0

پشتيباني از ايميل‌ها توسط تاندربرد

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

پشتيباني از ايميل‌ها توسط تاندربرد

 

آيا تا به حال به پشتيبان‌گيري از سرويس‌هاي ايميل تحت وب پرداخته‌ايد؟ تاكنون انديشيده‌ايد كه با از دست رفتن حساب‌هاي گوگل و ياهويتان، ممكن است چه اطلاعاتي را از دست بدهيد؟ براي جلوگيري از اين اتفاق، در اين ترفند مي‌خواهيم با كمك نرم‌افزار منبع باز و رايگان تاندربرد تمامي ايميل‌هاي خود را كپي كنيم. در برابر كساني كه مطمئن هستند سرويس‌هاي اينترنتي هيچ مشكلي ندارند بايد اعلام كنيم كه هفته گذشته طي يك حادثه، نزديك به 2صدم‌درصد از كاربران گوگل، اطلاعات صندوق ميل خود را از دست دادند. البته با فعاليت گوگل، اين اطلاعات از طريق نوارهاي ضبط شده به صندوق‌هاي اين تعداد كاربران بازگشت، اما هيچ كس دوست ندارد با پيغام «شرمنده، داده‌هاي شما را از دست داديم» روبه‌رو شود.

چيزي كه نياز داريم، آخرين نسخه تاندربرد است كه مي‌توان به رايگان براي همه سيستم‌هاي‌عامل از نشاني زير دريافت كرد:

http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/

در اين مثال از تاندربرد براي اتصال به جيميل استفاده مي‌شود كه مي‌توان همين كار را براي ديگر سرويس‌دهنده‌هاي اينترنتي استفاده كرد.

براي شروع در جيميل به نشاني

 

Options -» Mail Settings -» Forwarding and POP/IMAP برويد و سپس گزينه Enable POP for all mail را انتخاب كنيد.

در تاندربرد به مسير Tools -» Account Settings برويد و سپس روي گزينه Account Actions كليك كنيد.

شناسه كاربري و گذرواژه خود را وارد كرده و سپس دكمه Continue را بزنيد. تاندربرد به لطف ديتابيس ISP موزيلا مي‌تواند اطلاعات سرور را هم منتقل كند. مي‌توان از حالت پيشفرض به حالت POP/IMAP تغيير پيدا كرد. حالا شناسه جيميل خود را در تاندربرد قرار داده و به سرور متصل شويد.

 

نكته: هنگام تنظيم حساب كاربري خود در جيميل، مطمئن باشيد كه گزينه Check for new messages every 10 minutes روي يك دقيقه تنظيم شده باشد. چرا كه براي شروع عمليات پشتيبان‌گيري، نياز داريم تاندربرد مدام با سرور در تماس باشد. همچنين گزينه uncheck for at most… و until I Delete them را انتخاب كنيد.

بعد از اين كه اين تنظيمات را انجام داديد، كافي است روي دكمه Get Mail كليك كنيد تا عمليات پشتيبان‌گيري از حساب ايميل‌تان آغاز شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  12:38 AM
تشکرات از این پست
redonly
redonly
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 136
محل سکونت : البرز

پاسخ به:پشتيباني از ايميل‌ها توسط تاندربرد

 این مشکل خیلی هایی هست که سرشون شلوغه 

و حوصله ورود به سایت ایمیل رو ندارن و با وصل به اینترنت ایمیل ها بارگزاری میشن روی کامپیوتر

لطفا برای یاهو هم توضیح بدین

زندگی آب روانیست روان میگذرد     هر چه اقبال من و توست همان میگذرد

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها