود؛ بدون قانون نمی‌توانم این دانشجویان را استخدام کنم، البته علاقمند هستم و استخدام این دانشجویان را پیگیری می‌کنم زیرا هم متخصص بوده و هم رشته‌شان مرتبط است.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در کمیسیون تلفیق مجلس پیگیری می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم تا آخر اردیبهشت‌ این نیروها را تعیین تکلیف کنیم.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  1:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها