0

۱۳ ارديبهشت● موضع اتحادیه اروپا درخصوص منافقین

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

۱۳ ارديبهشت● موضع اتحادیه اروپا درخصوص منافقین

موضع اتحادیه اروپا درخصوص منافقین
اتحادیه اروپا در چنین روزی از سال ۱۳۸۱ هجری شمسی «منافقین» را در لیست سازمان‏های تروریستی قرار داد.
انقلاب اسلامی و حوادث پس از آن، چهره‌ واقعی بسیاری از افراد و گروه‌ها را آشکار ساخت. یکی از این گروه‌ها که به سبب نادیده گرفته شدن از سوی مردم، به اعمال خشونت‌آمیز روی آورد و بسیاری از بزرگان انقلاب و مردم عادی را به شهادت رساند، سازمان مجاهدین خلق است که از سوی امام خمینی با عنوان «منافقین» یاد شد. بنا بر آموزه‌های دینی و قرآنی، نه‏تنها اعمال خشونت‌آمیز این گروه در داخل، بلکه همکاری منافقین با دشمنان ایران نیز کاملاً مردود شناخته شده است چرا که مطابق با آیات قرآن، کسانی که دم از اسلام می‌زنند اما با دشمنان اسلام رابطه برقرار می‌کنند و حرف‌های دشمنان اسلام را ترویج می‌کنند،‌‌ همان منافقینی هستند که جایگاه‌شان هم‏چون کافران در جهنم است.
هم‏زمان با اوج‌گیری نهضت اسلامی ایران و پیروزی آن در سال ۱۳۵۷ش، سازمان مجاهدین خلق با این اعتقاد که نظام جمهوری اسلامی نظامی مرتجع است و با بزرگ جلوه ‌دادن خطر ارتجاع، مبارزه علیه انقلاب اسلامی و برنامه‌ریزی جهت در دست گرفتن حکومت را آغاز کرد.
سازمان با جمع‌آوری سلاح از پادگان‌ها و جذب و اغفال نیروهای جوان و سازمان‏دهی آن‌ها در پی فراهم آوردن یک زمینه اجتماعی مناسب بود. در ابتدا مزورانه خود را همگام و همراه نهضت اسلامی نشان می‌داد و حتی عکس امام (ره) را نیز در کنار آرم سازمان قرار داده و از ایشان به‏عنوان رهبری قاطع و سازش‏ناپذیر یاد می‌کرد.
پس از روی کار آمدن بنی‌صدر با نزدیک شدن به او، آشوب‌ها و تظاهرات زیادی را آشکارا سازمان دادند و دست پنهان آنان در بسیاری از آشوب‌های منطقه‌ای محسوس بود، اما پس از عزل بنی‌صدر از ریاست‏جمهوری، منافقین که تنها امید خود را از دست رفته می‌دیدند در تاریخ سی‏ام خردادماه ۱۳۶۰ش با انتشار اطلاعیه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی ایران اعلان جنگ مسلحانه کردند و درصدد نابودی انقلاب اسلامی برآمدند.
بدین‏ترتیب، تابستان ۱۳۶۰ش با ایجاد آشوب و هرج و مرج در شهر‌ها، به آتش کشیدن وسایل نقلیه عمومی، ضرب و شتم مردم بی‌دفاع و ترورهای کور، علیه نظام اسلامی آغاز گردید. منافقین اولین ضربه هولناک را در ششم تیرماه ۱۳۶۰ش با انفجار بمبی در مسجد ابوذر و سوء قصد به جان آیت‌الله خامنه‌ای و سپس در هفتم تیرماه‌‌ همان سال با انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و به شهادت رساندن ۷۲ تن از مسئولین طراز اول از جمله دکتر بهشتی رئیس دیوان عالی کشور وارد آوردند. دو ماه بعد نیز با انفجار دفتر نخست‌وزیری، موجبات شهادت رئیس‌جمهور رجایی و نخست‌وزیر باهنر را فراهم کردند. از جمله اقدامات دیگر منافقان می‌توان به ترور شهید دکتر آیت، انفجار دفتر دادستانی، به شهادت رساندن آیت‌الله قدوسی، شهدای محراب و تعداد زیادی از مردم عادی اشاره نمود.
اقدامات تروریستی این سازمان از مهم‌ترین خساراتی بود که بر نظام نوپای جمهوری اسلامی وارد آمد. زیرا دولت انقلابی به ناگهان با از دست دادن حدود دویست‌ نفر از دولت‏مردان و رهبران طراز اول خود مواجه شد. از سوی دیگر، تصور طراحان اعمال فوق این بود که با از دست دادن این عده، رژیم انقلابی سقوط کرده و زمینه برای کسب قدرت ‌آن‌ها فراهم می‌شود. با این حال، سازمان مجاهدین خلق با رهبری مقتدرانه امام خمینی (ره) و حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف مواجه شد و از توطئه‌های فوق راه به جایی نبرد.
از این‏رو، رئیس سازمان همراه بنی‌صدر به پاریس گریخت و بقیه کادرهای آن تحت امر موسی خیابانی به ایجاد ترور و انفجار ادامه دادند. تقریباً تا سال ۱۳۶۱ش کلیه خانه‌های تیمی و پایگاه‌های عملیات شهری آن‌ها از بین رفت و باقی‏مانده ‌آن‌ها سعی کردند آخرین ضربات خود به انقلاب را با استقرار در عراق و ارائه اطلاعات به بعثی‌ها و بازجوئی از اسرای ایرانی وارد کنند. اوج وابستگی منافقین به رژیم تجاوزگر بعثی را می‌توان در اواخر جنگ تحمیلی مشاهده نمود که عمده قوای خود را با پشتیبانی عراق وارد مرزهای غربی کشور کردند که البته به لطف پای‏مردی رزمندگان ایرانی در عملیات مرصاد به‏کلی نابود شدند.
هم‏چنین، منافقین طی تمام این سال‌ها - که مستقیماً در به شهادت رساندن چند هزار نفر از ملت مسلمان ایران نقش داشتند - روابط گسترده‌ای نیز با رژیم صهیونیستی و سازمان‌های جاسوسی غربی برقرار کرده بودند. اگرچه فعالیت‌‌های منافقین در عراق و مناطق مرزی تحت نظر عراقی‌‌ها صورت می‌گرفت، با این حال فعالیت‌های سازمان در بیرون از عراق خارج از کنترل رژیم بعثی بود و شامل رابطه با بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی غربی به‏ویژه سازمان اطلاعاتی اسراییل (موساد) می‌شد.
نخستین همکاری‌های سازمان با موساد در اوایل دهه ۱۹۸۰م شکل گرفت و از آن زمان تاکنون، منافقین از حمایت سرویس‌های صهیونیستی برخوردار می‌باشند. به هر حال، با توجه به این مطلب که میان رژیم صهیونیستی و فرقه‌ای نامتعارف که ایدئولوژی خود را ملغمه‌ای دروغین از مارکسیسم و مذهب شیعه قرار داده است، هیچ‏گونه وابستگی ایدئولوژیک یا اهداف درازمدت نمی‌تواند وجود داشته باشد، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که صهیونیست‌ها از اعمال وطن‏فروشانه و خائنانه‌ این گروهک به نفع خود ‌‌نهایت استفاده را می‌برند و در عوض منافقین چیزی به‏جز ننگ به‏دست نمی‌آورند.
امام خمینی (ره) که آگاهانه وقایع را نظاره می‌کردند، ضمن منافق نامیدن سازمان مجاهدین خلق آنان را چنین معرفی نمودند: «اینان که از امپریالیسم انتقاد سرسختانه منافق‌گونه می‌کردند، اکنون معلوم شد که چهره واقعی آنان چه چهره کریهی است و امروز به‏خوبی روشن است که اینان به دامان امپریالیست‌ها پناهنده و با کمک آنان به توطئه علیه جمهوری اسلامی برخاسته‌اند و با شایعه‌سازی و دروغ‌پردازی می‌خواهند جوانان معصوم را به دام بکشند و با استفاده از خون مظلومان، امر اربابانشان را اجرا کنند. باید در همه منابر به این جوان‌هایی که گول خورده‌اند از این منافقین و امثال آن‌ها نصیحت بشود، دعوت به حق بشود، باید آن‌ها را فهماند که این‏هایی که شما را دعوت می‌کنند به ضد جمهوری اسلامی قیام کنید، این‌ها با اسلام بد هستند، ‌ با اسم اسلام می‌خواهند اسلام را از بین ببرند. این‏ها یک روز با مقاصد اسلامی همراه نبوده‌اند، این‌ها نهج‌البلاغه و قرآن را اسباب دست قرار دادند برای این‏که نهج‌البلاغه و قرآن را از بین ببرند و این جوان‌های بی‌اطلاع، این پسرهای بی‌اطلاع، دست‏خوش این تبلیغات سوء این‌ها شده‌اند و در مقابل ملت ایستاده‌اند.»
اهمیت نفاق و منافق در نزد امام (ره) آنچنان زیاد بود که حتی ایشان در وصیت‌نامه سیاسی - الهی خویش نیز توصیه‌هایی درباره مقابله با منافقین مطرح کردند: «امروز و در آتیه نیز آنچه برای ملت ایران و مسلمانان جهان باید مطرح باشد و اهمیت آن را در نظر گیرند، خنثی کردن تبلیغات تفرقه‌افکن خانه‌برانداز است. توصیه این‏جانب به مسلمین و خصوصاً ایرانیان به‏ویژه در عصر حاضر، آن است که در مقابل این توطئه‌ها عکس‌العمل نشان داده و انسجام و وحدت خود را به هر راه ممکن افزایش دهند و کفار و منافقان را مأیوس نمایند.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها